• Reklama

problem z kontaktami

Xiaomi

problem z kontaktami

Postprzez dreamy » środa, 15 lipca 2015, 23:16

Witam,


zakupiłam niedawno xiaomi mi4. skopiowałam sobie kontakty z karty sim. i tu pojawia się problem - po kliknięciu na jakikolwiek kontakt wyrzuca mnie do ekranu powitalnego oraz pojawia się komunikat "android.process.acore został zatrzymany"

będę wdzięczna za pomoc
dreamy
 
Posty: 12
Dołączył(a): środa, 6 maja 2015, 23:11

Reklama

en.001phone.cn=

Re: problem z kontaktami

Postprzez bartazzz » czwartek, 16 lipca 2015, 13:42

jaki masz rom?
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: problem z kontaktami

Postprzez dreamy » czwartek, 16 lipca 2015, 16:28

bartazzz napisał(a):jaki masz rom?

4.4.4 KTU84P
Ostatnio edytowano czwartek, 16 lipca 2015, 16:41 przez dreamy, łącznie edytowano 1 raz
dreamy
 
Posty: 12
Dołączył(a): środa, 6 maja 2015, 23:11

Re: problem z kontaktami

Postprzez bartazzz » czwartek, 16 lipca 2015, 16:38

czy masz miuipolska?
Pytam bo telefony przychodzą nierzadko z chińskim zbugowanym romem i najlepiej przygodę z xiaomi rozpocząc od świeżej instalacji miuipolska
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: problem z kontaktami

Postprzez dreamy » czwartek, 16 lipca 2015, 16:42

bartazzz napisał(a):czy masz miuipolska?
Pytam bo telefony przychodzą nierzadko z chińskim zbugowanym romem i najlepiej przygodę z xiaomi rozpocząc od świeżej instalacji miuipolska

Telefon zamawiałam z aliexpress, więc pewnie nie.. Jak mogę to zrobić?
dreamy
 
Posty: 12
Dołączył(a): środa, 6 maja 2015, 23:11

Re: problem z kontaktami

Postprzez bartazzz » czwartek, 16 lipca 2015, 16:43

poszukaj aplikacji aktualizacja. Pobierz rom miuipolska na telefon i w tejże aplikacji wskaż pobrany rom
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: problem z kontaktami

Postprzez dreamy » czwartek, 16 lipca 2015, 16:49

bartazzz napisał(a):poszukaj aplikacji aktualizacja. Pobierz rom miuipolska na telefon i w tejże aplikacji wskaż pobrany rom

przepraszam, ale.. gdzie mam jej poszukać? jestem zupełnie zielona w temacie i będę bardzo wdzięczna za pokierowanie :)
dreamy
 
Posty: 12
Dołączył(a): środa, 6 maja 2015, 23:11

Re: problem z kontaktami

Postprzez bartazzz » czwartek, 16 lipca 2015, 16:55

a którymś z pulpitów ewentulanie użyj fukncji szukaj wbudowanej w miui. Powinno Ci pokazaż aktualizację
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: problem z kontaktami

Postprzez dreamy » czwartek, 16 lipca 2015, 17:26

bartazzz napisał(a):a którymś z pulpitów ewentulanie użyj fukncji szukaj wbudowanej w miui. Powinno Ci pokazaż aktualizację

przywróciłam ustawienia fabryczne. teraz przy włączeniu mam ekram powitalny "welcome to MIUI 6". normalnie się zalogować na konto?
dreamy
 
Posty: 12
Dołączył(a): środa, 6 maja 2015, 23:11

Re: problem z kontaktami

Postprzez bartazzz » czwartek, 16 lipca 2015, 17:52

Tak.

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: problem z kontaktami

Postprzez dreamy » czwartek, 16 lipca 2015, 18:08

bardzo dziękuję za naprowadzenie, problem rozwiązany po wgraniu polskiej wersji
dreamy
 
Posty: 12
Dołączył(a): środa, 6 maja 2015, 23:11

Re: problem z kontaktami

Postprzez kuczka76 » piątek, 13 listopada 2015, 16:33

U mnie jest inny problem z kontaktami ustawiam sobie aby wyświetlało mi tylko kontakty z karty sim lecz co kilka godzin przestawia mi się samoczynnie na wszystkie kontakty ?

Druga sprawa że mam ustawione kontakty od nazwiska zarówno sortowanie jak i wyświetlanie pomimo tego pierwsze jest wyświetlane imię ?
kuczka76
 
Posty: 80
Dołączył(a): środa, 22 października 2014, 12:23

Następna strona

Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama