• Reklama

Recenzja Oneplus One

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez Memciu » 7 lis 2014, o 12:39

Może spróbuj klawiatury SwiftKey. Dla mnie najlepsza klawiatura, uczy się słów które najczęściej wybierasz. Intuicyjna bardzo jest i łatwo ustawić ją pod siebie.

Wysłane z miniacza 2 przez Tapatalka :-P
Avatar użytkownika
Memciu
 
Posty: 120
Dołączył(a): 13 kwi 2014, o 22:19
Pochwały: 2

Reklama

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez pawel88olek » 7 lis 2014, o 15:29

To chyba to czego szukałem. Dzięki.
pawel88olek
 
Posty: 17
Dołączył(a): 9 cze 2014, o 19:38

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez LukC » 18 lis 2014, o 14:06

Musze powiedzieć, że mam 64GB wersję od tygodnia i telefon bajka, szczególnie za takie pieniądze. Wart każdego grosza. :mrgreen:
Obrazek
TELEFON - Xiaomi mi5 ceramic pro
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez noman1 » 18 lis 2014, o 16:22

W Antutu 5.2.0 - po wyciągnięciu z pudełka - 46869 :lol:
noman1
AKTYWNY
 
Posty: 363
Dołączył(a): 28 gru 2013, o 22:53
Pochwały: 21

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez LukC » 18 lis 2014, o 18:30

47202 :-P
Obrazek
TELEFON - Xiaomi mi5 ceramic pro
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez pawel88olek » 18 lis 2014, o 19:32

O to mój jakiś słaby 46557 wyszło ale miałem zainstalowane kilka aplikacji.

Wysłane z 1+1
pawel88olek
 
Posty: 17
Dołączył(a): 9 cze 2014, o 19:38

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez blue_voyager » 22 lis 2014, o 23:47

Temat pt. Recenzja Oneplus One a w nim nie ma żadnej recenzji...
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5975
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 237
Ostrzeżenia: -1

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez LukC » 23 lis 2014, o 12:54

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Dobra uwaga, chyba ją napiszę :-P
Obrazek
TELEFON - Xiaomi mi5 ceramic pro
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez pawel88olek » 28 lis 2014, o 12:10

Czy ktoś z użytkowników wie jak ustawić ikony aplikacji na takie ładne okrągłe jak podczas pierwszego uruchomienia? Niby prosta sprawa a nie mogę odnaleźć i mam wszystko kwadratowe po zrobieniu roota a jak wybieram w nakładach chce $$. Jedynym wyjściem jest powrót do ust. Fabrycznych?
pawel88olek
 
Posty: 17
Dołączył(a): 9 cze 2014, o 19:38

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez aflo » 28 lis 2014, o 12:58

Ustawienia - Motywy - Ikony. Wybierasz odpowiedni motyw
Jak chcesz więcej to w prawym rogu masz "uzyskaj więcej" i ściągasz interesujący Cię. Polecam ściągnąć motyw Android L (jest darmowy)
Avatar użytkownika
aflo
 
Posty: 74
Dołączył(a): 5 sie 2014, o 16:24
Pochwały: 3

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez pawel88olek » 28 lis 2014, o 13:14

No to ja mam do wyboru 3, 2sa takie same kanciaki a jeden ma same robociki jako ikony. Natomiast jak wejdę dalej przejrzałem z 10i każdy był płatny. Albo rzeczywiście mam inaczej albo nie wychodzi mi podstawowa czynność [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
pawel88olek
 
Posty: 17
Dołączył(a): 9 cze 2014, o 19:38


Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama