• Reklama

problem z ladowaniem n7100

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

problem z ladowaniem n7100

Postprzez mulder132 » czwartek, 18 kwietnia 2013, 20:24

Witam, kilka dni temu dostalem telefon n7100. Nie wiem jakiej dokladnie marki. I mam problem z ladowaniem, mianowicie przez cala noc telefon naladowal sie 29% czy to normalne? Moge cos z tym zrobic?
mulder132
 
Posty: 26
Dołączył(a): sobota, 30 marca 2013, 14:49
Lokalizacja: Warszawa

Reklama

Postprzez homar » piątek, 19 kwietnia 2013, 18:39

Nie, to nie jest normalne. No chyba, że ma baterie wielkości akumulatora samochodowego. ;-)
Reklamacja, o ile masz do kogo i Ci uznają. Albo ladowarka strzelona.
homar
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): środa, 24 października 2012, 15:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez mulder132 » piątek, 19 kwietnia 2013, 18:49

Ok, problem rozwiazany. Bateria po prostu miala troche luzno I sie nie stykala. Ale teraz mam inny problem. Kiedy chociaz lekko uderze w tyl telefonu, odrazu sie wylacza. Po wlaczeniu zmienia sie godzina I data czyli wyglada jakby to bylo cos z bateria ale ze wszystkich stron wlozylem papierki zeby nie bylo luzno I to samo. Co moze byc przyczyna? Dzisiaj jeszcze rozkrece telefon I zobacze jak to wyglada
mulder132
 
Posty: 26
Dołączył(a): sobota, 30 marca 2013, 14:49
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez homar » piątek, 19 kwietnia 2013, 18:53

Pewnie kupiłeś coś taniego, prawda?
homar
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): środa, 24 października 2012, 15:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez mulder132 » piątek, 19 kwietnia 2013, 18:58

Nie zupelnie. 160$ dual core, 2gb ram. Wszystko chodzi pieknie oprocz tego wlasnie
mulder132
 
Posty: 26
Dołączył(a): sobota, 30 marca 2013, 14:49
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez kojot » piątek, 19 kwietnia 2013, 21:14

mulder132 napisał(a):Nie zupelnie. 160$ dual core, 2gb ram. Wszystko chodzi pieknie oprocz tego wlasnie


może ROM ?
kojot
AKTYWNY
 
Posty: 291
Dołączył(a): piątek, 22 lutego 2013, 19:48
Lokalizacja: --

Postprzez homar » sobota, 20 kwietnia 2013, 00:25

No pewnie tak. Ram ma albo 512, albo 1024. Wiecej raczej nie.
homar
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): środa, 24 października 2012, 15:32
Lokalizacja: Poznań


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama