• Reklama

Recenzja Star N8000 5,5".

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez Mad_MAX » 26 mar 2014, o 00:21

bartazzz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jak tylko się będzie dało naprawić to zapraszam :)
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Mi MAX 2GB/16GB -> Mi MAX 2 4GB/64GB (Sprzedam) -> MI MIX PRO 6GB/256GB
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 416
Dołączył(a): 31 gru 2013, o 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9
Telefon:: Xiaomi Mi MAX 2
ROM: 7.1.1

Reklama

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez ETPlayer » 26 mar 2014, o 22:18

Brawo! Brakowało tej recenzji w dziale. Mój Star n8000 już idzie mam nadzieję że będę zadowolony tak samo jak Ty.

Ps. Ten model nie powinien mieć przypadkiem rysika ?
ETPlayer
 
Posty: 18
Dołączył(a): 11 lut 2014, o 13:17
Telefon:: Nokia

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez Mad_MAX » 27 mar 2014, o 01:55

ETPlayer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ten nie ma :) Ale w moim przypadku zupełnie mi go nie brakuje. Jak miałem N7000 czyli Note 1 to w ogóle go nie używałem , taki bajer co nie ma jak wykorzystać sensownie , tym bardziej , że działanie tego rysika jest nie bardzo precyzyjne.
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Mi MAX 2GB/16GB -> Mi MAX 2 4GB/64GB (Sprzedam) -> MI MIX PRO 6GB/256GB
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 416
Dołączył(a): 31 gru 2013, o 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9
Telefon:: Xiaomi Mi MAX 2
ROM: 7.1.1

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez zenek2724 » 1 kwi 2014, o 19:39

Jak idą prace nad custom rom?
zenek2724
 
Posty: 87
Dołączył(a): 28 gru 2013, o 14:31
Lokalizacja: Śląskie
Pochwały: 1
Telefon:: LG G3
ROM: Android 5.0

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez Mad_MAX » 1 kwi 2014, o 22:58

Powiedzmy , że jestem w trakcie.

Jestem w tym zielony jak obecna trawa na polu i więcej czytam i się uczę niż robię ale jakoś idzie powoli :)

Kwestia jest tego typu , że zrobić customa na podstawie swojego ROMu to pestka , bo wszystko mam w środku , kernel , radio itp. , tylko nie widzę w tym sensu , no bo co mogę pozmieniać ??

W sumie to można pokombinować z build.prop i innymi , jakieś inne boot animation , dźwięki , inne aplikacje , czy skórka ale nie wiem czy JA akurat tego potrzebuję, tym bardziej , że wszystko to można zrobić z ręki z poziomu edytora plików. Może nie tyle co potrzebuję ale jakoś bardziej wolałbym zrobić tak od podstaw , czyli np. ROM na bazie 4.4.x ale do tego musiałbym mieć wszystkie źródła , a tego nie mam i nawet nie wiem jak się za to zabrać :)
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Mi MAX 2GB/16GB -> Mi MAX 2 4GB/64GB (Sprzedam) -> MI MIX PRO 6GB/256GB
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 416
Dołączył(a): 31 gru 2013, o 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9
Telefon:: Xiaomi Mi MAX 2
ROM: 7.1.1

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez zenek2724 » 1 kwi 2014, o 23:35

Powodzenia oby coś z tego wyszło, czekam.
zenek2724
 
Posty: 87
Dołączył(a): 28 gru 2013, o 14:31
Lokalizacja: Śląskie
Pochwały: 1
Telefon:: LG G3
ROM: Android 5.0

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez dinozaur » 29 kwi 2014, o 17:59

Witam. Też mam taki telefon. Przez kilka dni wszystko było ok. Dzisiaj pojawił się problem. Nie mogę się zalogować do Sklepu Play. Pojawia się informacja o niewłaściwym certyfikacie. Co może być przyczyną?
dinozaur
 
Posty: 4
Dołączył(a): 29 lip 2012, o 21:48
Lokalizacja: Polska

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez lexio » 30 kwi 2014, o 15:43

zenek2724 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To nie wina baterii tylko softu w tym fonie jest skopany soft .Device>Bateria > "TELEFON NIEAKTYWNY 48% " mam to samo i nie tylko ja .Telefon ma 60 % wyłączę wyjmę baterię ma już 12 % .I Autor tematu ma to samo tylko zapewne o tym nie wie . Wina leży zapewne po stronie kernela ale nie ma nigdzie rom pod niego aby to sprawdzić tzn inny niż w temacie
Jedyna rada telefon nie wyłączać do następnego ładowania wtedy wytrzyma 2 dni a aby dłużej ciut włączać na noc tryb samolotowy też troszkę wydłuży czas baterii
DO AUTORA TEMATU :zrób zrzut ekranu ze stanem baterii DEVICE->BATERIA to wtedy uwierzę
Ostatnio edytowano 30 kwi 2014, o 15:56 przez lexio, łącznie edytowano 2 razy
lexio
AKTYWNY
 
Posty: 538
Dołączył(a): 26 wrz 2013, o 15:48
Pochwały: 22
Telefon:: sonyericsson ARC S

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez lexio » 30 kwi 2014, o 15:48

dinozaur napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

zrób ustawienia fabryczne i wtedy sprawdź
lexio
AKTYWNY
 
Posty: 538
Dołączył(a): 26 wrz 2013, o 15:48
Pochwały: 22
Telefon:: sonyericsson ARC S

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez Mad_MAX » 10 cze 2014, o 19:33

Telefon nieaktywny mam 24% , więc nie rozumiem Lexio o co ci chodzi ? Jak wyciągam baterię i ją wsadzam znowu to dalej mam tyle samo procent baterii co przed wyciągnięciem.
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Mi MAX 2GB/16GB -> Mi MAX 2 4GB/64GB (Sprzedam) -> MI MIX PRO 6GB/256GB
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 416
Dołączył(a): 31 gru 2013, o 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9
Telefon:: Xiaomi Mi MAX 2
ROM: 7.1.1

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez taom » 8 lip 2014, o 14:07

Mam pytanie dotyczące SU i roota. Jak to zrobić w tym telefonie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
taom
 
Posty: 1
Dołączył(a): 8 lip 2014, o 14:03
Telefon:: Star

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez bartazzz » 8 lip 2014, o 15:00

taom napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

a framarootem próbowałeś?
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5545
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama