• Reklama

Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez drosophilia » 6 wrz 2016, o 09:04

clo placisz powyzej 150 EUR, VAT powyzej 45 EUR. Takze zadnych oplat dodatkowych nie otrzymasz, dziwne tylko dlaczego zatrzymali... (pewnie kontrolnie)
drosophilia
 
Posty: 22
Dołączył(a): 19 lis 2014, o 12:44

Reklama

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez sopellos » 6 wrz 2016, o 22:33

A ja mam takie pytanie dzisiaj biegałem kolejny raz ale nie z zerowalo mi licznika ani na opasce ani w telefonie tzn w programie mi fit 2,2 jak mam to robic jak bede nastepny raz jej uzywal z gory dzieki za pomoc
sopellos
 
Posty: 38
Dołączył(a): 23 sie 2015, o 11:58

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez TediPower » 7 wrz 2016, o 18:28

TediPower napisał(a):Kto zamawiał opasek na banggood jak sumę deklarują ja wyczochrałem ją za Total: €26.51
2016-08-30 10:44 PORT VILA, Posting/Collection
2016-09-05 13:12 FRANKFURT/M, Held by customs
mam nadzieję ze mnie ni naciągną na dodatkowe koszta i oczekiwania i na dniach otrzymam ją bo to tylko 350 km jakieś 3h drogi


A już miał listonosz pukać do drzwi a tu na stronie skasowali 2 ostatnie wpisy i teraz mam znowu
2016-08-30 06:32 Send item abroad (Export)

o co chodzi ? kontener do którego wsadzili moją opaskę dopłyną ale już bez opaski.?
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 18

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Darius121 » 12 wrz 2016, o 21:50

Panowie i Panie mam pytanie

Czy powiadomienie sms to tylko ikonka , czy na opasce pojawia się także cała wiadomość?

Pytam bo chyba od premiery zaktualizowali troszkę oprogramowanie.

Dzięki i pozdrawiam.
Darius121
 
Posty: 6
Dołączył(a): 23 paź 2013, o 20:12

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 13 wrz 2016, o 08:56

Tylko ikona, wyświetlacz, jest bardzo malutki.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 235
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Hessus » 13 wrz 2016, o 21:18

A gdy ktos dzwoni to nazwa kontaktu czy tez ikona? Mozna z nia brac prysznic czy trzeba sciagac? Probowal ktos?
Hessus
 
Posty: 10
Dołączył(a): 23 gru 2013, o 20:49

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez radman. » 13 wrz 2016, o 22:00

Nie wiem jak powiadamianie gdy ktoś telefonuje (nie korzystam). Ale brałem prysznic (chociaż wolę bez bo ręka odpoczywa) i pływałem na basenie. Nic się mi bandowi nie dzieje :) Działa dotyk nawet jak jest mokry.
Rób to co lubisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować.
Avatar użytkownika
radman.
 
Posty: 85
Dołączył(a): 23 mar 2016, o 19:18
Pochwały: 8

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 15 wrz 2016, o 07:44

Każde powiadomienie, to ikona. Spokojnie prysznic można brać.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 235
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Ponczo24 » 15 wrz 2016, o 18:19

jakas promocja na opaski?
Ponczo24
 
Posty: 1
Dołączył(a): 28 lis 2015, o 11:09

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez TediPower » 15 wrz 2016, o 19:35

TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 18

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez TediPower » 17 wrz 2016, o 07:54

No i po opasce

2016-09-16 10:17 Return item to sender
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 18

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Gravis » 17 wrz 2016, o 13:17

A moja padla. Ładowarka jej nie pomaga po prostu zgon..

Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2317
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 27

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama