• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez kombajnik » piątek, 15 kwietnia 2016, 03:08

Polecam użytkownika o nicku ddr. Wymieniał szkło w potłuczonym letv x600, póki co wszystko ok, dobry kontakt.
kombajnik
AKTYWNY
 
Posty: 673
Dołączył(a): niedziela, 14 kwietnia 2013, 18:46
Pochwały: 13

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Radius92 » wtorek, 19 kwietnia 2016, 11:13

Polecam użytkownika ILTRADE. Zamówiony Xiaomi Mi5 dotarł w ciągu tygodnia, wysyłka z Polski. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Radius92
 
Posty: 20
Dołączył(a): sobota, 3 sierpnia 2013, 14:35
Pochwały: 2

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Tyson150 » wtorek, 19 kwietnia 2016, 22:15

Polecam użytkownika "snajp" - świetny kontakt, uczciwy, szybka wysyłka :) Kupiłem Mi4.
Tyson150
 
Posty: 6
Dołączył(a): czwartek, 18 grudnia 2014, 16:29

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez cypek2 » poniedziałek, 9 maja 2016, 21:32

Witam!
Kupiłem od "michu102" Etui IPAKY Redmi 3. Transakcja szybka i bezproblemowa. Przesyłka zabezpieczona wręcz ponad miarę :-)). POLECAM
cypek2
 
Posty: 6
Dołączył(a): poniedziałek, 15 grudnia 2014, 20:03

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez kazuja666 » czwartek, 12 maja 2016, 13:48

Kupiłem od "grbrandys" fona HOMTOM HT7,wysyłka błyskawiczna,otrzymałem 3 dni po zamówieniu,paczka dobrze zabezpieczona,towar ok,kontakt ok,Polecam
kazuja666
 
Posty: 1
Dołączył(a): czwartek, 14 listopada 2013, 15:20

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Megamas » czwartek, 12 maja 2016, 17:16

Kupilem Xiaomi Mi4 od Bartazzz. Wszystko dobrze, sprawny kontakt, szybka wysyłka, paczka dobrzez zabezpieczona, także +
Megamas
 
Posty: 20
Dołączył(a): poniedziałek, 5 stycznia 2015, 19:07
Pochwały: 2

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez cypek2 » piątek, 13 maja 2016, 13:38

Zakupiłem od ILTRADE Redmi3. Wszystko OK. Szybki i profesjonalny kontakt. Przesyłka dotarła w określonym terminie. Polecam!
cypek2
 
Posty: 6
Dołączył(a): poniedziałek, 15 grudnia 2014, 20:03

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez silvershark » czwartek, 19 maja 2016, 23:17

Również polecam ILTRADE. Kolejny zakup u Niego załatwiony błyskawicznie, dobry kontakt, info o postępach zamówienia na bieżąco.Polecam.
silvershark
 
Posty: 10
Dołączył(a): sobota, 7 lutego 2015, 14:18

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez kakam55 » piątek, 3 czerwca 2016, 23:12

Polecam użytkownika o nicku ddr. Wgrał oprogramowanie do jiayu s3 wszystko sprawnie i szybko załatwione, telefon działa super, dobry kontakt.
i9100/letv x501/NO.1_M2
Avatar użytkownika
kakam55
 
Posty: 51
Dołączył(a): środa, 15 października 2014, 21:27
Pochwały: 2

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez jan1994 » poniedziałek, 4 lipca 2016, 15:22

Polecam użytkownika "blue_voyager" - świetny kontakt, szybka wysyłka, profesjonalne opakowanie - zakupiłem szkło do ZUK Z1.
jan1994
AKTYWNY
 
Posty: 311
Dołączył(a): środa, 30 grudnia 2015, 22:53
Lokalizacja: Białystok
Pochwały: 8

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez onelove » czwartek, 7 lipca 2016, 21:46

polecam użytkownika zielony14 profesjonalna obsługa. Wszystko było tak jak powinno być.
onelove
 
Posty: 69
Dołączył(a): sobota, 20 lutego 2016, 12:21
Pochwały: 6
Ostrzeżenia: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez SEBOLFC » środa, 20 lipca 2016, 15:27

Kupiłem xiaomi redmi note 3 pro od użytkownika bartazzz.Wszystko się zgadzało, zaoferował pomoc w razie problemów.Profesjonalne podejście, więc polecam!
SEBOLFC
AKTYWNY
 
Posty: 567
Dołączył(a): piątek, 26 czerwca 2015, 03:17
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama