• Reklama

Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Salioner » środa, 6 maja 2015, 23:22

Geekbuying ma jeszcze przez kilka godzin za 15.99$
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Reklama

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez TLasky » środa, 10 czerwca 2015, 15:52

Wczoraj dostałem, na 100% oryginalne i grają świetnie- są jednymi z najlepszych jakie miałem i zaczynam żałować, bo kupiłem je w prezencie dla siostry :-D.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez Caminero » środa, 10 czerwca 2015, 16:06

TLasky napisał(a):Wczoraj dostałem, na 100% oryginalne i grają świetnie- są jednymi z najlepszych jakie miałem i zaczynam żałować, bo kupiłem je w prezencie dla siostry :-D.

T.


zamów drugą parę za 37,64zł

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI ... 09-unbeata
pozdrawiam
Caminero

było.. jiayu s2 < zte nubia z7 max < xiaomi mi4c 3/32gb czekam na bezramkowca... zte nubia z11
Caminero
AKTYWNY
 
Posty: 537
Dołączył(a): niedziela, 16 marca 2014, 12:32
Pochwały: 4

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez slavo22 » środa, 10 czerwca 2015, 16:51

A ja się przyczepię do pilota - przyciski niewyczuwalne dla moich grubych paluchów, basy też takie sobie.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1512
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: Recenzja i Unboxing Xiaomi Piston v2

Postprzez TLasky » środa, 10 czerwca 2015, 17:56

Caminero to są Youth Edition :-P nie wiem jakie są różnice (ktoś gdzieś pisał, ale mi uciekło) i to jest ich względnie normalna rynkowa cena. Ja się w końcu złamałem i kupiłem dziś Takstar Hi 1200- jeśli będą takie se to będe miał dla siebie, jeśli będą zajebiste wejdą w skład prezentu urodzinowego dla mojej :-).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama