• Reklama

Problem z Aero 2

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Problem z Aero 2

Postprzez Azael » 7 sie 2015, o 00:57

W domu na laptopie używam Aero, zawsze jest zasięg i do podstawowych rzeczy wystarcza, chodzi cały czas ze swoją maks prędkością, jeżeli można nazwać to prędkość :lol:
Problem pojawia się na telefonie. Jeżeli jest literka H+ to działa ok, ale większość czasu jest 3g a wtedy wogole nie działa. Dziwne jest to ze na kompie czy laptopie zawsze działa tak samo. Czy można coś ustawić w telefonie aby nie lapal 3g tylko H+?
Telefon to jiayu f1, czy obojętnie w którym slocie będzie karta?
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 270
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 22:53
Pochwały: 4

Reklama

Re: Problem z Aero 2

Postprzez Azael » 16 sie 2015, o 23:44

Nikt nie podpowie?

Tapatalk
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 270
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 22:53
Pochwały: 4

Re: Odp: Problem z Aero 2

Postprzez sudione » 17 sie 2015, o 00:05

Instalujesz ten program -> https://play.google.com/store/apps/deta ... .app&hl=pl i zacznie działać. Czteropak piwa prześlesz pod wskazany adres.;)
Avatar użytkownika
sudione
NewsMan
 
Posty: 299
Dołączył(a): 28 mar 2013, o 13:13
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 12

Re: Problem z Aero 2

Postprzez Azael » 23 sie 2015, o 18:55

To jest do captcha , w czym to ma pomóc ?
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 270
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 22:53
Pochwały: 4

Re: Problem z Aero 2

Postprzez sudione » 23 sie 2015, o 19:29

System zabezpieczenia przed polskim "cebulactwem", żeby ludzie po prostu nie zabierali pasma przez używanie 24/24 sieci P2P, do monitoringu itd., itp. Tutaj jest to wyjaśnione:
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/aero ... 30275.html

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
sudione
NewsMan
 
Posty: 299
Dołączył(a): 28 mar 2013, o 13:13
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 12

Re: Problem z Aero 2

Postprzez kamil018 » 18 wrz 2015, o 11:34

no tak.. ale kolega pisze, że na H+ mu działa czyli z wpisaniem Captchy problemu nie ma.
w ustawieniach > Więcej > Sieci komórkowe > usługi 3g (tak u mnie pisze) > tryb sieci popatrz czy nie możesz wymusić tylko H+
zamiana slotów kart SIM też może pomóc.
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018
 
Posty: 104
Dołączył(a): 4 lip 2015, o 21:11
Pochwały: 5

Re: Problem z Aero 2

Postprzez Azael » 21 wrz 2015, o 17:55

Nie da się wymusić. Zmiana slotów nie pomaga
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 270
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 22:53
Pochwały: 4

Re: Problem z Aero 2

Postprzez Nibiru » 21 wrz 2015, o 18:31

H+ = 3G więc nie bardzo rozumiem...
Nibiru
 
Posty: 199
Dołączył(a): 29 wrz 2014, o 16:52
Pochwały: 15

Re: Problem z Aero 2

Postprzez Azael » 21 wrz 2015, o 21:35

Nie ma co rozumieć jak jest 3g net nie chodzi jak h+ to działa.

Tapatalk
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 270
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 22:53
Pochwały: 4


Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama