• Reklama

Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez j_24 » wtorek, 2 sierpnia 2016, 11:40

Tylko dzisiaj - 02.08.2016, o 10:00 (czas PL) startuje wyprzedaż opasek Xiaomi Mi Band 1s (14,99$) oraz Mi Band 2 (29,99$). Dostępne jest 3000 szt. każdej.
Link: http://goo.gl/cirHN5


Klepnięte Klapkiem Kubota
j_24
 
Posty: 50
Dołączył(a): czwartek, 15 maja 2014, 12:24
Pochwały: 1

Reklama

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez dalmashin » wtorek, 2 sierpnia 2016, 19:16

Już wyprzedane
dalmashin
 
Posty: 2
Dołączył(a): sobota, 5 grudnia 2015, 09:19

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » wtorek, 2 sierpnia 2016, 21:47

Udało mi się kupić 15 minut po otwarciu sprzedaży, ale po godzinie już nic nie było.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): piątek, 18 października 2013, 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Esper » czwartek, 4 sierpnia 2016, 23:12

A jak oceniacie szansę na rozwój aplikacji, choćby np o możliwość wyświetlania daty na opasce? :) Dziś byłem w szoku jak się zorientowałem, że mamy czwartek a nie środę :]
Esper
 
Posty: 158
Dołączył(a): sobota, 25 lipca 2015, 00:23
Pochwały: 3

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez radman. » czwartek, 4 sierpnia 2016, 23:16

No właśnie data by się bardzo przydała.
Rób to co lubisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować.
Avatar użytkownika
radman.
 
Posty: 145
Dołączył(a): środa, 23 marca 2016, 19:18
Pochwały: 5

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez recznik » sobota, 6 sierpnia 2016, 08:27

ja mam takie pytanie nieco z innej beczki.... po ostatnich zmianach z apki zarzadzającej opaską znikła funkcja "inteligentnego budzenia"

czy ktoś wie i ma może soft który można podgrać by zastąpić apkę - niestety operuje teraz na r3S i jeszcze nie zgłębiłem tajników tego telefonu
recznik
AKTYWNY
 
Posty: 241
Dołączył(a): wtorek, 21 października 2014, 01:17
Pochwały: 6
Ostrzeżenia: 1

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez yarro » sobota, 6 sierpnia 2016, 09:39

jak ktoś potrzebuje opaski
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... gn=miband2
z kodem Chollazos
kosztuje 30,39usd
yarro
 
Posty: 187
Dołączył(a): poniedziałek, 24 sierpnia 2015, 20:46
Pochwały: 2

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » środa, 10 sierpnia 2016, 10:50

Gdyby kod wygasł, to zawsze aktualny jest na forum banggood.com, a dokładnie w tym temacie z promocja Xiaomi MiBand 2 najtaniej wyjdzie cię niecałe 24$ jak użyjesz sposobu z GA z tej strony http://aliexpress.telchina.pl/
marx
Administrator
 
Posty: 5965
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez fake4r » czwartek, 18 sierpnia 2016, 11:48

Są jakieś ciekawe oferty na mi banda 2? Tak poniżej tych 30$? Dzisiaj w lesie zgubiłem swojego mi banda (jedynkę) no i tak się człowiek przyzwyczaił a teraz pusto na ręce... :(
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez mariusz5891 » czwartek, 18 sierpnia 2016, 11:58

Też czekam na jakąś ciekawą okazję. Na tą chwilę chyba najlepiej na banggod $30,39 z kodem Chollazos minus jakieś $1,5 od GA
mariusz5891
 
Posty: 30
Dołączył(a): piątek, 7 sierpnia 2015, 09:56
Pochwały: 1

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez fake4r » czwartek, 18 sierpnia 2016, 12:01

Ten kod już nie działa niestety, "miband27" teraz i wychodzi $31.75.
Chyba poczekam trochę aż się rynek nasyci i sprzedaż się spowolni to wtedy pospadają ceny.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » czwartek, 18 sierpnia 2016, 18:50

recznik napisał(a):ja mam takie pytanie nieco z innej beczki.... po ostatnich zmianach z apki zarzadzającej opaską znikła funkcja "inteligentnego budzenia"

czy ktoś wie i ma może soft który można podgrać by zastąpić apkę - niestety operuje teraz na r3S i jeszcze nie zgłębiłem tajników tego telefonu

Jest budzenie w appce Mi Band Notify & Fitnes, i ma więcej funkcji przy wersji PRO, koszt około 8,50 zł.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): piątek, 18 października 2013, 15:22
Pochwały: 4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama