• Reklama

Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » 27 kwi 2015, o 19:15

W recenzji starałem się poprawić pewne wady widoczne w innych moich produkcjach. Mam nadzieję że udało się się przynajmniej część z nich usunąć.

Unboxing - [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oW2pJWchvxI[/youtube]
Recenzja -[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZnIswzquFnY[/youtube]
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4
Telefon:: Meizu MX4

Reklama

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Jacke55 » 28 kwi 2015, o 10:02

Spoko recenzja ale v2 to już historia szkoda ,że nie zrecenzowałeś v3
Avatar użytkownika
Jacke55
AKTYWNY
 
Posty: 430
Dołączył(a): 25 wrz 2013, o 14:26
Pochwały: 21
Telefon:: htc

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez INTseed » 28 kwi 2015, o 11:52

Na tapatalku nie widać linków.
INTseed
VIP
 
Posty: 1106
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » 28 kwi 2015, o 12:57

Jacke55 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

V3 zamówione, a v2 testuje od grudnia
INTseed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Problem zglosilem
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4
Telefon:: Meizu MX4

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez INTseed » 28 kwi 2015, o 13:27

Gdzie kupiłeś słuchawki? Daj linka.
INTseed
VIP
 
Posty: 1106
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » 28 kwi 2015, o 18:51

v2 czy v3 ?

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4
Telefon:: Meizu MX4

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez INTseed » 28 kwi 2015, o 18:53

Chyba teraz to zostaje v3.
INTseed
VIP
 
Posty: 1106
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » 28 kwi 2015, o 20:08

Na ibuygou gdy była promocja :)

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4
Telefon:: Meizu MX4

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez TLasky » 28 kwi 2015, o 20:17

INTseed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tutaj w dobrej cenie :-)

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... 71961.html

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1791
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81
Telefon:: Zuk Z1
ROM: Fabryczny :-)

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez alienv » 5 maja 2015, o 12:09

TLasky napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tutaj w dobrej cenie :-)

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... 71961.html

T.


Cena bardzo dobra, az za dobra, normalnie bym juz odpuscil ale sklep dosc wiarygodny.. serio to nie podrobki ?

EDIT: http://www.ibuygou.com/p-original-xiaom ... -5708.html tutaj tez podobna cena, ale to poprzedni model
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 552
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 5
Telefon:: iOcean X7S
ROM: 4.2.2 0520

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » 6 maja 2015, o 16:58

@alienv wszystkie sklepy wymienione w wątku mają oryginalne :)
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4
Telefon:: Meizu MX4

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez alienv » 6 maja 2015, o 22:24

No taką mam nadzieję :) pytam bo tylko banggood ma v3 w takiej cenie, reszta raczej koło 20$ oscyluje :)
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 552
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 5
Telefon:: iOcean X7S
ROM: 4.2.2 0520

Następna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość