• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez brt0555 » 20 lip 2016, o 20:17

Polecam użytkownika ILTRADE. Transakcja przeprowadzona błyskawicznie - 5 dni i telefon Redmi 3 Pro już u mnie. Wszystko zgodne z umową, dodatkowe etui również. Cena w moim przypadku była niższa niż u pozostałych pośredników.

Wszystko wyjaśnione drogą mailową, wzorowy kontakt. Polecam!
brt0555
 
Posty: 164
Dołączył(a): 1 gru 2013, o 18:26
Pochwały: 2

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Yourshadow » 25 lip 2016, o 19:16

Polecam użytkownika ar2rc, kupiłem od niego Letv X800. Wszystko przebiegło szybko i pomyślnie
PP 00359007736810075762
Yourshadow
 
Posty: 13
Dołączył(a): 20 lip 2016, o 12:16

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez kamilq05 » 5 sie 2016, o 01:13

Ja z kolei polecam użytkownika The Second Boy. Zakupiłem od niego Xiaomi Redmi Note 3 Pro i również i tutaj wszystko przebiegło sprawnie. Kontakt na plus, odpowiedział na to co chciałem wiedzieć, przesyłka załatwiona według tego co chciałem, czyli w 24h. Zestaw dostałem "na bogato", a i nawet więcej bo łącznie z odblokowanym bootloaderem. Ogólnie z całym przekonaniem mogę polecić.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
kamilq05
 
Posty: 19
Dołączył(a): 4 sty 2016, o 20:20
Lokalizacja: Lubelskie

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Maksu » 5 sie 2016, o 12:57

Po raz drugi skorzystałem z pomocy oferowanej przez forumowicza Gap12.
Tym razem poprosiłem o zamówienie 10 różnych rzeczy z Ali (saszetki, torba na ramie, kilka etui, bateria do telefonu, holder na karty itp.) od różnych sprzedawców i całość zrealizował błyskawicznie :-)
Wszystko już otrzymałem i oczywiście polecam użytkownika :-)
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT od 26.02.2015. (wymiana baterii po 7 mc, awaria przycisku "power" po 23 mc)
Poszukuję: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 319
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez ssedgee » 9 sie 2016, o 15:32

Polecam użytkownika kombajnik.
Zakupiłem u niego Amazon Fire Phone. Sprzęcik w stanie idealnym, super kontakt, wszystko załatwione przez forum. Paczuszka wysłana przez paczkomaty w tym samym dniu, w którym dostał przelew. Paczka super zabezpieczona. Jeszcze raz polecam! :)
ssedgee
 
Posty: 1
Dołączył(a): 14 gru 2015, o 19:20

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez lukminacja » 11 sie 2016, o 23:01

Polecam użytkownika 'dtr'. Bardzo dobry kontakt, towar nowy zafoliowany, każda opcja przesyłki. Kupiłem, jestem zadowolony, cenę dało się fajnie wynegocjować. Myślę, że taniej nie kupicie nigdzie. Dostałem dodatkowo szkło na ekran oraz etui. Super.
lukminacja
 
Posty: 4
Dołączył(a): 4 kwi 2016, o 23:58

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez marek9999 » 13 sie 2016, o 14:30

polecam użytkownika bartazzz kontakt ok, towar-mi4 lte bez zastrzezen,+ za wgranie interesujacego romu , najwazniejsze dobra cena.
marek9999
 
Posty: 19
Dołączył(a): 29 lip 2016, o 12:31

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez ricki » 22 sie 2016, o 18:29

Zakupiłem telefon Xiaomi mi4c od sebaj.p
Towar otrzymałem kompletny zgodny z opisem z przesyłką taką jak się ugadaliśmy.
Serdecznie polecam

Tapatalk by Oneplus2
ricki
 
Posty: 113
Dołączył(a): 27 sty 2013, o 19:59
Lokalizacja: Wielkopolska
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez 1gregorek » 24 sie 2016, o 18:35

Zakupiłem od użytkownika Iltrade 2telefony redmi 3s 3gb/32gb,wszystko ok, dostałem je w niecały tydzień, cena też dobra, także polecam, tylko dokładnie trzeba podać jaki ma być kolor:) bo ja dostałem dwa szare a jeden miał być złoty, ale jest ok, dołożył dwa silikony i dwa szkła hartowane.
1gregorek
 
Posty: 12
Dołączył(a): 26 mar 2015, o 14:58

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez atoh » 25 sie 2016, o 12:15

Polecam kolegę ddr, wymienił gniazdo jack w moim Redmi Note 2 za 1/3 kwoty, którą zaśpiewali mi w serwisie. Pełna profeska.
atoh
 
Posty: 59
Dołączył(a): 15 wrz 2013, o 20:10
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Wise311 » 31 sie 2016, o 12:12

Polecam użytkownika ar2rc. Kupiłem u niego telefon Letv X600. Wszystko obyło się bez żadnych problemów i bardzo szybki kontakt. Polecam!
Wise311
 
Posty: 0
Dołączył(a): 14 sie 2016, o 23:24

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez PiotrS » 2 wrz 2016, o 22:01

Forumowicz Jacke55 szybka transakcja, można negocjować, dobry kontakt. Telefon Pepsi P1s już u mej małżonki.
PiotrS
 
Posty: 4
Dołączył(a): 16 lut 2015, o 23:02

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama