• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez matikes » piątek, 18 marca 2016, 20:47

Witam. BARDZO DOBRE rekomendacje daję użytkownikowi o nicku IVIagic. Super kontakt, szybka wysyłka, towar jak najbardziej zgodny z ogłoszeniem. Problemów ZERO. Pozdrawiam
matikes
 
Posty: 29
Dołączył(a): czwartek, 24 grudnia 2015, 01:26

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez mentorkmk » sobota, 19 marca 2016, 22:01

gorąco polecam kolege DDR, bardzo fachowo i profesjonalnie wykonuje wszelkie naprawy i odpowiada na sporo (zadanych przeze mnie) pytań :-)
Avatar użytkownika
mentorkmk
AKTYWNY
 
Posty: 286
Dołączył(a): środa, 6 listopada 2013, 23:42
Pochwały: 13

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Boddie » środa, 23 marca 2016, 13:31

Wymiana wyświetlacza w Letv X600 przez kolegę DDR.
Bardzo polecam, ekspresowa naprawa, bardzo szybka wysyłka, profesjonalny kontakt.
Udało się zamknąć sprawę w ciągu tygodnia.
Boddie
 
Posty: 13
Dołączył(a): poniedziałek, 11 stycznia 2016, 17:40
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Asus » czwartek, 24 marca 2016, 10:09

ILTRADE - Polecam. Zakupiłem 22.03 Xiaomi Redmi note 2 od tego użytkownika i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dobry kontakt, szybka transakcja i gratisy też się znalazły. Odbierałem osobiście. Polecam jeszcze raz.
Asus
 
Posty: 2
Dołączył(a): wtorek, 28 stycznia 2014, 02:32

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez roidemonde » czwartek, 31 marca 2016, 01:11

Musiałem napisać ponieważ byłoby to bez sensu, gdybym nic nie powiedział. Korzystałem z pomocy kolegi zielony14. Muszę powiedzieć kilka rzeczy:
1. pełen profesjonalizm. 5 przedmiotów od różnych sprzedawców i wszystko już mam. Zamówione 11 marca, ostatnia piąta przesyłka dotarła dziś.
2. mnóstwo cierpliwości - straszny ze mnie gaduła i za nim cokolwiek zamówię zadam 136 pytań. A kolega zielony14 cierpliwie ogarniał moje pytania i odpowiadał na nie od razu.
3. profesjonalnie doradził - patrz punkt wyżej - ja marudzę, On mi pomaga wybrać to czym mogę być zainteresowany.
4. cena - nie jakaś tam z księżyca - konkretnie tyle i tyle za takie i takie zamówienia.
5. POLECAM korzystanie z usług tego JEGOMOŚCIA :) bo profesjonalistą jest i tyle :)
roidemonde
 
Posty: 26
Dołączył(a): czwartek, 16 kwietnia 2015, 21:59

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez WojFit » niedziela, 3 kwietnia 2016, 16:27

Polecam usługi kolegi DDR - szybka, bezproblemowa, a przede wszystkim fachowa usługa przywracania sprawności telefonom.
WojFit
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 8 lutego 2015, 21:32

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez cieloszka68 » piątek, 8 kwietnia 2016, 14:46

Dołączam się do pochlebnych opinii na temat usług kolegi "ddr".
Szybko, tanio i skutecznie ;-)
cieloszka68
 
Posty: 187
Dołączył(a): czwartek, 13 października 2011, 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez silvershark » sobota, 9 kwietnia 2016, 18:13

Gorąco polecam kolegę ILTRADE. Bardzo dobre podejście do klienta, znakomity kontakt, telefon zamówiony w środe w czwartek wieczorem był do odebrania. Profesjonalnie zapakowany. Chyba najlepszy sprzedawca z jakim miałem ostatnio styczność. GORĄCO POLECAM. :-)
silvershark
 
Posty: 10
Dołączył(a): sobota, 7 lutego 2015, 14:18

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez blue_voyager » niedziela, 10 kwietnia 2016, 20:05

Zaczyna się tu robić to co niedawno przerabialiśmy z niejakim shayk'em - wpisy z nowozałożonych kont z pozytywnymi opiniami dla ILTRADE. Nie twierdzę, że mamy powtórkę z rozrywki, ale dmuchając na zimne, przypominam o zasadach umieszczania opinii w tym wątku - pierwszy post. Podejrzane opnie będą usuwane.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5614
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez janczar877 » poniedziałek, 11 kwietnia 2016, 12:05

Polecam kolegę o loginie bartazzz. Zakupiłem u niego Xiaomi Redmi Note 2. Do tego dorzucił bardzo fajne ochronne etui no i jeszcze zamówił na mój adres 2 szkła hartowane z Chin, które doszły w 1,5 tygodnia. Bardzo dobry kontakt. Naprawdę błyskawiczna realizacja. Jestem mega zadowolony (moja dziewczyna może nawet bardziej, bo to Ona użytkuje ten telefon):-)
janczar877
 
Posty: 4
Dołączył(a): wtorek, 13 stycznia 2015, 00:28

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Telchina User » środa, 13 kwietnia 2016, 17:51

POLECAM KOLEGĘ DDR.
Zlecona Naprawa wymiany ramki i ekranu w telefonie OPPO FIND 7 .

Błyskawiczna naprawa i dobry kontakt mailowy.

pozdrawiam serdecznie !
Telchina User
 
Posty: 1
Dołączył(a): środa, 30 marca 2016, 21:38

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez mikhar » czwartek, 14 kwietnia 2016, 19:20

Xaomi Mi 4 zakupiony u ILTRADE, transakcja przebiegła pomyslnie. Czas oczekiwania wydłużony ze względu na błąd w wysyłce z Chin. W Polsce bardzo szybki transport. Polecam.
mikhar
 
Posty: 8
Dołączył(a): wtorek, 28 stycznia 2014, 14:04

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama