• Reklama

Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez j_24 » 2 sie 2016, o 11:40

Tylko dzisiaj - 02.08.2016, o 10:00 (czas PL) startuje wyprzedaż opasek Xiaomi Mi Band 1s (14,99$) oraz Mi Band 2 (29,99$). Dostępne jest 3000 szt. każdej.
Link: http://goo.gl/cirHN5


Klepnięte Klapkiem Kubota
j_24
 
Posty: 63
Dołączył(a): 15 maja 2014, o 12:24
Pochwały: 2

Reklama

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez dalmashin » 2 sie 2016, o 19:16

Już wyprzedane
dalmashin
 
Posty: 3
Dołączył(a): 5 gru 2015, o 09:19

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 2 sie 2016, o 21:47

Udało mi się kupić 15 minut po otwarciu sprzedaży, ale po godzinie już nic nie było.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 242
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Esper » 4 sie 2016, o 23:12

A jak oceniacie szansę na rozwój aplikacji, choćby np o możliwość wyświetlania daty na opasce? :) Dziś byłem w szoku jak się zorientowałem, że mamy czwartek a nie środę :]
Esper
 
Posty: 142
Dołączył(a): 25 lip 2015, o 00:23
Pochwały: 3

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez radman. » 4 sie 2016, o 23:16

No właśnie data by się bardzo przydała.
Rób to co lubisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować.
Avatar użytkownika
radman.
 
Posty: 99
Dołączył(a): 23 mar 2016, o 19:18
Pochwały: 9

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez recznik » 6 sie 2016, o 08:27

ja mam takie pytanie nieco z innej beczki.... po ostatnich zmianach z apki zarzadzającej opaską znikła funkcja "inteligentnego budzenia"

czy ktoś wie i ma może soft który można podgrać by zastąpić apkę - niestety operuje teraz na r3S i jeszcze nie zgłębiłem tajników tego telefonu
recznik
 
Posty: 172
Dołączył(a): 21 paź 2014, o 01:17
Pochwały: 7

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez yarro » 6 sie 2016, o 09:39

jak ktoś potrzebuje opaski
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... gn=miband2
z kodem Chollazos
kosztuje 30,39usd
yarro
 
Posty: 167
Dołączył(a): 24 sie 2015, o 20:46
Pochwały: 2

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » 10 sie 2016, o 10:50

Gdyby kod wygasł, to zawsze aktualny jest na forum banggood.com, a dokładnie w tym temacie z promocja Xiaomi MiBand 2 najtaniej wyjdzie cię niecałe 24$ jak użyjesz sposobu z GA z tej strony http://aliexpress.telchina.pl/
marx
Administrator
 
Posty: 6829
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 216

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez fake4r » 18 sie 2016, o 11:48

Są jakieś ciekawe oferty na mi banda 2? Tak poniżej tych 30$? Dzisiaj w lesie zgubiłem swojego mi banda (jedynkę) no i tak się człowiek przyzwyczaił a teraz pusto na ręce... :(
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5899
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez mariusz5891 » 18 sie 2016, o 11:58

Też czekam na jakąś ciekawą okazję. Na tą chwilę chyba najlepiej na banggod $30,39 z kodem Chollazos minus jakieś $1,5 od GA
mariusz5891
 
Posty: 26
Dołączył(a): 7 sie 2015, o 09:56
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez fake4r » 18 sie 2016, o 12:01

Ten kod już nie działa niestety, "miband27" teraz i wychodzi $31.75.
Chyba poczekam trochę aż się rynek nasyci i sprzedaż się spowolni to wtedy pospadają ceny.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5899
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 18 sie 2016, o 18:50

recznik napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jest budzenie w appce Mi Band Notify & Fitnes, i ma więcej funkcji przy wersji PRO, koszt około 8,50 zł.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 242
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama