• Reklama

Recenzja Oneplus One

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez Libero » sobota, 26 lipca 2014, 00:41

Jak by co to jest dostępny Android 4.4.4 na One TU
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): środa, 4 czerwca 2014, 21:33
Pochwały: 8

Reklama

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez adrian033 » sobota, 26 lipca 2014, 03:06

Jak to wgrac moge przez twrp?
Root zostanie?
adrian033
 
Posty: 61
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 19:49
Lokalizacja: Bielsko

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez Libero » sobota, 26 lipca 2014, 11:45

adrian033 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


W linku masz instrukcje a co do roota to nie wiem.
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): środa, 4 czerwca 2014, 21:33
Pochwały: 8

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez adrian033 » sobota, 26 lipca 2014, 16:02

Z tym botlooaderem to tak trzeba ?
I yo nie jest CM?
adrian033
 
Posty: 61
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 19:49
Lokalizacja: Bielsko

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez adrian033 » sobota, 26 lipca 2014, 17:36

pomorze mi ktoś krok po kroku to wgrać? bo nie kumam tego co tam bełkoczą

Nie moge poradzić sobie odblokować botloadera musze to robić? i czy musi być przez to sdk ? bo nie potrafie sie tym obsługiwać

I czemu nie moge tego zaktualizować z poziomu ustawien telefonu?
adrian033
 
Posty: 61
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 19:49
Lokalizacja: Bielsko

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez marx » wtorek, 29 lipca 2014, 14:58

dobra cena http://www.coolicool.com/oneplus-one-qu ... 4g-g-33392 359$ jest gdzieś taniej
marx
Administrator
 
Posty: 6003
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez hellhammer » piątek, 1 sierpnia 2014, 09:38

Bardzo slaba recka, ponizej normy, ja rozumie ze mozna nie miec czasu i wogole, ale jak juz sie pisze "niby" recke to moze troszke do tego by sie przylozyc, i najpierw napisac, sobie na sucho z filmikami, fotkami itp. i potem juz wrzucic calosc. Tego nawet recenzja sie nie da nazwac, takie info znajdziemy wszedzie,
hellhammer
VIP
 
Posty: 1437
Dołączył(a): piątek, 4 lipca 2014, 13:25
Pochwały: 25

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez cakp » piątek, 1 sierpnia 2014, 14:22

Czy ten ekran można obsługiwać w rękawiczkach ? Czy muszą być specjalne jak do samsunga

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
cakp
 
Posty: 66
Dołączył(a): wtorek, 17 września 2013, 12:28
Pochwały: 1

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez kam100 » piątek, 1 sierpnia 2014, 23:21

Przepraszam ale przez ostatnie dni bardzo dużo się dzieje i po prostu nie mam jak uzupełniać tematu a chciałem wkońcu go jakoś zaczac bo tak to bym się nigdy nie wyzbierał :P Telefon można obsługiwać w rękawiczkach :) Myślę ,że do tygodnia poukładam swoje sprawy
kam100
 
Posty: 40
Dołączył(a): środa, 23 kwietnia 2014, 18:12
Pochwały: 1

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez wadim_l » czwartek, 7 sierpnia 2014, 22:40

Cześć ;-)
Również chciałbym kupić ten telefon ale ciekawi mnie jedna rzecz. Z tego co rozumiem to w recenzji jest opisywany telefon bez napisu na klapce CyanogenMode czyli wersja dla Chin, a nie na rynek europejski. I takie tylko znajduję na alliexpress, jak wygląda działanie ich w Polsce?
wadim_l
 
Posty: 7
Dołączył(a): czwartek, 7 sierpnia 2014, 16:12

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez cakp » czwartek, 7 sierpnia 2014, 22:59

@up
Jeśli ci to pomoże to znalazłem bardzo długa recenzję wraz z testami na pclab.pl
http://m.pclab.pl/art58874-2.html
Zastanawiają mnie wady jakie opisuja, mianowicie głośność podczas połączenia. Oczywiście wszystkie wady jakie przedstawili to wg mnie kwestia dopracowania oprogramowania. W końcu grupa cyanogemod miała pełne wsparcie sprzętowe z ich strony.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
cakp
 
Posty: 66
Dołączył(a): wtorek, 17 września 2013, 12:28
Pochwały: 1

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez pawel88olek » czwartek, 6 listopada 2014, 14:57

Witam. Podpowiedz mi jak skonfigurowales lub co pograłaś jako słownik podpowiadacz. Żeby mieć polskie znaki i dobre auto uzupelnianie oraz podpowiedź. W moim poprzedni samsung s1+ było fajnie w oneplus wygląda to u mnie słabo raczej z mojego braku wiedzy.
A odmowne telefonu dodam ze jest naprawde porządny. Mam problem uwalic baterie w dzień mimo np 6-7h yt.
Po zainstalowaniu aplikacji które używam mam prawie 2gb ramię wolnego. Polecam ; )
pawel88olek
 
Posty: 17
Dołączył(a): poniedziałek, 9 czerwca 2014, 19:38

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama