• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez kombajnik » 15 kwi 2016, o 03:08

Polecam użytkownika o nicku ddr. Wymieniał szkło w potłuczonym letv x600, póki co wszystko ok, dobry kontakt.
kombajnik
AKTYWNY
 
Posty: 751
Dołączył(a): 14 kwi 2013, o 18:46
Pochwały: 19

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Radius92 » 19 kwi 2016, o 11:13

Polecam użytkownika ILTRADE. Zamówiony Xiaomi Mi5 dotarł w ciągu tygodnia, wysyłka z Polski. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Radius92
 
Posty: 18
Dołączył(a): 3 sie 2013, o 14:35
Pochwały: 2

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Tyson150 » 19 kwi 2016, o 22:15

Polecam użytkownika "snajp" - świetny kontakt, uczciwy, szybka wysyłka :) Kupiłem Mi4.
Tyson150
 
Posty: 6
Dołączył(a): 18 gru 2014, o 16:29

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez cypek2 » 9 maja 2016, o 21:32

Witam!
Kupiłem od "michu102" Etui IPAKY Redmi 3. Transakcja szybka i bezproblemowa. Przesyłka zabezpieczona wręcz ponad miarę :-)). POLECAM
cypek2
 
Posty: 11
Dołączył(a): 15 gru 2014, o 20:03

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez kazuja666 » 12 maja 2016, o 13:48

Kupiłem od "grbrandys" fona HOMTOM HT7,wysyłka błyskawiczna,otrzymałem 3 dni po zamówieniu,paczka dobrze zabezpieczona,towar ok,kontakt ok,Polecam
kazuja666
 
Posty: 1
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 15:20

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Megamas » 12 maja 2016, o 17:16

Kupilem Xiaomi Mi4 od Bartazzz. Wszystko dobrze, sprawny kontakt, szybka wysyłka, paczka dobrzez zabezpieczona, także +
Megamas
 
Posty: 21
Dołączył(a): 5 sty 2015, o 19:07
Pochwały: 2

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez cypek2 » 13 maja 2016, o 13:38

Zakupiłem od ILTRADE Redmi3. Wszystko OK. Szybki i profesjonalny kontakt. Przesyłka dotarła w określonym terminie. Polecam!
cypek2
 
Posty: 11
Dołączył(a): 15 gru 2014, o 20:03

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez silvershark » 19 maja 2016, o 23:17

Również polecam ILTRADE. Kolejny zakup u Niego załatwiony błyskawicznie, dobry kontakt, info o postępach zamówienia na bieżąco.Polecam.
silvershark
 
Posty: 10
Dołączył(a): 7 lut 2015, o 14:18

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez kakam55 » 3 cze 2016, o 23:12

Polecam użytkownika o nicku ddr. Wgrał oprogramowanie do jiayu s3 wszystko sprawnie i szybko załatwione, telefon działa super, dobry kontakt.
Le pro 3/Iphone 7/Oukitel C3
Avatar użytkownika
kakam55
 
Posty: 41
Dołączył(a): 15 paź 2014, o 21:27
Pochwały: 2

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez jan1994 » 4 lip 2016, o 15:22

Polecam użytkownika "blue_voyager" - świetny kontakt, szybka wysyłka, profesjonalne opakowanie - zakupiłem szkło do ZUK Z1.
jan1994
AKTYWNY
 
Posty: 202
Dołączył(a): 30 gru 2015, o 22:53
Lokalizacja: Białystok
Pochwały: 14

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez onelove » 7 lip 2016, o 21:46

polecam użytkownika zielony14 profesjonalna obsługa. Wszystko było tak jak powinno być.
onelove
 
Posty: 48
Dołączył(a): 20 lut 2016, o 12:21
Pochwały: 6

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez SEBOLFC » 20 lip 2016, o 15:27

Kupiłem xiaomi redmi note 3 pro od użytkownika bartazzz.Wszystko się zgadzało, zaoferował pomoc w razie problemów.Profesjonalne podejście, więc polecam!
SEBOLFC
AKTYWNY
 
Posty: 494
Dołączył(a): 26 cze 2015, o 03:17
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama