• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez lamay » 10 lut 2016, o 19:17

Również polecam forumowicza "KrasiaK" : ) Zamówiony Meizu M2 Mini dotarł ekspresowo po dogadaniu wszystkich szczegółów. Świetny kontakt, zero problemów!
lamay
 
Posty: 1
Dołączył(a): 15 gru 2014, o 15:57

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez minimus123 » 13 lut 2016, o 00:09

Polecam użytkownika ddr. Wymieniał mi dotyk w K3 Note i robota oczywiście solidna, bez jakichkolwiek przeszkód. Telefon śmiga jak nowy :) Wielki pozytyw i życzę każdemu takiego fachowca :)
minimus123
 
Posty: 6
Dołączył(a): 13 gru 2015, o 13:41

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez filip1977 » 14 lut 2016, o 12:26

Polecam użytkownika zielony14. Pomoc w zakupach. RC911676595NL i RF368476900SG.
filip1977
 
Posty: 1
Dołączył(a): 10 gru 2015, o 20:47

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Aggress1ve » 18 lut 2016, o 14:49

Polecam Pana "drr". Wymieniał ekran w moim x600, zrobił to tanio, dobrze i profesjonalnie. Super kontakt i niewygórowana cena. Mieszkamy na 2 krańcach Polski, a wszystko trwało niecały tydzień. W tym telefon był u niego tylko 1 dzień! Polecam każdemu!
Aggress1ve
 
Posty: 24
Dołączył(a): 28 gru 2015, o 12:35

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez figielek18 » 18 lut 2016, o 23:32

Polecam Pana " night95". Wskrzesił mój x500 mimo iż nie widziałem dla niego już przyszłości, zrobił to bardzo tanio i szybko. Cały proces naprawy trwał 5 dni razem z przesyłką z Warszawy do Rzeszowa. Podejrzewam, że zrobiłby to jeszcze szybciej, gdybym telefon wysłał w poniedziałek. Bardzo dobry kontakt, można śmiało pytać się o wszystko. Bałem się wysyłać w ciemno telefon do nieznajomego, ale naprawdę można mu zaufać!!! Polecam!!!
figielek18
 
Posty: 6
Dołączył(a): 9 lut 2016, o 10:02

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Next97 » 22 lut 2016, o 13:00

Polecam użytkownika gozdziu, świetny towar, porządny kontakt i ekspresowa wysyłka.
Next97
 
Posty: 53
Dołączył(a): 6 lip 2013, o 12:04
Lokalizacja: Lublin
Pochwały: 3

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Martx1 » 22 lut 2016, o 23:57

DDR- polecam Pana w 100%! Jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim profesjonalistą w każdym calu! Błyskawicznie odpowiada na wiadomości i za każdym razem pomoc jest skiteczna! Jak macie problem,piszcie do DDR a będziecie zadowoleni!POLECAM DDR!!!
Martx1
 
Posty: 6
Dołączył(a): 10 sty 2016, o 19:11

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez abeon » 26 lut 2016, o 11:20

Chciałbym wyrazić bardzo dobrą opinie o użytkowniku bartazzz. Transakcja szybka i bezproblemowa, bardzo dobry kontakt. Polecam!
abeon
 
Posty: 63
Dołączył(a): 21 lis 2013, o 04:37

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez TLasky » 26 lut 2016, o 17:48

DDR- duża wiedza (co się douczyłem to moje), sporo cierpliwości (ja sem upierdliwy klient :-D) i co najważniejsze- doprowadza nawet ciężkie sprawy do końca, robiąc co w jego mocy by telefon przywrócić do życia. Dla mnie jest druidem telefonów na 100 levelu ;-).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1734
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez izajasz » 6 mar 2016, o 00:10

kokosek - konkretny i rzeczowy kontakt, miły , po sprzedaży zainteresowany sytuacją. Telefon taki jak w opisie :) Polecam.
izajasz
 
Posty: 2
Dołączył(a): 8 lut 2016, o 09:41

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez hck » 8 mar 2016, o 13:56

ILTRADE - żadnych problemów, telefon doszedł w 2-3 dni robocze. Zakupiłem Xiaomi Redmi 3, telefon jak najbardziej OK. Jestem zadowolony. Kontakt szybki i odpowiada na wszystkie pytania, nawet te najprostrze. Ceny patrząc na sprzedaż od innych również bardzo dobre. Do czego mógłbym się przyczepić to koszt przesyłki, ponieważ w ofercie jest napisane że koszt telefonu to całkowity koszt zakupu - niestety przesyłka też :-) Ale nie ma co się czepiać, szybkość przesyłki to unieważnia.. :-)
Druga rzecz to brak karty gwarancyjnej, chyba że kartka luzem po chińsku która jest w środku to ta karta, ale nie znam się.

Szkoda że w zestawie nie ma słuchawek, nawet tych najprostrzych - do domowego użytku - ale to zapewne sprawa dystrybutora.

POLECAM.. Mam w planach jeszcze zakupy innych telefonów - na pewno skorzystam jeszcze raz.

Pozdrawiam i życzę ILTRADE dużo klientów.
hej
hck
 
Posty: 23
Dołączył(a): 24 sie 2013, o 19:07

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez regis » 16 mar 2016, o 13:25

polecam pana ar2rc do wszelkich interesów ! kupiłem od tego pana LeTV x600 , cała tranzakcja trwała 3 dni wszystko szybko sprawnie i bez problemów ! a telefon bajka !

dziękuję i pozdrawiam !

post258020.html#p258020
regis
 
Posty: 1
Dołączył(a): 13 mar 2016, o 15:43

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama