• Reklama

Recenzja test Siswoo Cooper i7

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez desto » 7 cze 2015, o 22:59

Dzięki za info o tym CE, telefon zamówiłem ale niestety w cenie wyższej o 10$ mam nadzieję że w 4 tygodnie się wyrobią :D Co do androida 5.0 to dobrze że siswoo nie rzuca słów na wiatr i aktualizacja jest już dostępna :D
desto
 
Posty: 18
Dołączył(a): 1 cze 2015, o 15:05

Reklama

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Naits » 8 cze 2015, o 09:07

Na forum Siswoo ktoś zaktualizował do 5.0 i napisał że przeraża go spadek na baterii, problemy z siecią, zawieszanie oraz przegrzewanie.
Nie wygląda to za dobrze ale może kolejne aktualizacje coś poprawią.
Naits
AKTYWNY
 
Posty: 294
Dołączył(a): 3 cze 2015, o 19:33
Pochwały: 7

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Piorku » 15 cze 2015, o 16:35

Ciekawe uzupełnienie do recenzji. Jak dla mnie pozytywne zaskoczenie.
https://www.youtube.com/watch?v=pa3CTIVAnwg
Piorku
 
Posty: 14
Dołączył(a): 1 cze 2015, o 23:19

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez desto » 16 cze 2015, o 12:50

Przy okazji zauważyłem że jest błąd w recenzji, procesor taktowany jest z częst. 1,5 Ghz, drobiazg ale dość ważny :D
desto
 
Posty: 18
Dołączył(a): 1 cze 2015, o 15:05

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez marx » 16 cze 2015, o 14:04

chyba jednak 1.7 GHz
marx
Administrator
 
Posty: 6834
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 216

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez desto » 16 cze 2015, o 21:03

Zauważyłem na opakowaniu i oficjalnej stronie 1,5 Ghz ;/ z drugiej strony w takiej konfiguracji pierwszy raz widzę ten procesor, zatem błąd producenta?
desto
 
Posty: 18
Dołączył(a): 1 cze 2015, o 15:05

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Piorku » 19 cze 2015, o 20:43

Wie ktoś jak nazywa się funkcja, która pozwala na przesuwanie ekranu poruszając ręką nad ekranem? Nie wiem czy coś nie mam włączone czy jest jakaś wada telefonu.
Piorku
 
Posty: 14
Dołączył(a): 1 cze 2015, o 23:19

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez desto » 21 cze 2015, o 12:01

Gesture sensing o to chyba chodzi
desto
 
Posty: 18
Dołączył(a): 1 cze 2015, o 15:05

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Piorku » 21 cze 2015, o 12:36

Dokładnie tak się to nazywa. Po włączeniu działa bez problemu. Dzięki.
Piorku
 
Posty: 14
Dołączył(a): 1 cze 2015, o 23:19

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez clorox » 22 cze 2015, o 19:53

Witam wszystkich.

Dzięki za recenzję. Podoba mi się ten telefon, chociaż szukam od dłuższego czasu czegoś mniejszego gabarytowo (max 4,7"). Trochę niepokoi mnie słabe WiFi. Może ktoś wrzucić screeny z WiFi Analyzera z dwóch telefonów leżących obok siebie (i7 i innego). Jak jest z podziałem pamięci? Całość jest dostępna dla apk (jak np w Lenovo K4 k30w), czy może partycje od czapki?
"Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć." - Stanisław Jerzy Lec
Avatar użytkownika
clorox
VIP
 
Posty: 946
Dołączył(a): 22 cze 2015, o 18:44
Pochwały: 67

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez krystal » 25 cze 2015, o 04:36

krystal
 
Posty: 6
Dołączył(a): 11 gru 2014, o 04:38

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez shadow522 » 25 cze 2015, o 06:23

Nie ma co reklamowac i tak nie maja na stanie, nie wiadomo nawet kiedy beda mieli tylko przepraszaja.
shadow522
 
Posty: 111
Dołączył(a): 28 mar 2014, o 17:06

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama