• Reklama

Opinie

Oferta i promocje sklepu coolicool.com

Opinie

Postprzez pedru » 25 gru 2014, o 21:36

Witam,
czy kupował już ktoś w coolicool.com z magazynów z Unii Europejskiej? Jakie wrażenia? Ile się czeka towar?

Wesołych Świąt!
pedru
 
Posty: 1
Dołączył(a): 25 gru 2014, o 21:32

Reklama

Re: Opinie

Postprzez azzi71 » 3 sty 2015, o 03:09

zamawialam 2 telefony (do UK)-byly w ciagu 3 dni, DHL z Niemiec, bez przewalutowania i vatu, dobrze zapakowane. Niestety z jednym jest problem, pisalam maila i czekam na odpowiedz- a byl to prezent na Swieta :-( dla corki.
azzi71
 
Posty: 2
Dołączył(a): 30 lis 2014, o 01:10

Re: Opinie

Postprzez muszyna2 » 7 sty 2015, o 16:21

Takie pytanko czy w razie braku europejskiej ładowarki dają przejściówkę?
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 267
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Opinie

Postprzez Maksu » 7 sty 2015, o 17:15

Może lamerskie pytanie ale gdzie mam sie dowiedziec jak nie na forum ;)
Jesli w tym sklepie przy produkcie jest dopisek EU Warehouse Stocking to vat z urzędu nie jest naliczany?
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT od 26.02.2015. (wymiana baterii po 7 mc, awaria przycisku "power" po 23 mc)
Poszukuję: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 313
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2

Re: Opinie

Postprzez blue_voyager » 7 sty 2015, o 17:20

Nie ważne co jest napisane, ważne skąd jest wysyłana przesyłka. Jeśli faktycznie z EU, to vat powinien być w cenie.

Autor postu otrzymał pochwałę
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5787
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 224
Ostrzeżenia: -1

Re: Opinie

Postprzez coolicool » 8 sty 2015, o 07:06

Hello,If it is EU countries to buy from our overseas warehouse no need to pay customs duties

Autor postu otrzymał pochwałę
$199.99 for Elephone S7

Obrazek
coolicool
AKTYWNY
 
Posty: 726
Dołączył(a): 17 kwi 2014, o 11:44
Pochwały: 2

Re: Opinie

Postprzez koko1108 » 5 lut 2015, o 18:37

wie ktoś czy coolicool oddaje pieniądze za vat jak sie wybierze taką opcje przy wysyłce bo czytałem ze antelife zrobilo ludzi w konia i chciałbym wiedziec jak robi coolicool
koko1108
 
Posty: 174
Dołączył(a): 24 mar 2013, o 17:26
Lokalizacja: krk
Pochwały: 1

Re: Opinie

Postprzez coolicool » 6 lut 2015, o 07:19

koko1108 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dear friend,you can have a look at this checkout page: http://www.coolicool.com/checkout/index/index,here you can choose the shipping method :-)
and if you buy from our EU warehouse,there's no tax,if from China,then has tax,but you can buy customs Insurance,we can refund it acording to the invoice for you! :-)
$199.99 for Elephone S7

Obrazek
coolicool
AKTYWNY
 
Posty: 726
Dołączył(a): 17 kwi 2014, o 11:44
Pochwały: 2

Re: Opinie

Postprzez coolicool » 6 lut 2015, o 08:00

azzi71 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Hello,sorry for the problem,you can contact our customer service: support@coolicool.com,then we can solve the problem for you!
$199.99 for Elephone S7

Obrazek
coolicool
AKTYWNY
 
Posty: 726
Dołączył(a): 17 kwi 2014, o 11:44
Pochwały: 2

Re: Opinie

Postprzez Maksu » 13 mar 2015, o 14:11

Pierwszy raz zamówiłem telefon z Chin i akurat trafiło na CooliCool w związku z super promocją na Ulefone Be Pro. Wziąłem opcję z ubezpieczeniem i się opłaciło ponieważ został naliczony VAT a sklep bez problemu dokonał stosownego zwrotu z tego tytułu.
Zamówienie poszło przed Chińskim nowym rokiem (06.02.2015) więc zdążyli się wyrobić i nie czekałem długo na sprzęt (20.02.2015 był już w UC). Cały proces przebiegł bez problemu.
Sprzęt jak dotąd sprawuje się bardzo dobrze (nie ma felerów wymienionych na forum) i mam nadzieję, że mi posłuży.

Ze swojej strony polecam więc CooliCool :-)

"In english:
It was the first time I ordered the phone from China. I chose the CooliCool because there was a promo for the Ulefone Be Pro. I decided to take the additional insurance which came out to be the good choice, as additional tax charges were issued. I got the money back from the store.
The package was dispatched at 06/02/2015 and it was delivered (kept by the customs actually) at 20/02/2015, which was pretty much good result.
As for the phone itself - so far, so good, no failures and I hope it will not let me down.

Thanks CooliCool for a good deal."
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT od 26.02.2015. (wymiana baterii po 7 mc, awaria przycisku "power" po 23 mc)
Poszukuję: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 313
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2

Re: Opinie

Postprzez przemek275 » 16 mar 2015, o 23:34

Jak dla mnie fatalnie, 2 tyg. czekam na wysyłkę i cisza, hajsu zwrócić nie chcą, a towar widnieje na stronie jako "in stock", kontakt porażka odpisują co 24h-48h. Ja osobiście nie polecam
przemek275
 
Posty: 68
Dołączył(a): 8 maja 2013, o 18:46
Lokalizacja: Nibylandia
Pochwały: 2

Re: Opinie

Postprzez coolicool » 25 mar 2015, o 11:00

Maksu napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Hi friend~thank you for your good purchase experience from us~have a nice day~
$199.99 for Elephone S7

Obrazek
coolicool
AKTYWNY
 
Posty: 726
Dołączył(a): 17 kwi 2014, o 11:44
Pochwały: 2


Powrót do coolicool.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama