• Reklama

Problem z moim ZTE v965

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez fake4r » wtorek, 26 sierpnia 2014, 12:07

No dziwne rzeczy faktycznie.
A próbowałeś inne recovery wgrywać?
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5623
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez bartazzz » wtorek, 26 sierpnia 2014, 12:22

jak sflashujesz to pokazuje że jest ok a nic sie nie zmienia. O podpięciu mtk droid & root tools można pomarzyć bo telefon nie wchodzi w tryb debugowania usb pomimo że jest to zaznaczone
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez fake4r » wtorek, 26 sierpnia 2014, 12:35

Ale próbowałeś zainstalować inne recovery z poziomu mobile uncle tools ? Czy telefon w ogóle nie działa i nie można w ten sposób ?
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5623
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez bartazzz » wtorek, 26 sierpnia 2014, 12:49

wywala tak duzo błędów że instalacja mobile uncle jest niemożliwa, zresztą nawet wifi nie chodzi o ani połaczenie danych. Czegokolwiek nie otworzysz masz 10 błędów na sekunde
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez fake4r » wtorek, 26 sierpnia 2014, 13:01

No to innego pomysłu nie mam, w takim razie spróbuje ten format całkowity zrobić bo to chyba jedyna opcja w tej chwili.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5623
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez bartazzz » wtorek, 26 sierpnia 2014, 13:06

a robiłeś to kiedyś,?
rozumiem ze IMEI się utraci, ale nie uwali się telefonu?
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez fake4r » wtorek, 26 sierpnia 2014, 13:07

Nie robiłem. Ktoś u opisywał kiedy proces formatowania ale nie pamiętam jaki to był telefon ani też link do tego, chyba że znajdę zaraz to podrzucę go tu.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5623
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez bartazzz » wtorek, 26 sierpnia 2014, 13:12

Byłbym wdzięczny. Być może odpisze też ktoś kto już takie rzeczy robił.
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez fake4r » wtorek, 26 sierpnia 2014, 13:15

Chyba to to o czym myślałem post62431.html?hilit=format#p62431
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5623
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez bartazzz » środa, 27 sierpnia 2014, 01:43

zrobiłem format, wgranie romu od nowa a telefon ani drgnie, ani kb danych się nie usunął.
Tak jakby pamięc zostałą zabezpieczona przed zapisem.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez fake4r » środa, 27 sierpnia 2014, 10:11

To dziwne, że nic go nie rusza. Może to już problem sprzętowy a nie softu.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5623
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Problem z moim ZTE v965

Postprzez KiMa » środa, 27 sierpnia 2014, 10:26

Oby to jednak nie był sprzętowy, bo innego tel poprostu ne mam:( niedługo kończy m se umowa więc planowałem sciągać nowy model , ale w obecnej sytuacji trochę sie jednak bardziej obawiam, jeżeli tego nie uda sie uratować , bo zanim zmiana nastąpi jeszcze ze 2-3msc chciałem go używać .. no i lpa będzie jak nieuda wam sie go zrobić..
KiMa
 
Posty: 15
Dołączył(a): środa, 20 listopada 2013, 19:19

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama