• Reklama

RECENZJA - Elephone P5000.

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez Pirzu » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 14:11

Witam,
przetestowałem smartphonea elephone p5000. Za pewne wiele ludzi jest zainteresowanych tym smartphonem ze względu na ogromną baterię, niestety wiele z nich też się obawia samej marki. Jak telefon się sprawuje, jak telefon w rzeczywistoci działa? :) Zapraszam do recenzji , subowania kanału oraz zadawania pytań - postaram się pomóc :)


Pochwały przyznane za posta: 5
Pirzu
 
Posty: 150
Dołączył(a): niedziela, 26 stycznia 2014, 20:17
Pochwały: 19

Reklama

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez robot » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 15:54

slaba recenzja , naprawqde slaba.,
robot
AKTYWNY
 
Posty: 421
Dołączył(a): sobota, 14 marca 2015, 13:17
Pochwały: 4
Ostrzeżenia: 4

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez Pirzu » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 16:13

Koemntarz bardzo szczegolowy, moglbys chociaz napisac co jest nie tak a ja wzialbym to do siebie i staral sie poprawic w przyszlosci :)
Pirzu
 
Posty: 150
Dołączył(a): niedziela, 26 stycznia 2014, 20:17
Pochwały: 19

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez Caminero » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 18:20

mi się podoba git! :-) @robot czekam na twoją recenzję mam nadzieje, że pokarzesz jak recka powinna wyglądać skoro negujesz.
pozdrawiam
Caminero

było.. jiayu s2 < zte nubia z7 max < xiaomi mi4c 3/32gb czekam na bezramkowca... zte nubia z11
Caminero
AKTYWNY
 
Posty: 536
Dołączył(a): niedziela, 16 marca 2014, 12:32
Pochwały: 4

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez solpot » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 21:29

Caminero napisał(a):mi się podoba git! :-) @robot czekam na twoją recenzję mam nadzieje, że pokarzesz jak recka powinna wyglądać skoro negujesz.


A Ty zrobisz recenzję słownika :-)
solpot
 
Posty: 46
Dołączył(a): sobota, 13 września 2014, 23:37
Pochwały: 1

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez robot » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 21:34

Tak na szybko

Test GPS - nie ma testu wogole. Jakas trasa pieszlo + autem Z agps i bez.
Bateria - ile sie laduje - najlepiej na ladowarce ktora jest sprawdzona i wtedy mozna oszacowac realna pojemnosc.
Glosniki , wyjscie sluchawkowe - nic o tym nie ma.

pozniej napisze reszte - teraz swieta
robot
AKTYWNY
 
Posty: 421
Dołączył(a): sobota, 14 marca 2015, 13:17
Pochwały: 4
Ostrzeżenia: 4

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez Pirzu » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 21:43

1. W ogóle, nie wogole.
2. Niestety, tak GPS nie przetestowałem, nie mniej jednak w miescie jak potrzebowalem znaleźć lokalizacji, to bez problemu mnie odszukiwał gdzie w danej chwili jestem.
3. Bateria laduje sie niecale 3 godziny na ladowarce 2a Sony.
4. O głośniku i muzyce... zapomniałem o.O na koniec, po aparacie miałem powiedzieć. uch, głośnik jest taki sobie, bardziej krzyczy jak gra, ale role swoją spełnia, słychac go dobrze. Jakość dźwięku jest zadowalająca ze słuchawek (mdr-xb700) choć melomanem nie jestem i nie powiem dokładnie co i jak. Aplikacja muzyki jest prosta, ale ma EQ i wiele gotowych zestawów do danych typów muzyki.

To jest tak naprawde moja druga recenzja telefonu, więc jestem uczącym się recenzentem, że tak to ujmę ;) Krytyka też jest potrzebna, ale pisanie "coś jest słabe" mało daje, bo nie wiem co poprawić, co jest źle. :) pochwały mile widziane, a krytyka jest przydatna :)
Pirzu
 
Posty: 150
Dołączył(a): niedziela, 26 stycznia 2014, 20:17
Pochwały: 19

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez robot » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 22:08

wiem jak sie pisze wogole... tyle ze sie w polskie znaki nie bawie z telefonu
robot
AKTYWNY
 
Posty: 421
Dołączył(a): sobota, 14 marca 2015, 13:17
Pochwały: 4
Ostrzeżenia: 4

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez blue_voyager » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 22:27

Chyba jednak nie wiesz...
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez robot » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 22:46

tak osobno - ale czy to cos zmienia w sprawie recenzji ?
robot
AKTYWNY
 
Posty: 421
Dołączył(a): sobota, 14 marca 2015, 13:17
Pochwały: 4
Ostrzeżenia: 4

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez blue_voyager » poniedziałek, 6 kwietnia 2015, 22:48

Oczywiście, że nie ale skoro się upierasz przy błędzie to Cie poprawiłem. Na naukę nigdy za późno ;-)
Sorry Pirzu za OT.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: RECENZJA - Elephone P5000.

Postprzez robot » wtorek, 7 kwietnia 2015, 00:48

nikt nie jest idealny :) czlowiek uczy sie cale zycie !! :)
robot
AKTYWNY
 
Posty: 421
Dołączył(a): sobota, 14 marca 2015, 13:17
Pochwały: 4
Ostrzeżenia: 4

Następna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama