• Reklama

Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Podziel siE udanymi zakupami na aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cen? Najlepsze znaleziska, pokaż zakupy. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez KarlosW » 15 gru 2015, o 01:38

Czekam na te głośniki i nie mogę się doczekać..
Dziś wpadło do mnie:
Obrazek
Jest ok.
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1971
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 30

Reklama

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez macieg » 16 gru 2015, o 17:43

Uchwyt dobrze trzyma się okna, telefon nie spada nawet przy dynamicznej jeździe samochodem. LINK
Kupiony 11.11
Dostarczony 14.11
Ocena : 5
*******************************
Słuchawka dobrze umiejscowiona w uchu, dźwięk rozmów wyraźny i głośny, z jakością muzyki trochę słabiej, może trochę być niewygodna przy dłuższym użytkowaniu, łatwa w obsłudze, bez problemu sparowałem z urządzeniem z 2005r. jak i z 2015r. LINK
Kupiona 11.11
Dostarczona 14.11
Ocena : 5=
Avatar użytkownika
macieg
 
Posty: 26
Dołączył(a): 18 lis 2013, o 20:56

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez jobiman » 17 gru 2015, o 02:19

Jakby ktoś jeszcze czekał na fajową słuchawkę bluetooth S30 to warto się zrefleksować, zrelaksować itp.
Wysyłają niestety coś innego:
http://www.wykop.pl/wpis/15659505/

Dzisiaj trafiło i do mnie, wygląda szpetnie, potrzebne jak tarka do pralki
jobiman
 
Posty: 56
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 16:10
Pochwały: 3

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez majkel_94 » 17 gru 2015, o 12:05

stresserry napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

LOL, czemu nie wrzucaliście takich rzeczy do wątku, jak można było z kodem wyrwać za 5 centów? :evil:

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
majkel_94
VIP
 
Posty: 1024
Dołączył(a): 17 lip 2014, o 13:05
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 19

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez Boomszakalaka » 18 gru 2015, o 16:15

@up może i to było wrzucane, ale uwaga skupiła się raczej na telefonach z promocji i to one skupiały uwagę.

Co do rzeczy za 0,05$, przyszła dziś do mnie ostatnia przesyłka, od jd-collection, słynne już Masentek S30. Fotka kończy temat, może ktoś jeszcze tego nie widział :-)

Obrazek

Na razie nie otwierałem, ogólnie dość ładne ale podobno dźwięk średni i pałąk też niewygodny.

Z ciekawości zrobiłem filmik z unboxingu i napisałem do sprzedawcy, ciekaw jestem czy coś odpisze.

Tapnięte zet dwójką
Boomszakalaka
AKTYWNY
 
Posty: 273
Dołączył(a): 3 cze 2012, o 20:05
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 15

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez jobiman » 18 gru 2015, o 16:41

Ja rozważam wszczęcie roszczenia na Paypal o 50% zwrotu.
Bo zamawiałem słuchawki - no i dostałem słuchawki.
Jednak zamawiałem wersję bluetooth a dostałem niestety tylko blue, bez tooth ;-)
Dwa i pół centa jak nic się należy :-P
jobiman
 
Posty: 56
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 16:10
Pochwały: 3

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez Naits » 18 gru 2015, o 19:33

Właśnie zmieniłem przetworniki z innych słuchawek do Bluetooth HV-800 i teraz to ma ręce i nogi, trochę zabawy w lutowanie ale przynajmniej słuchawki do użytku.
Naits
AKTYWNY
 
Posty: 295
Dołączył(a): 3 cze 2015, o 19:33
Pochwały: 7

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez Byrd » 22 gru 2015, o 00:12

HV-800 z przetwornikami z Creative Ep600

Obrazek

Obrazek

Gra to tak, jak EP600 bez żadnych zniekształceń. Jest bas i dynamika. Widać elektronikę Chińczycy dają dobrą, ale przetworniki marne.
Byrd
AKTYWNY
 
Posty: 207
Dołączył(a): 29 kwi 2014, o 10:38
Pochwały: 9

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez bar4u » 22 gru 2015, o 00:26

A u mnie niespodziankaObrazek

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
bar4u
AKTYWNY
 
Posty: 296
Dołączył(a): 14 paź 2013, o 23:10
Pochwały: 6

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez KarlosW » 22 gru 2015, o 01:00

Glosniczki firmy CARISE za 5 centow:

Obrazek
Jak za tą cenę to znakomite.
Na plus to, że zasilane są z portu USB.

------------
Edit.
Zauważyłem teraz ze wyżej już ktoś je wrzucił.. Wobec tego potwierdzam ich jakość..
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1971
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 30

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez jobiman » 31 gru 2015, o 02:56

Przyszedł po prawie dwóch miesiącach głośnik Bluetooth renomowanej firmy "Fivestar":
http://en.jd.com/product/Shockproof-Por ... 30951.html
Jestem bardzo zadowolony, gra naprawdę zadowalająco, szczególnie wysokie tony, basów wiadomo za bardzo w takim maleństwie nie ma się co spodziewać.
Ale spora głośność, jakość nieporównywalna do telefonu czy laptopa.
Słucham już sobie ze 3h i wciąż gra, głośność bliska maksymalnej.
Urządzenia parują się bez problemu.
Tryb pracy jest oznajmiany przez panią Chinkę w języku chingielskim, można zrozumieć przy odrobinie wsłuchania się ;-)
Dałem 3,60 USD z kuponem na 10.
jobiman
 
Posty: 56
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 16:10
Pochwały: 3

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez baku1991 » 31 gru 2015, o 12:42

bar4u napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja też ją dostałem ;-) i jest na prawdę bardzo fajna! :-)
baku1991
AKTYWNY
 
Posty: 368
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 23:21
Pochwały: 11

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

  • Reklama