• Reklama

Recenzja Star N8000 5,5".

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez Mad_MAX » środa, 26 marca 2014, 00:21

bartazzz napisał(a):To chyba wiem do kogo będziemy wysyłać do naprawy

Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka


Jak tylko się będzie dało naprawić to zapraszam :)
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Xiaomi Mi MAX :)
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 396
Dołączył(a): wtorek, 31 grudnia 2013, 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez ETPlayer » środa, 26 marca 2014, 22:18

Brawo! Brakowało tej recenzji w dziale. Mój Star n8000 już idzie mam nadzieję że będę zadowolony tak samo jak Ty.

Ps. Ten model nie powinien mieć przypadkiem rysika ?
ETPlayer
 
Posty: 18
Dołączył(a): wtorek, 11 lutego 2014, 13:17

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez Mad_MAX » czwartek, 27 marca 2014, 01:55

ETPlayer napisał(a):Brawo! Brakowało tej recenzji w dziale. Mój Star n8000 już idzie mam nadzieję że będę zadowolony tak samo jak Ty.

Ps. Ten model nie powinien mieć przypadkiem rysika ?


Ten nie ma :) Ale w moim przypadku zupełnie mi go nie brakuje. Jak miałem N7000 czyli Note 1 to w ogóle go nie używałem , taki bajer co nie ma jak wykorzystać sensownie , tym bardziej , że działanie tego rysika jest nie bardzo precyzyjne.
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Xiaomi Mi MAX :)
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 396
Dołączył(a): wtorek, 31 grudnia 2013, 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez zenek2724 » wtorek, 1 kwietnia 2014, 19:39

Jak idą prace nad custom rom?
zenek2724
 
Posty: 87
Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 14:31
Lokalizacja: Śląskie
Pochwały: 1

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez Mad_MAX » wtorek, 1 kwietnia 2014, 22:58

Powiedzmy , że jestem w trakcie.

Jestem w tym zielony jak obecna trawa na polu i więcej czytam i się uczę niż robię ale jakoś idzie powoli :)

Kwestia jest tego typu , że zrobić customa na podstawie swojego ROMu to pestka , bo wszystko mam w środku , kernel , radio itp. , tylko nie widzę w tym sensu , no bo co mogę pozmieniać ??

W sumie to można pokombinować z build.prop i innymi , jakieś inne boot animation , dźwięki , inne aplikacje , czy skórka ale nie wiem czy JA akurat tego potrzebuję, tym bardziej , że wszystko to można zrobić z ręki z poziomu edytora plików. Może nie tyle co potrzebuję ale jakoś bardziej wolałbym zrobić tak od podstaw , czyli np. ROM na bazie 4.4.x ale do tego musiałbym mieć wszystkie źródła , a tego nie mam i nawet nie wiem jak się za to zabrać :)
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Xiaomi Mi MAX :)
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 396
Dołączył(a): wtorek, 31 grudnia 2013, 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez zenek2724 » wtorek, 1 kwietnia 2014, 23:35

Powodzenia oby coś z tego wyszło, czekam.
zenek2724
 
Posty: 87
Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 14:31
Lokalizacja: Śląskie
Pochwały: 1

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez dinozaur » wtorek, 29 kwietnia 2014, 17:59

Witam. Też mam taki telefon. Przez kilka dni wszystko było ok. Dzisiaj pojawił się problem. Nie mogę się zalogować do Sklepu Play. Pojawia się informacja o niewłaściwym certyfikacie. Co może być przyczyną?
dinozaur
 
Posty: 4
Dołączył(a): niedziela, 29 lipca 2012, 21:48
Lokalizacja: Polska

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez lexio » środa, 30 kwietnia 2014, 15:43

zenek2724 napisał(a):To baterie masz spoko, bo moja to jakaś masakra, przy normalnym użytkowaniu rozmowy, sms'y, trochę wifi działa max 24 godziny.

To nie wina baterii tylko softu w tym fonie jest skopany soft .Device>Bateria > "TELEFON NIEAKTYWNY 48% " mam to samo i nie tylko ja .Telefon ma 60 % wyłączę wyjmę baterię ma już 12 % .I Autor tematu ma to samo tylko zapewne o tym nie wie . Wina leży zapewne po stronie kernela ale nie ma nigdzie rom pod niego aby to sprawdzić tzn inny niż w temacie
Jedyna rada telefon nie wyłączać do następnego ładowania wtedy wytrzyma 2 dni a aby dłużej ciut włączać na noc tryb samolotowy też troszkę wydłuży czas baterii
DO AUTORA TEMATU :zrób zrzut ekranu ze stanem baterii DEVICE->BATERIA to wtedy uwierzę
Ostatnio edytowano środa, 30 kwietnia 2014, 15:56 przez lexio, łącznie edytowano 2 razy
lexio
AKTYWNY
 
Posty: 544
Dołączył(a): czwartek, 26 września 2013, 15:48
Pochwały: 22

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez lexio » środa, 30 kwietnia 2014, 15:48

dinozaur napisał(a):Witam. Też mam taki telefon. Przez kilka dni wszystko było ok. Dzisiaj pojawił się problem. Nie mogę się zalogować do Sklepu Play. Pojawia się informacja o niewłaściwym certyfikacie. Co może być przyczyną?

zrób ustawienia fabryczne i wtedy sprawdź
lexio
AKTYWNY
 
Posty: 544
Dołączył(a): czwartek, 26 września 2013, 15:48
Pochwały: 22

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez Mad_MAX » wtorek, 10 czerwca 2014, 19:33

Telefon nieaktywny mam 24% , więc nie rozumiem Lexio o co ci chodzi ? Jak wyciągam baterię i ją wsadzam znowu to dalej mam tyle samo procent baterii co przed wyciągnięciem.
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Xiaomi Mi MAX :)
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 396
Dołączył(a): wtorek, 31 grudnia 2013, 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez taom » wtorek, 8 lipca 2014, 14:07

Mam pytanie dotyczące SU i roota. Jak to zrobić w tym telefonie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
taom
 
Posty: 1
Dołączył(a): wtorek, 8 lipca 2014, 14:03

Re: Recenzja Star N8000 5,5".

Postprzez bartazzz » wtorek, 8 lipca 2014, 15:00

taom napisał(a):Mam pytanie dotyczące SU i roota. Jak to zrobić w tym telefonie? Z góry dziękuję za odpowiedź.

a framarootem próbowałeś?
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5045
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama