• Reklama

Problem z aero2

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Problem z aero2

Postprzez shayk » 19 cze 2014, o 12:08

Witam.

Mam aero2 w inewie, i od jakiegoś czasu pokazuje mi brak zasięgu karty aero, i nie mogę przeglądać internetu. Ktoś wie czym to może być spowodowane?
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1867
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 14:16
Pochwały: 41
Telefon:: elephone

Reklama

Re: Odp: Problem z aero2

Postprzez swiezak82 » 19 cze 2014, o 12:22

Tez czasami tak mam ale w innym telefonie. Nie wiem za bardzo czym jest to spowodowane ale u mnie pomaga wyłączenie na chwile tej karty i ponowne włączenie lub wyszukanie ręczne sieci i wybranie z listy aero2 3g.
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1320
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 51
Telefon:: Pentagram
ROM: 4.1.2

Re: Problem z aero2

Postprzez shayk » 21 cze 2014, o 19:35

Mógłby ktoś wyjaśnić dlaczego aero2 działa po włożeniu do tabletu bez żadnych problemów, natomiast gdy wkładam kartę do telefonu nie wykrywa sieci?
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1867
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 14:16
Pochwały: 41
Telefon:: elephone

Re: Problem z aero2

Postprzez korek2 » 21 cze 2014, o 20:50

A a pewno telefon obsługuje częstotliwość 900?

Wysłane z mojego JY-G5S
korek2
 
Posty: 127
Dołączył(a): 27 kwi 2014, o 14:50
Pochwały: 2
Telefon:: Jiayu G5S


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama