• Reklama

polski android

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

polski android

Postprzez saddam0 » piątek, 23 grudnia 2011, 21:09

Jeśli kupię w sklepach chińskich telefon z androidem, który nie ma polskiego menu to czy da się zainstalować androida polskiego ? i skąd go wziąść?

Chodzi mi o taki telefon
[hide]
http://www.aliexpress.com/product-gs/50 ... alers.html [/hide]

[ Dodano: 2011-12-23, 19:23 ]
Jeśli ma ktoś doświadczenie z tym sklepem to czy zostanie mi naliczone cło za zakup?
Ostatnio edytowano piątek, 13 stycznia 2012, 23:37 przez saddam0, łącznie edytowano 1 raz
saddam0
 
Posty: 3
Dołączył(a): niedziela, 4 grudnia 2011, 12:54
Lokalizacja: Polandia

Reklama

Postprzez gramacz » sobota, 24 grudnia 2011, 15:17

Cło nie zależy od sklepu tylko od celnika w Polsce, na 90% nie zostanie naliczone.
J polski powinno dać się pobrać z android market
Avatar użytkownika
gramacz
 
Posty: 187
Dołączył(a): wtorek, 8 marca 2011, 02:00
Pochwały: 7

Postprzez zioq3k » poniedziałek, 26 grudnia 2011, 00:41

Osobiście nie słyszałem aby można było "pobrać" języka polskiego ponieważ jest on wgrany w ROM


musiał byś znaleźć ROM do tego telefonu przeznaczony na europe (na allegro nie widziałem tego telefonu a więc być może jeszcze takowego nie wydano )

Tak poza tym fajna podróbka Galaxy S II z HTC Sense UI
Avatar użytkownika
zioq3k
 
Posty: 55
Dołączył(a): sobota, 4 grudnia 2010, 20:22
Lokalizacja: Zielona Góra

Telefon i polski android

Postprzez pegaz » piątek, 13 stycznia 2012, 23:21

Kolego, jeżeli zamierzasz kupić telefon o tych parametrach to polecam [hide]
http://www.aliexpress.com/snapshot/104002258.html[/hide]
kupiłem, android polski, telefon rewelacja, jestem na etapie odpalania gier HD (nie znalazłem jeszcze "pewnego" odpowiednika do instalacji odpowiednich apk), narazie sa 2 gry których nie mogę odpalić Dungeon Hunter2 HD - na tej mi zależy jak diabli - może ktos ma jakieś info ? :D i Asphalt 6.
Ostatnio edytowano piątek, 13 stycznia 2012, 23:37 przez pegaz, łącznie edytowano 1 raz
pegaz
 
Posty: 2
Dołączył(a): czwartek, 22 września 2011, 12:13
Lokalizacja: polska

Postprzez saddam0 » środa, 14 marca 2012, 00:45

Witam
czy działa ci Adobe flash player ?
Bo w moim telefonie niestety nie działa. Poza tym bardzo polecam, bardzo szybki, ładny ekran, kolorki super.

Chińczycy się chwalą że wyszła wersja adobe flash playera na mój telefon ale nie bardzo chcę wydawać 4 dolców na próżno.
Może ktoś już używał i może potwierdzić że to działa.
Adobe Flash Player 10.2 for arm v6 MT6573

Dzięki
saddam0
 
Posty: 3
Dołączył(a): niedziela, 4 grudnia 2011, 12:54
Lokalizacja: Polandia

Postprzez drew13 » niedziela, 17 czerwca 2012, 14:54

Każdy telefon z androidem ma możliwość wgrania języka polskiego[hide]
http://chomikuj.pl/drew13/Programy/prog ... androidzie[/hide]
Ostatnio edytowano niedziela, 17 czerwca 2012, 15:21 przez drew13, łącznie edytowano 1 raz
drew13
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 17 czerwca 2012, 14:30
Lokalizacja: nie


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama