• Reklama

Recenzja Doogee X5 Test telefonu za niecałe 200zł

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Recenzja Doogee X5 Test telefonu za niecałe 200zł

Postprzez marx » poniedziałek, 25 stycznia 2016, 14:00

Kupiłem w promocji telefon Doogee X5, pomimo że jest on bardzo tani, obecnie za niespełna 60$ ale był okres że można było go nabyć za 35$ na JD

Zapraszam do oglądania.
https://www.youtube.com/watch?v=Zq7GXaw4CRM
marx
Administrator
 
Posty: 5961
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Reklama

Re: Recenzja Doogee X5 Test telefonu za niecałe 200zł

Postprzez pakerps » poniedziałek, 25 stycznia 2016, 14:43

Ostatnio był w wersji X5 PRO za 56 $ na gearbeście,
...ludzie brali tylko iskrzyło :)
Avatar użytkownika
pakerps
AKTYWNY
 
Posty: 212
Dołączył(a): poniedziałek, 2 grudnia 2013, 11:03
Pochwały: 6

Re: Recenzja Doogee X5 Test telefonu za niecałe 200zł

Postprzez fake4r » poniedziałek, 25 stycznia 2016, 22:35

Nie żebym hejtował ale trochę późno się zabrałeś za reckę x5. Trzeba było robić jakieś 2-3 miesiące temu w listopadzie jak było nim duże zainteresowanie :) Bo w tej chwili ten model już powoli odchodzi w cień.
Teraz np. powinieneś już mieć zrobioną reckę dla X6.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5619
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Re: Recenzja Doogee X5 Test telefonu za niecałe 200zł

Postprzez sebuli » wtorek, 26 stycznia 2016, 21:06

Troszkę za późno. Smutne jest to, że tu wiele, wiele osób mogłoby recenzować telefony, nie tylko poprzez filmiki, opisem też się da, ale powinien być obszerny i wyczerpujący. Jedyne co, to brakuje źródła najnowszych, testowych modeli. Marxxx masz kontakty z gearbest i na pewno dostajesz część telefonów za darmo do testów, jeśli nie wszystkie. Czasu na pewno też nie masz wiele. Forum odżyłoby przez recenzje i dyskusje na temat telefonów, gdyby właśnie nie byłoby tej przeszkody, aby zdobyć dany model (niektórych nie stać by wydawać co miesiąc np. 100$)...

Wystarczy spojrzeć ile nabiła wyświetleń moja recenzja Meizu M2. Serio, forum mogłoby być czytane jeszcze bardziej, dzięki zorganizowaniu się. Wyobraź sobie marxxx jak każda recenzja byłaby obszerna i wyczerpująca (tych budżetowych i średnich telefonów), nie mam wątpliwości, że miałyby mnóstwo wyświetleń.

Wg mnie coś w tej materii można by zrobić, ale może to nie odpowiedni wątek do tego.
sebuli
AKTYWNY
 
Posty: 375
Dołączył(a): środa, 26 sierpnia 2015, 13:09
Pochwały: 43

Re: Recenzja Doogee X5 Test telefonu za niecałe 200zł

Postprzez marx » wtorek, 26 stycznia 2016, 23:10

Popularne modele maja zawsze duże zainteresowanie, Meizu m2 jest sprzedawane w Polsce. Gorzej jak niszowe modele recenzujesz którymi mało kto się interesuje. Najprościej zrobić test jakiegoś samsunga, LG, Iphone itp.
A tego doogee testowałem późno, bo akurat na JD była dobra cena to go kupiłem, jak i kilka innych modeli które przetestuje w najbliższym czasie. 11.11 zrobiłem dużo zakupów, z 6 telefonów w tym 2x Letv , doogee x5, Cubot X15 i x17 i Meizu m2. Kilku telefonów mi nie wysłali niestety, było by jeszcze więcej.
marx
Administrator
 
Posty: 5961
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Recenzja Doogee X5 Test telefonu za niecałe 200zł

Postprzez Caminero » czwartek, 28 stycznia 2016, 08:57

marxxx jest szansa, że wrócisz do dawnej formy recek opisowych-telchina czy raczej kierunek youtub'owe?
pozdrawiam
Caminero

było.. jiayu s2 < zte nubia z7 max < xiaomi mi4c 3/32gb czekam na bezramkowca... zte nubia z11
Caminero
AKTYWNY
 
Posty: 536
Dołączył(a): niedziela, 16 marca 2014, 12:32
Pochwały: 4

Re: Recenzja Doogee X5 Test telefonu za niecałe 200zł

Postprzez marx » czwartek, 28 stycznia 2016, 10:57

Opisowe oczywiście będą, tylko czasem się zdarza, że ktoś już wcześniej napisał reckę, więc nie pisze wtedy.
marx
Administrator
 
Posty: 5961
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191


Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama