• Reklama

Recenzja Oneplus One

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez kam100 » poniedziałek, 21 lipca 2014, 15:26

Może jak sklece całość to po prostu napiszę do Ciebie i połaczysz :) Dziś jestem z doskoku także za wiele nie napiszę :-/
kam100
 
Posty: 40
Dołączył(a): środa, 23 kwietnia 2014, 18:12
Pochwały: 1

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez kam100 » wtorek, 22 lipca 2014, 10:04

Wczoraj w pracy do później godziny ale i tak coś dla Was mam :D
Próbowałem wgrać załącznik ale przekroczyłem już maksymalną przestrzeń..
Od 6:30 telefon trzyma tak ładnie a naładowany był do 94%
Obrazek
A tutaj stan od 00:20 wytrzymał do rana:
Obrazek

14 minut różnicy bo próbowałem się dobić na forum ale niestety musiałem wejść z TORa żeby załapało połączenie z telchina.pl . Odrazu mam prośbę do admina/modka żeby sprawdził czy moje IP przypadkiem tam przyblokowane nie jest :shock:
kam100
 
Posty: 40
Dołączył(a): środa, 23 kwietnia 2014, 18:12
Pochwały: 1

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez marx » wtorek, 22 lipca 2014, 14:39

nie jest blokowane, wyczyść ciasteczka i zaloguj się ponownie.
marx
Administrator
 
Posty: 5970
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez adrian033 » środa, 23 lipca 2014, 00:03

U mnie CM 11 niestety zaczyna szwankować tzn lubi wywalać błędy np wchodze do ustawień a tu komunikat aplikacja ustawienia została zatrzymana i tak w kółko aż do restartu ,a dziś z kolei taki błąd hehe system android został zatrzymany i tak do restartu :) a ogólnie ok te motywy z neta są świetne :P
adrian033
 
Posty: 61
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 19:49
Lokalizacja: Bielsko

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez kam100 » środa, 23 lipca 2014, 11:07

Od tego samego sprzedawcy masz :)? U mnie wszystko śmiga bez najmniejszej ścinki
kam100
 
Posty: 40
Dołączył(a): środa, 23 kwietnia 2014, 18:12
Pochwały: 1

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez maxhampel19 » środa, 23 lipca 2014, 21:15

Witam! Jaka jest jakość odtwarzanej muzyki z głosników i ze słuchawek??
maxhampel19
 
Posty: 7
Dołączył(a): wtorek, 10 grudnia 2013, 00:06

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez kam100 » środa, 23 lipca 2014, 22:57

Jakoś ze słuchawek ? Czuje się tak jakbym był gdzieś na disco i grali ten numer ;D Co do zwykłego odtwarzania to jakoś jest świetna :) Bynajmniej na moje ucho, są 2 głośniki na dole , czysto , przejrzyście.
kam100
 
Posty: 40
Dołączył(a): środa, 23 kwietnia 2014, 18:12
Pochwały: 1

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez Fulcrum » czwartek, 24 lipca 2014, 21:05

Mam 2 invite na 64GB od OnePlus, mogę za 40zł sprzedać, bo ja niestety nie jestem "przy kasie". Tylko od razu mówię OnePlus nie akceptują wysyłki do Polski, więc trzeba jakoś sobie przez kontakty załatwiać :)
Ale myslę że się opłaca 350$ za 64GB od producenta.

Obrazek
Fulcrum
 
Posty: 17
Dołączył(a): sobota, 4 stycznia 2014, 02:19

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez Gravis » czwartek, 24 lipca 2014, 21:55

Pies ogrodnika, sam nie zje - drugiemu nie da...
Łakomić się na zaproszenie za 40zł to lekka przesada ;]
Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2212
Dołączył(a): środa, 5 czerwca 2013, 10:32
Pochwały: 25

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez Fulcrum » czwartek, 24 lipca 2014, 21:58

Czy ja wiem już jedno oddałem dlatego to wolałbym sprzedać :D
Przesada nie przesada na ebay'u po 200zł chodzi :D
Fulcrum
 
Posty: 17
Dołączył(a): sobota, 4 stycznia 2014, 02:19

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez Gravis » czwartek, 24 lipca 2014, 22:04

Może spróbuj zatem tam?
Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2212
Dołączył(a): środa, 5 czerwca 2013, 10:32
Pochwały: 25

Re: Recenzja Oneplus One

Postprzez Fulcrum » czwartek, 24 lipca 2014, 22:13

Już nie aktualne :p poszło na forum One'a za 30$ ;)
Przepraszam za zamieszanie
Fulcrum
 
Posty: 17
Dołączył(a): sobota, 4 stycznia 2014, 02:19

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama