• Reklama

[android] Poszukuję polskiego ROMA do I9300 android 4.0

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

[android] Poszukuję polskiego ROMA do I9300 android 4.0

Postprzez janosz17 » wtorek, 1 stycznia 2013, 12:15

Witam poszukuję tak jak w temacie było napisane polskiego ROMA do mojego I9300 jest on na androidzie 4.0
Z góry dzięki :D
janosz17
 
Posty: 9
Dołączył(a): poniedziałek, 10 grudnia 2012, 20:40
Lokalizacja: Polska

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez djalan » sobota, 5 stycznia 2013, 19:13

A jaki to model I9300 ??? Star,HDC czy jeszcze cos innego ??

[ Dodano: 2013-01-06, 14:31 ]
Sorka ze post pod postem ale masz tu do wyboru pod MTK6577

Sa to romy do wgrywania FlashToolem jak i przez CWM
[hide]
Tinji_i9300_deodexed_by_knski.zip[/hide]

[hide]
BLUEBO_9300_13_09_12_ROOT_FULL.zip
[/hide]
[hide]
LeWa_Tinji i9300_ROM_12.11.23.zip
[/hide][hide]

Tinji_i9300_mod_by_Tymoha.zip [/hide]

[hide]
ZBear - Tinji i9300 v.1.3.zip
[/hide][hide]

Tinji_i9300_mod_by_N2k1.rar[/hide]
Ostatnio edytowano niedziela, 6 stycznia 2013, 23:18 przez djalan, łącznie edytowano 1 raz
djalan
 
Posty: 8
Dołączył(a): niedziela, 14 października 2012, 09:01
Lokalizacja: Polska

Postprzez emer » niedziela, 6 stycznia 2013, 22:48

Podczepię się pod te temat bo mam podobny problem. Chcę wgrać polskiego androida na mój
[hide] http://www.aliexpress.com/store/product ... 77492.html
[/hide]
Mam w nim wgranego Andka 4.1.1 i chcę mieć go po polsku, chyba że można wgrać wersje 4.0 to też może być - ważne żeby był po polsku.
Ostatnio edytowano niedziela, 6 stycznia 2013, 23:20 przez emer, łącznie edytowano 1 raz
emer
 
Posty: 31
Dołączył(a): poniedziałek, 31 grudnia 2012, 12:46
Lokalizacja: Silesia
Pochwały: 3

Postprzez Fredi_23 » niedziela, 13 stycznia 2013, 00:45

Witam serdecznie mam problem a mianowicie po wgraniu softu BLUEBO_9300_13_09_12_ROOT_FULL.zip przez CWM telefon się wyłączył i po włączeniu uruchamia się do ekranu z logo i dalej nic proszę o jakąś pomoc czy da się coś zrobić czy telefon już do kosza? :cry:
Fredi_23
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 15 grudnia 2012, 16:20
Lokalizacja: Wągrowiec

Postprzez djalan » niedziela, 13 stycznia 2013, 10:20

Sciagnij inny room i wgraj tak jek bluebo przez CWM
Telefon napewno wstanie

Pamietajcie koledzy przed wgraniem czego kolwiek robimy beckup swojego roomu
djalan
 
Posty: 8
Dołączył(a): niedziela, 14 października 2012, 09:01
Lokalizacja: Polska

Postprzez Fredi_23 » niedziela, 13 stycznia 2013, 12:24

Problem w tym że telefon nie włącza się w CWM ani w żaden inny sposób! :cry:

[ Dodano: 2013-01-15, 21:47 ]
Jakieś pomysły koledzy???
Fredi_23
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 15 grudnia 2012, 16:20
Lokalizacja: Wągrowiec

Postprzez cezary1985 » sobota, 19 stycznia 2013, 13:49

flashtool powinien pomoc
cezary1985
 
Posty: 4
Dołączył(a): poniedziałek, 7 stycznia 2013, 15:08
Lokalizacja: czewa

Postprzez Fredi_23 » sobota, 19 stycznia 2013, 13:56

flashtool nie widzi telefonu a nie mogę wgrać sterowników (COM & LPT) wyskakuje kod 10 może jakiś tutek co do flashtool'a taki dla zielonych?
Fredi_23
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 15 grudnia 2012, 16:20
Lokalizacja: Wągrowiec

Postprzez creator » piątek, 25 stycznia 2013, 20:43

Może ktoś pomóc mi krok po kroku? Potrzebuje androida Jelly bean, mam go niby ale jest słabo przetłumaczony i nie mogę zmienić obrazka blokady :cry:
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): piątek, 25 stycznia 2013, 10:44
Lokalizacja: Jadą

Postprzez east-import.pl » piątek, 25 stycznia 2013, 21:20

A jaki masz Model odmian i9300 jest mnóstwo Więc nie każdy podejdzie
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez creator » piątek, 25 stycznia 2013, 21:50

Jak wchodzę power +vol to pokazuje bb chip MT6575 MS board GT-I9300 SW Ver. ALPS.ICSMP.V2.6 , a przed tym jeszcze kernel ver. 3.0.13 (root@android) (gcc version 4.4.3
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): piątek, 25 stycznia 2013, 10:44
Lokalizacja: Jadą

Postprzez east-import.pl » piątek, 25 stycznia 2013, 22:02

Prawdo podobnie HDC i9300 masz

I nie masz 4.1 andka Nie na tym Procku
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Następna strona

Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama