• Reklama

Recenzja i Unboxing Allview Viper V1 16 GB

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Recenzja i Unboxing Allview Viper V1 16 GB

Postprzez Salioner » wtorek, 7 kwietnia 2015, 01:03

Cześć, chciałbym zaprezentować unboxing i recenzję smartfona Allview Viper V1 16 GB

Unboxing -
Recenzja -
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Recenzja i Unboxing Allview Viper V1 16 GB

Postprzez kombajnik » wtorek, 7 kwietnia 2015, 04:07

Za 550zł to jest padło :D
480zł dałem za Elephone p6000 który jest "benczmarkowo" 2x wydajniejszy (32k pkt w antutu), w praktyce zapewne też.
kombajnik
AKTYWNY
 
Posty: 679
Dołączył(a): niedziela, 14 kwietnia 2013, 18:46
Pochwały: 13

Re: Recenzja i Unboxing Allview Viper V1 16 GB

Postprzez Salioner » wtorek, 7 kwietnia 2015, 09:02

Tylko że Elephone nie ma gwarancji w pl i takiej jakości dźwięku :)

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Re: Recenzja i Unboxing Allview Viper V1 16 GB

Postprzez Rufus85 » czwartek, 9 kwietnia 2015, 09:57

Wygląda ciekawie :)
Rufus85
 
Posty: 13
Dołączył(a): środa, 15 października 2014, 12:49

Re: Recenzja i Unboxing Allview Viper V1 16 GB

Postprzez hellhammer » czwartek, 9 kwietnia 2015, 10:21

kombajnik napisał(a):Za 550zł to jest padło :D
480zł dałem za Elephone p6000 który jest "benczmarkowo" 2x wydajniejszy (32k pkt w antutu), w praktyce zapewne też.

nie ma to jak za glwony wyznacznik obierac punkty w benchu ktory i tak nie ma przelozenia na relane uzytkowanie :D aelephone nie naleza do najlepszej jakosci telefonow :)
hellhammer
VIP
 
Posty: 1437
Dołączył(a): piątek, 4 lipca 2014, 13:25
Pochwały: 25

Re: Recenzja i Unboxing Allview Viper V1 16 GB

Postprzez radier » czwartek, 9 kwietnia 2015, 10:55

Tak czy inaczej dopiero Mediateki serii 67xx są naprawdę udane.
Wcześniejsze wynalazki to problemy z GPS, grzaniem i kiepską wydajnością.
Avatar użytkownika
radier
AKTYWNY
 
Posty: 360
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2015, 00:40
Pochwały: 8

Re: Recenzja i Unboxing Allview Viper V1 16 GB

Postprzez TLasky » czwartek, 9 kwietnia 2015, 11:24

Robi się tu powoli wątek w stylu "Ja mam większego ku**sa"- może wrzućcie sobie na luz i dajcie koledze feedback do recenzji? :-D.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: Recenzja i Unboxing Allview Viper V1 16 GB

Postprzez Salioner » wtorek, 14 kwietnia 2015, 17:28

Nie miałem w rękach wcześniej wymienionego Elephone lecz Viper V1 podniósł poprzeczkę niskiej półki (w moim przypadku) :)
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4


Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama