• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez TLasky » 21 lis 2016, o 17:07

Ja również polecam Szymiego.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1734
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez caros » 22 lis 2016, o 00:51

Również polecam użytkownika szymi.

Wysłane z mojego M2 Mini przy użyciu Tapatalka
caros
 
Posty: 30
Dołączył(a): 8 sty 2014, o 14:31

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez yaroslav44 » 22 lis 2016, o 19:55

Polecam kolegę zielony14. Pomógł w zrobieniu zakupów. Dobry, szybki kontakt. Zero problemów ;)
Numer paczki RS648035447NL
yaroslav44
 
Posty: 13
Dołączył(a): 9 paź 2014, o 17:11

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez yaroslav44 » 22 lis 2016, o 19:59

Polecam użytkownika Gap12. Pomógł w zrobieniu kilku zakupów. Dobra, szybka i bezstresowa usługa ;)
Numery paczek: DH001661708AE,LX205676650CN,RS191210843CN,RF398090346CN,RB108052001SG.
yaroslav44
 
Posty: 13
Dołączył(a): 9 paź 2014, o 17:11

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez AlterNativ3 » 23 lis 2016, o 20:02

Polecam KarlosW. Wszystko zgodnie z opisem.
Forumowicz udzielił odpowiedzi na każde pytanie. Na prośbę wgrał wybrany soft. Polecam
AlterNativ3
 
Posty: 2
Dołączył(a): 16 wrz 2014, o 19:13

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez herbatkowy » 25 lis 2016, o 20:42

Polegam jegomościa bartazz , człowiek jak najbardziej godny zaufania.
Był ZOPO C2 Platinum, Lenovo A820, iOcean X7 HD, Umi C1, Asus Zenfone 5 2/16, Meizu M1 note, Xiaomi redmi note 2 , LG G Flex 2, Xiaomi Redmi Note 3 PRO
Avatar użytkownika
herbatkowy
 
Posty: 151
Dołączył(a): 7 lip 2013, o 23:30
Lokalizacja: Ostroleka
Pochwały: 7

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez spanek » 25 lis 2016, o 22:53

Polecam użytkownika szymi.
Avatar użytkownika
spanek
AKTYWNY
 
Posty: 270
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 00:50
Pochwały: 5

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Bubu » 2 gru 2016, o 21:10

No a ja chyba się naciąłem... Użytkownik Gap12 pierwsze zamówienie za grosze i wszystko ok, drugie zamówienie za lekko większą cenę (~200 zł) i zero odpowiedzi....Przelew na konto zrobiony 29 listopada, wiadomość o tym napisana i przeczytana przez Gap12 tego samego dnia i cisza...Druga wiadomość napisana wczoraj

" Re: Zamówienie

Wysłano: czwartek, 1 grudnia 2016, 18:15
przez Bubu
Coś tam się ruszyło z zamówieniem? "

i też przeczytana i zero odpowiedzi :/ Użytkownik ostatni raz na forum wczoraj/dziś w nocy po 24.
Wiem, że może za szybko tutaj osądzam, ale jak widzę, że ktoś czyta wiadomości/wchodzi na forum a nie ma zamiaru odpisać w ogóle to coś chyba jest nie tak? Przy okazji proszę wszystkich co robili z nim "interesy" o kontakt. Kwota niby nie duża, ale jak natnie parę osób (wyśle numery trackingowe z jednego zamówienia do paru osób) to już coś tam na święta się uzbiera ;) Czekam do poniedziałku i jak nic się nie zmieni to lece zgłosić sprawe na policje bo nie widzę innego rozwiązania. Najgorsze jest to, że pieniądze przelewałem na jakieś "lewe" konto bankowe (dane na jakąś kobietę) i nic mnie nie ruszyło, że coś jest nie tak :/

Tak jak pisałem wcześniej proisił bym o kontakt każdego kto robił z nim interesy i przy okazji przestrzegam.
Bubu
 
Posty: 3
Dołączył(a): 7 paź 2014, o 13:22

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez bartazzz » 4 gru 2016, o 14:41

Nie jest to trochę za szybko? Masz już jakiś odzew?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5311
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 95

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez kubanczyk22 » 4 gru 2016, o 18:56

Również polecam użytkownika szymi.
kubanczyk22
 
Posty: 0
Dołączył(a): 2 gru 2016, o 14:14
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Camis » 10 gru 2016, o 20:08

mrergie - Polecam tego użytkownika, transakcja i czas wysyłki wzorowo.
Camis
 
Posty: 30
Dołączył(a): 29 wrz 2013, o 11:03

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez sulek » 13 gru 2016, o 11:25

rodan77 - polecam!
sulek
 
Posty: 0
Dołączył(a): 18 paź 2016, o 17:30

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama