• Reklama

Problem z DOOGEE dg550 DAGGER

Problem z DOOGEE dg550 DAGGER

Postprzez obelix1012 » 28 gru 2014, o 02:47

Witam. Od razu zaznaczam ze nie posiadam zbyt dużej wiedzy o telefonach. Ostatnio zakupiłem w Wielkiej Brytanii telefon DOOGEE dg550 i przywiozłem go do Polski. Czasami gdy włączam telefon wyskakuje dziwny żółty tekst po chińsku na niebieskim tle. Wyglądało jakby telefon coś sprawdzał, Nawet przez chwile pojawił się pisk. Przeraziłem się i wyciągnąłem baterie. Po tym telefon standardowo się włączył. Przeszukalem internety na ten temat i nic nie znalazłem. Gdyby ktoś znal powód, to proszę o wytłumaczenie o co z tym chodzi.
Pozdrawiam
.
obelix1012
 
Posty: 4
Dołączył(a): 28 gru 2014, o 02:37
Telefon:: DOOGEE DAGGER

Reklama

Re: Problem z DOOGEE dg550 DAGGER

Postprzez Trojanek » 28 gru 2014, o 05:31

nie wiem jak jest w doogee, ale może wchodzi ci samemu w chińskie menu do sam nie wiem czego. Nie powinno się samo włączać, a dopiero przy użyciu kombinacji VOL- i POWER, lub coś w tym stylu. Może sam przypadkowo wcisnąłeś.

Autor postu otrzymał pochwałę
Trojanek
AKTYWNY
 
Posty: 243
Dołączył(a): 28 paź 2014, o 19:16
Pochwały: 7
Telefon:: HTC

Re: Problem z DOOGEE dg550 DAGGER

Postprzez obelix1012 » 28 gru 2014, o 06:14

Trojanek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mało prawdopodobne, gdyż te przyciski są po przeciwnych bokach telefonu, ale nie wykluczam tej opcji. Jakieś inne powody pojawiania się dziwnego ekranu.
obelix1012
 
Posty: 4
Dołączył(a): 28 gru 2014, o 02:37
Telefon:: DOOGEE DAGGER

Re: Problem z DOOGEE dg550 DAGGER

Postprzez Trojanek » 28 gru 2014, o 06:27

To spróbuj uruchomić telefon z przycisnietym Vol - i zobacz czy to nie to. Będzie można chociaż wykluczyć to.
Trojanek
AKTYWNY
 
Posty: 243
Dołączył(a): 28 paź 2014, o 19:16
Pochwały: 7
Telefon:: HTC

Re: Problem z DOOGEE dg550 DAGGER

Postprzez bartazzz » 28 gru 2014, o 13:07

Jest.prawie pewne że wlaczyles z wcisnietym przyciskiem glosnosci
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5577
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Problem z DOOGEE dg550 DAGGER

Postprzez obelix1012 » 28 gru 2014, o 15:26

Sprawdzałem i jednak zrobiłem to. Przycisnąłem przy starcie klawisz power i vol-. Dziękuję wszystkim za pomoc. A tak btw co ja włączyłem?
obelix1012
 
Posty: 4
Dołączył(a): 28 gru 2014, o 02:37
Telefon:: DOOGEE DAGGER

Re: Problem z DOOGEE dg550 DAGGER

Postprzez bartazzz » 28 gru 2014, o 15:49

Tzw factory mode. Tryb testowania w fabryce
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5577
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Problem z DOOGEE dg550 DAGGER

Postprzez obelix1012 » 28 gru 2014, o 16:08

bartazzz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dzięki za odpowiedz. Temat do zamknięcia.
obelix1012
 
Posty: 4
Dołączył(a): 28 gru 2014, o 02:37
Telefon:: DOOGEE DAGGER

Re: Problem z DOOGEE dg550 DAGGER

Postprzez bartazzz » 28 gru 2014, o 16:10

Ok. Zamykam
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5577
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA


Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama