• Reklama

Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez recznik » 30 sie 2016, o 18:00

nie ma inteligentnego budzenia?
recznik
AKTYWNY
 
Posty: 266
Dołączył(a): 21 paź 2014, o 01:17
Pochwały: 7
Ostrzeżenia: 1

Reklama

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez TediPower » 30 sie 2016, o 22:20

Można prosić o plik bo z linku pobrać nie moge

Wysłane z mojego ZUK Z1 przy użyciu Tapatalka!
Koniec.
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 357
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 17

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 31 sie 2016, o 06:44

Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 225
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez TediPower » 31 sie 2016, o 07:56

Ok zakładam nowe konto w programie mi fit. Czyli email hasło. Potem przenosi mnie bym zalogował się do Google wpisuje dane zezwala aplikacji na to co chce od Google trwa wpisywanie i wywala że nie można się zalogować itak w kółko jak zakładać konto prawidłowo

Wysłane z mojego ZUK Z1 przy użyciu Tapatalka!
Koniec.
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 357
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 17

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez sopellos » 1 wrz 2016, o 13:06

Krzy$ napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


pobrałem z tej strony version 2.2 bez problemu działa.
1 Ściągamy aplikacje i instalujemy w telefonie
Create a new account zakładamy konto, wchodzimy na emaila,
Odbieramy potwierdzenie od Xiaomi. Właczamy Bluetooth, wchodzimy w aplikacje i wszystko powinno działać, menu po polsku
sopellos
 
Posty: 88
Dołączył(a): 23 sie 2015, o 11:58

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez TediPower » 1 wrz 2016, o 16:48

Z poziomu telefonu nie mogłem tego zrobić jedynie przez komputer konto udało się założyć.
Teraz tylko czekam na to cudo aż dojdzie i zobaczę ile warte to będzie czy spełni moje wymagania, bo im więcej czytam tym bardziej nie wiem co w końcu działa a co już nie.
Mam nadzieję że nie stanie się to kolejną zabawką czterolatka.
Koniec.
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 357
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 17

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez qqryq » 4 wrz 2016, o 16:10

Mam z tą opaską mały problem , nie mierzy snu. Nic zero null. Czy coś trzeba załączyć?
qqryq
 
Posty: 38
Dołączył(a): 21 maja 2015, o 16:24

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 4 wrz 2016, o 17:10

Nic nie trzeba, automatycznie zlicza sen. Spróbuj wgrać MI FIT jeszcze raz.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 225
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 4 wrz 2016, o 17:11

Przy zakładaniu konta na telefonie zamiast emaila, wpisujcie numer telefonu.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 225
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 4 wrz 2016, o 17:11

TediPower napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Wg mnie działa wszystko.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 225
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Gravis » 4 wrz 2016, o 17:28

qqryq napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Masz ostatnia wersje mifit 2.2.0 i firmware aktualny?
Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2244
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 25

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez TediPower » 5 wrz 2016, o 21:59

Kto zamawiał opasek na banggood jak sumę deklarują ja wyczochrałem ją za Total: €26.51
2016-08-30 10:44 PORT VILA, Posting/Collection
2016-09-05 13:12 FRANKFURT/M, Held by customs
mam nadzieję ze mnie ni naciągną na dodatkowe koszta i oczekiwania i na dniach otrzymam ją bo to tylko 350 km jakieś 3h drogi
Koniec.
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 357
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 17

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama