• Reklama

Recenzja Meizu MX4

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez ebola1972 » niedziela, 16 listopada 2014, 00:18

nie ma

wyszło z Nubia z7 mini
ebola1972
VIP
 
Posty: 1731
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Reklama

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez kolakao » niedziela, 16 listopada 2014, 00:47

victor44 napisał(a):Raczej Ci nie zejdzie z ceny sam kupilem 32 za 367$ z wysylka fedexem. Gosc jest konkretny i pojawil sie juz tracking. Cenowo jednak nie chcial sie ruszyc. Moim zdaniem i tak ma bardzo dobra cene.

to o 5$ mniej zapłaciłeś niż ja, a ceny z tego co widziałem się nie zmieniły, jak to się stao? :o
kolakao
 
Posty: 195
Dołączył(a): wtorek, 24 czerwca 2014, 21:55
Pochwały: 18

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez Piotrek90 » niedziela, 16 listopada 2014, 01:21

Mozesz wrzucić jeszcze jakieś screeny z gps test?
https://play.google.com/store/apps/deta ... test&hl=pl
Piotrek90
 
Posty: 108
Dołączył(a): środa, 18 czerwca 2014, 22:09
Pochwały: 3

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez victor44 » niedziela, 16 listopada 2014, 07:24

@kolakao
dostalem kupon 5$ jeszcze i wyszlo mniej, (15+20+5) od ceny preorder -40$ ;)
victor44
AKTYWNY
 
Posty: 261
Dołączył(a): czwartek, 19 grudnia 2013, 17:11
Pochwały: 9

Re: Odp: Recenzja Meizu MX4

Postprzez kolakao » niedziela, 16 listopada 2014, 13:52

victor44 napisał(a):@kolakao
dostalem kupon 5$ jeszcze i wyszlo mniej, (15+20+5) od ceny preorder -40$ ;)

To da się połączyć 2 kupony i zniżkę? :o co to był za kupon 5$? I jak to się stało, że chigon dał ci juz tracking skoro kupiłeś preorder? :>
kolakao
 
Posty: 195
Dołączył(a): wtorek, 24 czerwca 2014, 21:55
Pochwały: 18

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez victor44 » niedziela, 16 listopada 2014, 14:04

adjust price zrobil obnizyl mi o 5$, bo kiedys u niego bralem juz telefon. A trackibg jest wystawiony na fedexie ze od poniedzialku ma isc. Shipping monday a we wtorek mam otrzymac. To cala tajemnica.
victor44
AKTYWNY
 
Posty: 261
Dołączył(a): czwartek, 19 grudnia 2013, 17:11
Pochwały: 9

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez kolakao » niedziela, 16 listopada 2014, 15:54

No cóż, mój błąd, że nie negocjowałem zniżki na drugiego meizu, ale jakoś te 5$ przeżyję :)
kolakao
 
Posty: 195
Dołączył(a): wtorek, 24 czerwca 2014, 21:55
Pochwały: 18

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez Zwierz » piątek, 21 listopada 2014, 23:57

Po kilkunastu dniach użytkowania mogę stwierdzić, że MX4 chodzi zdecydowanie płynniej i stabilniej od Sony Z2, którego ma moja dziewczyna. Nie laguje i przede wszystkim robi lepsze zdjęcia. Niby obiektywy te same, jednak zdjęcia są ostrzejsze i mają lepsze nasycenie kolorów. :-)
Zwierz
 
Posty: 8
Dołączył(a): poniedziałek, 10 listopada 2014, 22:09

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez wywialwawa » poniedziałek, 24 listopada 2014, 00:05

Jedyne do czego mogę się przyczepić, to kółeczko powiadomień mogło by mieć jakaś iluminacje w innym kolorze ze ładuje :P
wywialwawa
 
Posty: 13
Dołączył(a): wtorek, 22 lipca 2014, 00:50

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez Salioner » niedziela, 4 stycznia 2015, 00:56

W recenzji jest błąd telefon posiada aparat Sony exmor imx200, imx220 posiada MX4 Pro
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez TLasky » niedziela, 4 stycznia 2015, 02:14

Maltis napisał(a):Dobra recenzja. Widać, że naprawdę dobry telefon. Napisz jeszcze kilka słów o GPS, bo jeśli chodzi o procki MTK to chyba wszystkich ten temat nurtuje.

P.S. Też czytam Piekarę - Pana lodowego ogrodu obecnie:)


To akurat napisał Grzędowicz ;-) ale też jest zaj***ste :-).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: Recenzja Meizu MX4

Postprzez kolakao » niedziela, 4 stycznia 2015, 14:50

Salioner napisał(a):W recenzji jest błąd telefon posiada aparat Sony exmor imx200, imx220 posiada MX4 Pro

Kolego, weryfikuj swoje wymysły, zanim wstukasz je klawiaturą na ekran i wciśniesz przycisk "submit". Mi to zajęło 1min. Proszę poszukaj w podanym linku sensora imx220 (bo imx220 to tylko sensor a nie aparat) i sprawdź w jakich modelach był zastosowany.
Http://www.en.wikipedia.org/wiki/Exmor
kolakao
 
Posty: 195
Dołączył(a): wtorek, 24 czerwca 2014, 21:55
Pochwały: 18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama