• Reklama

Poszukuje ... do 120 $

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: Poszukuje ... do 120 $

Postprzez Flyagaric » 23 sty 2016, o 21:39

Powtórzę jeszcze raz - M2 można było jeszcze w tym tygodniu wyrwać za ok. 90$ i regularnie się takie promo pojawiają.
Za 200$ nie był nigdy - więc pomyliłeś fony.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2989
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 78
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Reklama

Re: Poszukuje ... do 120 $

Postprzez fake4r » 23 sty 2016, o 21:47

Może chodziło o M2 Note
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5936
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 203
Telefon:: Redmi 3

Re: Poszukuje ... do 120 $

Postprzez clorox » 23 sty 2016, o 22:24

W Meizu M2 GPS działa płynnie, dokładnie, i łapie fixa po paru sekundach. Kiedyś rzeczywiście z Mediatekami były problemy, ale teraz coraz częściej są bardzo dokładne chociaż wiele zależy od anteny.

Obrazek
"Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć." - Stanisław Jerzy Lec
Avatar użytkownika
clorox
VIP
 
Posty: 1046
Dołączył(a): 22 cze 2015, o 18:44
Pochwały: 73
Telefon:: Meizu M2
ROM: Flyme 4.3.2.A

Re: Poszukuje ... do 120 $

Postprzez fake4r » 23 sty 2016, o 22:25

Chyba głównym winowajcom tego był G4S z wadliwą anteną gps. Potem wypuścili nową wersję antenki, która rozwiązywała ten problem. Mediateków nie trzeba się bać :)
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5936
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 203
Telefon:: Redmi 3

Re: Poszukuje ... do 120 $

Postprzez TediPower » 23 sty 2016, o 22:54

A jednak boję się obecnie mam 2 x SISWOO Cooper I7 po roocie na KK przestał działać GLONASS (bez rota działa pięknie) zaś na Lollipop wcale nie działa. :)
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 307
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 19

Poprzednia strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama