• Reklama

Recenzja test Siswoo Cooper i7

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez desto » niedziela, 7 czerwca 2015, 22:59

Dzięki za info o tym CE, telefon zamówiłem ale niestety w cenie wyższej o 10$ mam nadzieję że w 4 tygodnie się wyrobią :D Co do androida 5.0 to dobrze że siswoo nie rzuca słów na wiatr i aktualizacja jest już dostępna :D
desto
 
Posty: 16
Dołączył(a): poniedziałek, 1 czerwca 2015, 15:05

Reklama

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Naits » poniedziałek, 8 czerwca 2015, 09:07

Na forum Siswoo ktoś zaktualizował do 5.0 i napisał że przeraża go spadek na baterii, problemy z siecią, zawieszanie oraz przegrzewanie.
Nie wygląda to za dobrze ale może kolejne aktualizacje coś poprawią.
Naits
AKTYWNY
 
Posty: 295
Dołączył(a): środa, 3 czerwca 2015, 19:33
Pochwały: 7

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Piorku » poniedziałek, 15 czerwca 2015, 16:35

Ciekawe uzupełnienie do recenzji. Jak dla mnie pozytywne zaskoczenie.
https://www.youtube.com/watch?v=pa3CTIVAnwg
Piorku
 
Posty: 14
Dołączył(a): poniedziałek, 1 czerwca 2015, 23:19

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez desto » wtorek, 16 czerwca 2015, 12:50

Przy okazji zauważyłem że jest błąd w recenzji, procesor taktowany jest z częst. 1,5 Ghz, drobiazg ale dość ważny :D
desto
 
Posty: 16
Dołączył(a): poniedziałek, 1 czerwca 2015, 15:05

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez marx » wtorek, 16 czerwca 2015, 14:04

chyba jednak 1.7 GHz
marx
Administrator
 
Posty: 5960
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez desto » wtorek, 16 czerwca 2015, 21:03

Zauważyłem na opakowaniu i oficjalnej stronie 1,5 Ghz ;/ z drugiej strony w takiej konfiguracji pierwszy raz widzę ten procesor, zatem błąd producenta?
desto
 
Posty: 16
Dołączył(a): poniedziałek, 1 czerwca 2015, 15:05

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Piorku » piątek, 19 czerwca 2015, 20:43

Wie ktoś jak nazywa się funkcja, która pozwala na przesuwanie ekranu poruszając ręką nad ekranem? Nie wiem czy coś nie mam włączone czy jest jakaś wada telefonu.
Piorku
 
Posty: 14
Dołączył(a): poniedziałek, 1 czerwca 2015, 23:19

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez desto » niedziela, 21 czerwca 2015, 12:01

Gesture sensing o to chyba chodzi
desto
 
Posty: 16
Dołączył(a): poniedziałek, 1 czerwca 2015, 15:05

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez Piorku » niedziela, 21 czerwca 2015, 12:36

Dokładnie tak się to nazywa. Po włączeniu działa bez problemu. Dzięki.
Piorku
 
Posty: 14
Dołączył(a): poniedziałek, 1 czerwca 2015, 23:19

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez clorox » poniedziałek, 22 czerwca 2015, 19:53

Witam wszystkich.

Dzięki za recenzję. Podoba mi się ten telefon, chociaż szukam od dłuższego czasu czegoś mniejszego gabarytowo (max 4,7"). Trochę niepokoi mnie słabe WiFi. Może ktoś wrzucić screeny z WiFi Analyzera z dwóch telefonów leżących obok siebie (i7 i innego). Jak jest z podziałem pamięci? Całość jest dostępna dla apk (jak np w Lenovo K4 k30w), czy może partycje od czapki?
Avatar użytkownika
clorox
AKTYWNY
 
Posty: 712
Dołączył(a): poniedziałek, 22 czerwca 2015, 18:44
Pochwały: 36

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez krystal » czwartek, 25 czerwca 2015, 04:36

krystal
 
Posty: 6
Dołączył(a): czwartek, 11 grudnia 2014, 04:38

Re: Recenzja test Siswoo Cooper i7

Postprzez shadow522 » czwartek, 25 czerwca 2015, 06:23

Nie ma co reklamowac i tak nie maja na stanie, nie wiadomo nawet kiedy beda mieli tylko przepraszaja.
shadow522
 
Posty: 133
Dołączył(a): piątek, 28 marca 2014, 17:06

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama