• Reklama

Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » poniedziałek, 27 kwietnia 2015, 19:15

W recenzji starałem się poprawić pewne wady widoczne w innych moich produkcjach. Mam nadzieję że udało się się przynajmniej część z nich usunąć.

Unboxing -
Recenzja -
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Reklama

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Jacke55 » wtorek, 28 kwietnia 2015, 10:02

Spoko recenzja ale v2 to już historia szkoda ,że nie zrecenzowałeś v3
Avatar użytkownika
Jacke55
AKTYWNY
 
Posty: 455
Dołączył(a): środa, 25 września 2013, 14:26
Pochwały: 21

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez INTseed » wtorek, 28 kwietnia 2015, 11:52

Na tapatalku nie widać linków.
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » wtorek, 28 kwietnia 2015, 12:57

Jacke55 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

V3 zamówione, a v2 testuje od grudnia
INTseed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Problem zglosilem
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez INTseed » wtorek, 28 kwietnia 2015, 13:27

Gdzie kupiłeś słuchawki? Daj linka.
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » wtorek, 28 kwietnia 2015, 18:51

v2 czy v3 ?

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez INTseed » wtorek, 28 kwietnia 2015, 18:53

Chyba teraz to zostaje v3.
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » wtorek, 28 kwietnia 2015, 20:08

Na ibuygou gdy była promocja :)

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez TLasky » wtorek, 28 kwietnia 2015, 20:17

INTseed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tutaj w dobrej cenie :-)

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... 71961.html

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez alienv » wtorek, 5 maja 2015, 12:09

TLasky napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tutaj w dobrej cenie :-)

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... 71961.html

T.


Cena bardzo dobra, az za dobra, normalnie bym juz odpuscil ale sklep dosc wiarygodny.. serio to nie podrobki ?

EDIT: http://www.ibuygou.com/p-original-xiaom ... -5708.html tutaj tez podobna cena, ale to poprzedni model
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 521
Dołączył(a): środa, 29 sierpnia 2012, 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 4

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » środa, 6 maja 2015, 16:58

@alienv wszystkie sklepy wymienione w wątku mają oryginalne :)
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez alienv » środa, 6 maja 2015, 22:24

No taką mam nadzieję :) pytam bo tylko banggood ma v3 w takiej cenie, reszta raczej koło 20$ oscyluje :)
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 521
Dołączył(a): środa, 29 sierpnia 2012, 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 4

Następna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość