• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez matikes » 18 mar 2016, o 20:47

Witam. BARDZO DOBRE rekomendacje daję użytkownikowi o nicku IVIagic. Super kontakt, szybka wysyłka, towar jak najbardziej zgodny z ogłoszeniem. Problemów ZERO. Pozdrawiam
matikes
 
Posty: 25
Dołączył(a): 24 gru 2015, o 01:26
Telefon:: Samsung

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez mentorkmk » 19 mar 2016, o 22:01

gorąco polecam kolege DDR, bardzo fachowo i profesjonalnie wykonuje wszelkie naprawy i odpowiada na sporo (zadanych przeze mnie) pytań :-)
Avatar użytkownika
mentorkmk
AKTYWNY
 
Posty: 365
Dołączył(a): 6 lis 2013, o 23:42
Pochwały: 22
Telefon:: brygada RR

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Boddie » 23 mar 2016, o 13:31

Wymiana wyświetlacza w Letv X600 przez kolegę DDR.
Bardzo polecam, ekspresowa naprawa, bardzo szybka wysyłka, profesjonalny kontakt.
Udało się zamknąć sprawę w ciągu tygodnia.
Boddie
 
Posty: 21
Dołączył(a): 11 sty 2016, o 17:40
Pochwały: 1
Telefon:: Xperia T3

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Asus » 24 mar 2016, o 10:09

ILTRADE - Polecam. Zakupiłem 22.03 Xiaomi Redmi note 2 od tego użytkownika i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dobry kontakt, szybka transakcja i gratisy też się znalazły. Odbierałem osobiście. Polecam jeszcze raz.
Asus
 
Posty: 3
Dołączył(a): 28 sty 2014, o 02:32
Telefon:: goclever,iocean x7HD

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez roidemonde » 31 mar 2016, o 01:11

Musiałem napisać ponieważ byłoby to bez sensu, gdybym nic nie powiedział. Korzystałem z pomocy kolegi zielony14. Muszę powiedzieć kilka rzeczy:
1. pełen profesjonalizm. 5 przedmiotów od różnych sprzedawców i wszystko już mam. Zamówione 11 marca, ostatnia piąta przesyłka dotarła dziś.
2. mnóstwo cierpliwości - straszny ze mnie gaduła i za nim cokolwiek zamówię zadam 136 pytań. A kolega zielony14 cierpliwie ogarniał moje pytania i odpowiadał na nie od razu.
3. profesjonalnie doradził - patrz punkt wyżej - ja marudzę, On mi pomaga wybrać to czym mogę być zainteresowany.
4. cena - nie jakaś tam z księżyca - konkretnie tyle i tyle za takie i takie zamówienia.
5. POLECAM korzystanie z usług tego JEGOMOŚCIA :) bo profesjonalistą jest i tyle :)
roidemonde
 
Posty: 33
Dołączył(a): 16 kwi 2015, o 21:59
Telefon:: ZTE

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez WojFit » 3 kwi 2016, o 16:27

Polecam usługi kolegi DDR - szybka, bezproblemowa, a przede wszystkim fachowa usługa przywracania sprawności telefonom.
WojFit
 
Posty: 2
Dołączył(a): 8 lut 2015, o 21:32
Telefon:: ZTE

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez cieloszka68 » 8 kwi 2016, o 14:46

Dołączam się do pochlebnych opinii na temat usług kolegi "ddr".
Szybko, tanio i skutecznie ;-)
cieloszka68
 
Posty: 192
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez silvershark » 9 kwi 2016, o 18:13

Gorąco polecam kolegę ILTRADE. Bardzo dobre podejście do klienta, znakomity kontakt, telefon zamówiony w środe w czwartek wieczorem był do odebrania. Profesjonalnie zapakowany. Chyba najlepszy sprzedawca z jakim miałem ostatnio styczność. GORĄCO POLECAM. :-)
silvershark
 
Posty: 10
Dołączył(a): 7 lut 2015, o 14:18
Telefon:: asus zenfone 5

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez blue_voyager » 10 kwi 2016, o 20:05

Zaczyna się tu robić to co niedawno przerabialiśmy z niejakim shayk'em - wpisy z nowozałożonych kont z pozytywnymi opiniami dla ILTRADE. Nie twierdzę, że mamy powtórkę z rozrywki, ale dmuchając na zimne, przypominam o zasadach umieszczania opinii w tym wątku - pierwszy post. Podejrzane opnie będą usuwane.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez janczar877 » 11 kwi 2016, o 12:05

Polecam kolegę o loginie bartazzz. Zakupiłem u niego Xiaomi Redmi Note 2. Do tego dorzucił bardzo fajne ochronne etui no i jeszcze zamówił na mój adres 2 szkła hartowane z Chin, które doszły w 1,5 tygodnia. Bardzo dobry kontakt. Naprawdę błyskawiczna realizacja. Jestem mega zadowolony (moja dziewczyna może nawet bardziej, bo to Ona użytkuje ten telefon):-)
janczar877
 
Posty: 2
Dołączył(a): 13 sty 2015, o 00:28
Telefon:: Samsung

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Telchina User » 13 kwi 2016, o 17:51

POLECAM KOLEGĘ DDR.
Zlecona Naprawa wymiany ramki i ekranu w telefonie OPPO FIND 7 .

Błyskawiczna naprawa i dobry kontakt mailowy.

pozdrawiam serdecznie !
Telchina User
 
Posty: 1
Dołączył(a): 30 mar 2016, o 21:38
Telefon:: Oppo Find 7

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez mikhar » 14 kwi 2016, o 19:20

Xaomi Mi 4 zakupiony u ILTRADE, transakcja przebiegła pomyslnie. Czas oczekiwania wydłużony ze względu na błąd w wysyłce z Chin. W Polsce bardzo szybki transport. Polecam.
mikhar
 
Posty: 8
Dołączył(a): 28 sty 2014, o 14:04
Telefon:: HTC
ROM: Standard

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama