• Reklama

Pomoc S3 clone i9300

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Pomoc S3 clone i9300

Postprzez Ellyzka18 » niedziela, 10 lutego 2013, 15:25

Witam wszystkich,
bardzo was proszę o pomoc, czy ten telefon jest warty zakupienia czy może jest jeszcze inny, lepszy model? [hide]
http://allegro.pl/01-01-i9300-4-8telefo ... 77207.html[/hide]
Z góry dzięki za pomoc;)

linki do obcych stron wstawiać w znacznik
Kod: Zaznacz cały
[hide].[/hide]

marxxx
Ostatnio edytowano niedziela, 10 lutego 2013, 16:36 przez Ellyzka18, łącznie edytowano 2 razy
Ellyzka18
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 10 lutego 2013, 15:13
Lokalizacja: Kraków

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez east-import.pl » niedziela, 10 lutego 2013, 15:31

Jak chcesz tu masz z Polski[hide] http://allegro.pl/smartfon-i9300-s3-jel ... 03140.html[/hide]

Android 4.1 JB z PL Menu z Logo Sam..
Ostatnio edytowano niedziela, 10 lutego 2013, 16:36 przez east-import.pl, łącznie edytowano 1 raz
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez Ellyzka18 » niedziela, 10 lutego 2013, 15:59

Ta, tą stronkę też oglądałam. Chodzi mi jednak o ocenę parametrów, czy są ok? Warto kupić ten telefon?
Ellyzka18
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 10 lutego 2013, 15:13
Lokalizacja: Kraków

Postprzez bumbum » niedziela, 10 lutego 2013, 17:23

820pln to 256usd. Na aliexpress za ta kwote dostaniesz juz o wiele lepszy model i nie jakis klon.
Parametry ma takie same jak niejeden smartphon firmowy za około 200usd.
Niestety nic nie wiadomo o wyswietlaczu. Na pewno nie ma gorill glass, gdzie na Ali juz za 200usd go masz.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Postprzez creator » niedziela, 10 lutego 2013, 20:12

bierz tego co sama wysłałaś super telefon! mam go i jestem z niego w 100%zadowolony
nawet sam odkryłem 2 ukrytą kartę sim!!! która działa jak go kupisz jest pod naklejką z napisem galaxy s3 sim bierzesz coś płaskiego i wypychasz zaślepkę 1 slot na micro sim a drugi na normalną, a i tel ma coś w rodzaju gorilla glass bo próbowałem go rysować nożem i nie ma śladu, ale dla pewności i tak nakleiłem folię.
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): piątek, 25 stycznia 2013, 10:44
Lokalizacja: Jadą


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama