• Reklama

Recenzja Oneplus One

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez Libero » 26 lip 2014, o 00:41

Jak by co to jest dostępny Android 4.4.4 na One TU
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): 4 cze 2014, o 21:33
Pochwały: 8
Telefon:: OnePlus One
ROM: CYANOGEM MOD 11S

Reklama

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez adrian033 » 26 lip 2014, o 03:06

Jak to wgrac moge przez twrp?
Root zostanie?
adrian033
 
Posty: 89
Dołączył(a): 23 mar 2013, o 19:49
Lokalizacja: Bielsko

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez Libero » 26 lip 2014, o 11:45

adrian033 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


W linku masz instrukcje a co do roota to nie wiem.
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): 4 cze 2014, o 21:33
Pochwały: 8
Telefon:: OnePlus One
ROM: CYANOGEM MOD 11S

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez adrian033 » 26 lip 2014, o 16:02

Z tym botlooaderem to tak trzeba ?
I yo nie jest CM?
adrian033
 
Posty: 89
Dołączył(a): 23 mar 2013, o 19:49
Lokalizacja: Bielsko

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez adrian033 » 26 lip 2014, o 17:36

pomorze mi ktoś krok po kroku to wgrać? bo nie kumam tego co tam bełkoczą

Nie moge poradzić sobie odblokować botloadera musze to robić? i czy musi być przez to sdk ? bo nie potrafie sie tym obsługiwać

I czemu nie moge tego zaktualizować z poziomu ustawien telefonu?
adrian033
 
Posty: 89
Dołączył(a): 23 mar 2013, o 19:49
Lokalizacja: Bielsko

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez marx » 29 lip 2014, o 14:58

dobra cena http://www.coolicool.com/oneplus-one-qu ... 4g-g-33392 359$ jest gdzieś taniej
marx
Administrator
 
Posty: 7225
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 222
Telefon:: Dual sim

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez hellhammer » 1 sie 2014, o 09:38

Bardzo slaba recka, ponizej normy, ja rozumie ze mozna nie miec czasu i wogole, ale jak juz sie pisze "niby" recke to moze troszke do tego by sie przylozyc, i najpierw napisac, sobie na sucho z filmikami, fotkami itp. i potem juz wrzucic calosc. Tego nawet recenzja sie nie da nazwac, takie info znajdziemy wszedzie,
hellhammer
VIP
 
Posty: 1436
Dołączył(a): 4 lip 2014, o 13:25
Pochwały: 25
Telefon:: sony

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez cakp » 1 sie 2014, o 14:22

Czy ten ekran można obsługiwać w rękawiczkach ? Czy muszą być specjalne jak do samsunga

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
cakp
 
Posty: 66
Dołączył(a): 17 wrz 2013, o 12:28
Pochwały: 1
Telefon:: a820

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez kam100 » 1 sie 2014, o 23:21

Przepraszam ale przez ostatnie dni bardzo dużo się dzieje i po prostu nie mam jak uzupełniać tematu a chciałem wkońcu go jakoś zaczac bo tak to bym się nigdy nie wyzbierał :P Telefon można obsługiwać w rękawiczkach :) Myślę ,że do tygodnia poukładam swoje sprawy
kam100
 
Posty: 37
Dołączył(a): 23 kwi 2014, o 18:12
Pochwały: 1
Telefon:: Oneplus One

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez wadim_l » 7 sie 2014, o 22:40

Cześć ;-)
Również chciałbym kupić ten telefon ale ciekawi mnie jedna rzecz. Z tego co rozumiem to w recenzji jest opisywany telefon bez napisu na klapce CyanogenMode czyli wersja dla Chin, a nie na rynek europejski. I takie tylko znajduję na alliexpress, jak wygląda działanie ich w Polsce?
wadim_l
 
Posty: 7
Dołączył(a): 7 sie 2014, o 16:12
Telefon:: LG Nexus 4

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez cakp » 7 sie 2014, o 22:59

@up
Jeśli ci to pomoże to znalazłem bardzo długa recenzję wraz z testami na pclab.pl
http://m.pclab.pl/art58874-2.html
Zastanawiają mnie wady jakie opisuja, mianowicie głośność podczas połączenia. Oczywiście wszystkie wady jakie przedstawili to wg mnie kwestia dopracowania oprogramowania. W końcu grupa cyanogemod miała pełne wsparcie sprzętowe z ich strony.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
cakp
 
Posty: 66
Dołączył(a): 17 wrz 2013, o 12:28
Pochwały: 1
Telefon:: a820

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez pawel88olek » 6 lis 2014, o 14:57

Witam. Podpowiedz mi jak skonfigurowales lub co pograłaś jako słownik podpowiadacz. Żeby mieć polskie znaki i dobre auto uzupelnianie oraz podpowiedź. W moim poprzedni samsung s1+ było fajnie w oneplus wygląda to u mnie słabo raczej z mojego braku wiedzy.
A odmowne telefonu dodam ze jest naprawde porządny. Mam problem uwalic baterie w dzień mimo np 6-7h yt.
Po zainstalowaniu aplikacji które używam mam prawie 2gb ramię wolnego. Polecam ; )
pawel88olek
 
Posty: 17
Dołączył(a): 9 cze 2014, o 19:38
Telefon:: Samsung S+

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama