• Reklama

Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez LukC » 26 lip 2016, o 10:52

Nie lepiej byłoby kupić w pl za 179,wiadomo że oryginalne i jest faktura VAT i 2 lata rękojmi.
Obrazek
TELEFON - Xiaomi mi5 ceramic pro
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10

Reklama

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 26 lip 2016, o 15:51

Pokaz mi podróbę, bo ja jakoś nie znalazłem. I cenę co podałeś z FV.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 5

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » 27 lip 2016, o 01:09

Jeden polski portal zrobił recenzję MiBand 2, jak się później okazało była to podróbka, o czym sami nie wiedzieli, później prostowali tą mega wpadkę.
marx
Administrator
 
Posty: 6929
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 218

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 27 lip 2016, o 07:59

Podaj portal, bo wygląda to na zasłyszane na urodzinach u cioci. Już znalazłem, ale ona wygląda całkiem inaczej ta "podróbka". Po prostu chcieli szybciej od innych zrobić recenzje, i się sparzyli :) dla mnie to żadna podróbka.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 5

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » 28 lip 2016, o 14:17

Nikt kto wprowadza do sprzedaży podróbki telefonów i innej elektroniki się tym nie chwali. Duzi sprzedawcy sprzedają oryginały, ale mniejsze sklepy bądź sprzedawcy z aliexpress skuszeni dużym zyskiem wprowadzają do obrotu podróby. Tak było, jest i będzie.
marx
Administrator
 
Posty: 6929
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 218

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 28 lip 2016, o 17:28

W dalszym ciągu wygląda na zasłyszane. Pewnie że się nie chwalą, ale ja się ich nie pytam. Jak ktoś zna podróbę, niech wstawi linka, aby innych przestrzec.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 5

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Esper » 1 sie 2016, o 16:05

ok, mam kilka pytań :)

MiFit 2.1.4 pobrana z google play, algorytm 1.0.60,

jeszcze kilka dni temu miałem połączoną opaskę 1S, obecnie tylko 2. Za czasów 1S przy uruchamianiu prosiło o włączenie GPS, jednak nigdzie nie znalazłem w apce do czego ona to wykorzystuje. Widziałem screeny z opcji treningu w MiFit(tak sądzę, soft nie od producenta często ma bardzo podobną nazwę), z trasami u siebie tego jednak nigdzie nie widzę. Tak samo w oryginalnym sofcie nie widzę opcji ciągłego monitoringu pulsu. Moglibyście mi podpowiedzieć jak z tym jest?

Znacie jakiś sposób na połączenie opaski z endomondo przy pomocy mi fit, lub mi band tools?
Esper
 
Posty: 142
Dołączył(a): 25 lip 2015, o 00:23
Pochwały: 3

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Jabco » 1 sie 2016, o 16:29

http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/

Tu są nowsze wersje jeszcze nieoficjalne i nie da sie ich pobrac w google play. Tu od 2.1.5 jak pamietam jest mozliwosc trackingu niczym endomondo.
Jabco
 
Posty: 40
Dołączył(a): 19 paź 2014, o 21:29
Pochwały: 7

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 1 sie 2016, o 19:42

2 sierpnia opaska ma być za 29,99$ 3000 sztuk na Ali.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 5

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez dalmashin » 2 sie 2016, o 00:48

Czy w tej nowej opasce jest funkcja inteligentnego budzika, który stopniowo wybudza ze snu? Było to w wersji pierwszej ale potem znikło przy jakiejś aktualizacji.
dalmashin
 
Posty: 3
Dołączył(a): 5 gru 2015, o 09:19

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » 2 sie 2016, o 07:46

inteligentny budzik wybudzał 30 minut przed nastawionym czasem, o ile byłes w płytkiej fazie snu. Nie ma tego w MiBand 2
marx
Administrator
 
Posty: 6929
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 218

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » 2 sie 2016, o 10:15

2 sierpnia opaska ma być za 29,99$ na Ali. Zaczęła się sprzedaż.

Autor postu otrzymał pochwałę
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 15:22
Pochwały: 5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama