• Reklama

Pamięć ROM

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Pamięć ROM

Postprzez ventura » piątek, 3 stycznia 2014, 15:51

Jeśli telefon ma 4GB ROM to ile powinien mieć jej faktycznie widocznej w ustawieniach- pamięć- phone storage?
Teoretycznie zblizoną ilość to dlaczego mam tylko 1,6GB? ja czegoś nie rozumiem czy mam 2GB ROM?
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): sobota, 23 listopada 2013, 13:28
Pochwały: 4

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Pamięć ROM

Postprzez KarlosW » piątek, 3 stycznia 2014, 15:56

sprawdziłeś atutu ile masz fizycznie?
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1837
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Re: Pamięć ROM

Postprzez ventura » piątek, 3 stycznia 2014, 16:00

Nie widzę w antutu ilości ROM...

a jest: storage memory: 801,3/1008,3
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): sobota, 23 listopada 2013, 13:28
Pochwały: 4

Re: Pamięć ROM

Postprzez KarlosW » piątek, 3 stycznia 2014, 16:05

antutu-(po teście) device info i tam masz Ram I Rom (zużyty/cały)
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1837
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Re: Pamięć ROM

Postprzez ventura » piątek, 3 stycznia 2014, 16:12

To ?
Załączniki
Screenshot_2014-01-03-14-11-12.png
Screenshot_2014-01-03-14-11-12.png (93.03 KiB) Przeglądane 498 razy
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): sobota, 23 listopada 2013, 13:28
Pochwały: 4

Re: Pamięć ROM

Postprzez KarlosW » piątek, 3 stycznia 2014, 16:14

No. Masz 2, ja 4 (jaju) i sie zgadza?
==
edit.
to lipa.. :(
Ostatnio edytowano piątek, 3 stycznia 2014, 16:20 przez KarlosW, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1837
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Re: Pamięć ROM

Postprzez ventura » piątek, 3 stycznia 2014, 16:18

Nie bo powinienem mieć 4GB

Napisałem do geek... zobaczymy co będzie.
Co dziwne widać w ich sklepie screen i jest tam 1,64GB ROM to po jaką cholere piszą 4GB, dla mnie w zasadzie nie ma dużego znaczenia praktycznego ale jak by nie patrzeć to niezgodność z opisem.
W telefonie żony (doogee dg500) też tak jest.
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): sobota, 23 listopada 2013, 13:28
Pochwały: 4


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama