• Reklama

Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez LukC » wtorek, 26 lipca 2016, 10:52

Nie lepiej byłoby kupić w pl za 179,wiadomo że oryginalne i jest faktura VAT i 2 lata rękojmi.
Obrazek
TELEFON - Xiaomi mi5 ceramic pro
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): wtorek, 22 listopada 2011, 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10

Reklama

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » wtorek, 26 lipca 2016, 15:51

Pokaz mi podróbę, bo ja jakoś nie znalazłem. I cenę co podałeś z FV.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): piątek, 18 października 2013, 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » środa, 27 lipca 2016, 01:09

Jeden polski portal zrobił recenzję MiBand 2, jak się później okazało była to podróbka, o czym sami nie wiedzieli, później prostowali tą mega wpadkę.
marx
Administrator
 
Posty: 6003
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » środa, 27 lipca 2016, 07:59

Podaj portal, bo wygląda to na zasłyszane na urodzinach u cioci. Już znalazłem, ale ona wygląda całkiem inaczej ta "podróbka". Po prostu chcieli szybciej od innych zrobić recenzje, i się sparzyli :) dla mnie to żadna podróbka.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): piątek, 18 października 2013, 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » czwartek, 28 lipca 2016, 14:17

Nikt kto wprowadza do sprzedaży podróbki telefonów i innej elektroniki się tym nie chwali. Duzi sprzedawcy sprzedają oryginały, ale mniejsze sklepy bądź sprzedawcy z aliexpress skuszeni dużym zyskiem wprowadzają do obrotu podróby. Tak było, jest i będzie.
marx
Administrator
 
Posty: 6003
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » czwartek, 28 lipca 2016, 17:28

W dalszym ciągu wygląda na zasłyszane. Pewnie że się nie chwalą, ale ja się ich nie pytam. Jak ktoś zna podróbę, niech wstawi linka, aby innych przestrzec.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): piątek, 18 października 2013, 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Esper » poniedziałek, 1 sierpnia 2016, 16:05

ok, mam kilka pytań :)

MiFit 2.1.4 pobrana z google play, algorytm 1.0.60,

jeszcze kilka dni temu miałem połączoną opaskę 1S, obecnie tylko 2. Za czasów 1S przy uruchamianiu prosiło o włączenie GPS, jednak nigdzie nie znalazłem w apce do czego ona to wykorzystuje. Widziałem screeny z opcji treningu w MiFit(tak sądzę, soft nie od producenta często ma bardzo podobną nazwę), z trasami u siebie tego jednak nigdzie nie widzę. Tak samo w oryginalnym sofcie nie widzę opcji ciągłego monitoringu pulsu. Moglibyście mi podpowiedzieć jak z tym jest?

Znacie jakiś sposób na połączenie opaski z endomondo przy pomocy mi fit, lub mi band tools?
Esper
 
Posty: 158
Dołączył(a): sobota, 25 lipca 2015, 00:23
Pochwały: 3

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Jabco » poniedziałek, 1 sierpnia 2016, 16:29

http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/

Tu są nowsze wersje jeszcze nieoficjalne i nie da sie ich pobrac w google play. Tu od 2.1.5 jak pamietam jest mozliwosc trackingu niczym endomondo.
Jabco
 
Posty: 45
Dołączył(a): niedziela, 19 października 2014, 21:29
Pochwały: 7

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » poniedziałek, 1 sierpnia 2016, 19:42

2 sierpnia opaska ma być za 29,99$ 3000 sztuk na Ali.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): piątek, 18 października 2013, 15:22
Pochwały: 4

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez dalmashin » wtorek, 2 sierpnia 2016, 00:48

Czy w tej nowej opasce jest funkcja inteligentnego budzika, który stopniowo wybudza ze snu? Było to w wersji pierwszej ale potem znikło przy jakiejś aktualizacji.
dalmashin
 
Posty: 2
Dołączył(a): sobota, 5 grudnia 2015, 09:19

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » wtorek, 2 sierpnia 2016, 07:46

inteligentny budzik wybudzał 30 minut przed nastawionym czasem, o ile byłes w płytkiej fazie snu. Nie ma tego w MiBand 2
marx
Administrator
 
Posty: 6003
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez Krzy$ » wtorek, 2 sierpnia 2016, 10:15

2 sierpnia opaska ma być za 29,99$ na Ali. Zaczęła się sprzedaż.

Autor postu otrzymał pochwałę
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): piątek, 18 października 2013, 15:22
Pochwały: 4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama