• Reklama

Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez mariusz5891 » piątek, 19 sierpnia 2016, 13:15

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No to może z kodem "Ivanmi2" pozyskanym z ##### wychodzi 29,19$. Taniej na tą chwilę nie da się chyba rady wyrwać

ps.
Wszelkie kupony sa na forum telchina dodawane wcześniej niż na cytowanej przez ciebie stronie.
attention-10-off-coupon-for-xiaomi-miband2-t28807.html
wystarczy sprawdzić ofertę sklepu, można też pogadać z pracownikiem i wynegocjować dodatkowy rabat
Marx
mariusz5891
 
Posty: 30
Dołączył(a): piątek, 7 sierpnia 2015, 09:56
Pochwały: 1

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez fake4r » piątek, 19 sierpnia 2016, 13:33

O dzięki. Dobra oferta. W niedzielę jadę jeszcze do lasu tam gdzie zgubiłem mi banda będąc na grzybach, będę szedł raczej podobną trasą więc przy okazji spróbuję na telefonie włączyć łączenie i może gdzieś go namierzy jakimś cudem po drodze ;). Jeśli nie to trudno zamawiam z tym kodem bo dobra opcja.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5637
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez meDarq » niedziela, 21 sierpnia 2016, 23:35

Niestety kupon już wygasł... Gdzie byłaby teraz najkorzystniejsza oferta zakupu opaski?
meDarq
 
Posty: 27
Dołączył(a): wtorek, 21 stycznia 2014, 13:33

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Sebastian1988 » poniedziałek, 22 sierpnia 2016, 03:19

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak zgubiłeś?Wypadl Ci?

Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka
Sebastian1988
 
Posty: 62
Dołączył(a): sobota, 16 maja 2015, 00:54
Pochwały: 1

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez fake4r » poniedziałek, 22 sierpnia 2016, 08:38

Tak wypadł rdzeń z paska. Szukałem wczoraj przez próby połączenia ale nic z tego. Spróbować nie zaszkodziło. Za jakiś czas zapodam sobie mi banda 2 i jakiś alternatywny pasek/bransoletkę tak żeby rdzeń był w nim zabezpieczony przed wypadaniem, czyli jedynie możliwość jego wyjęcia po zdjęciu całości z ręki.

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5637
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez rav1986 » poniedziałek, 22 sierpnia 2016, 18:01

Jakby ktoś był zainteresowany mam nowego Mi Banda 2 na zbyciu, kolor czarny. Info na pw
rav1986
 
Posty: 49
Dołączył(a): niedziela, 23 listopada 2014, 14:49

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez emoboy » wtorek, 23 sierpnia 2016, 13:25

Witam,

Ktoś posiada informację gdzie teraz najtaniej kupię Mibanda 2.
Z gory dzięki za podpowiedź.
emoboy
 
Posty: 18
Dołączył(a): piątek, 22 maja 2015, 16:59

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez mariusz5891 » czwartek, 25 sierpnia 2016, 08:56

Z tego co się orientuje to na http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Miband-2-Heart-Rate-Monitor-Bluetooth-Smart-Bracelet-p-1057324.html z użyciem kodu "canalmiband2" cena spada do 29,19$
Taniej ostatnio nigdzie nie widziałem
mariusz5891
 
Posty: 30
Dołączył(a): piątek, 7 sierpnia 2015, 09:56
Pochwały: 1

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez drosophilia » czwartek, 25 sierpnia 2016, 11:52

Dobra cena z ta promocja, przy cenie 1 $ 3.82 zl wychodzi ok 112 zk z wysylka poczta szwjcarska. Kupowalem z tego sklepu i od momentu zakupu do otrzymania opaski minelo 12 kalendarzowych dni (czyli szybo jak na wysylke poczta). A sama opaske jak najbardzie polecam, nalezy tylko sciagnac apke Mi Fit z innego zrodla niz google play
drosophilia
 
Posty: 30
Dołączył(a): środa, 19 listopada 2014, 12:44

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Gravis » czwartek, 25 sierpnia 2016, 11:53

drosophilia napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Dlaczego z innego źródła? Pytam, bo opaska lada dzień (jak ją wreszcie wypuszczą z WWA sic!) będzie u mnie.
Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2218
Dołączył(a): środa, 5 czerwca 2013, 10:32
Pochwały: 25

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » czwartek, 25 sierpnia 2016, 12:03

Wgrać z playa, a potem zaktualizować do najnowszej wersji stąd: http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): piątek, 18 października 2013, 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez emoboy » czwartek, 25 sierpnia 2016, 14:05

Dzięki mariusz5891
za informację. Chciałem zlożyć zamówienie w tym sklepie, ale odrzuca płatnosc kartą :-(.
emoboy
 
Posty: 18
Dołączył(a): piątek, 22 maja 2015, 16:59

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama