• Reklama

[android] Poszukuję polskiego ROMA do I9300 android 4.0

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Postprzez creator » piątek, 25 stycznia 2013, 22:08

Wiesz co do końca to nie wiadomo jak go dokładnie sprawdzić teraz chyba mam nakładkę jelly bean bo nie mogę zmienić tapety blokady. Ekran jest świetny nie wiem.
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): piątek, 25 stycznia 2013, 10:44
Lokalizacja: Jadą

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez east-import.pl » piątek, 25 stycznia 2013, 22:11

Zrób roota wtedy sobie poukładasz. MTK6575 na 100% nie jest tam JB 4.1 JB jest od mtk6577
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez creator » piątek, 25 stycznia 2013, 22:27

Możesz mi napisać krok po kroku nie wiem co i jak, podlinkuj mi jakiś najlepszy rom.
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): piątek, 25 stycznia 2013, 10:44
Lokalizacja: Jadą

Postprzez east-import.pl » piątek, 25 stycznia 2013, 22:53

ROM zmienia się szybko w parę minut Gorzej jest ze znalezieniem odpowiedniego.
Ale nawet jak coś załadujesz od HDC i9300 to nie będzie PL Menu Więc jak masz PL Menu w tym co jest już wgrane to lepiej nie ruszać Zrób Root wykasujesz to co zbędne poustawiasz po swojemu i będzie OK
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez creator » piątek, 25 stycznia 2013, 22:56

A jak zrobić ten root? Nie mogę zmienić tapety blokady cały czas jest "dmuchawieć" z plumkającą przy dotyku wodą. Da się to jakoś naprawić?
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): piątek, 25 stycznia 2013, 10:44
Lokalizacja: Jadą

Postprzez east-import.pl » piątek, 25 stycznia 2013, 23:01

[hide]http://www.4shared.com/zip/VzP5o_Ug/Root_with_Restore_by_Bin4ry_v1.html[/hide]

Tym zrób
Ostatnio edytowano piątek, 25 stycznia 2013, 23:06 przez east-import.pl, łącznie edytowano 1 raz
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez creator » piątek, 25 stycznia 2013, 23:06

Nie mogę z tego ściągnąć czy można gdzieś indziej? Czy zrobienie roota pomoże mi z naprawieniem tapety blokady?
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): piątek, 25 stycznia 2013, 10:44
Lokalizacja: Jadą

Postprzez Fredi_23 » sobota, 16 lutego 2013, 15:46

Małe pytanie do kolegów czy któryś z Was bawił się w modyfikację ROM'u? Chodzi o to czy da się w ogóle zrobić taki zabieg a mianowicie: mam dwa ROM'y w formie zip pasujące do mojego modelu lecz w jednym nie działa aparat foto no i tu pytanie czy da się jakoś z tego z działającym aparatem przenieś sterowniki do tego drugiego??
Fredi_23
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 15 grudnia 2012, 16:20
Lokalizacja: Wągrowiec

Postprzez east-import.pl » sobota, 16 lutego 2013, 18:05

Sterowniki można zmieniać tym SPMultiPortFlashDownloadProject
Obrazek
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez Fredi_23 » sobota, 16 lutego 2013, 20:48

Chodzi żeby je zapakować do zipa bo mojego nie wykrywa komp w sp flash tool i w/w, mimo sterów
Fredi_23
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 15 grudnia 2012, 16:20
Lokalizacja: Wągrowiec

Poprzednia strona

Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama