• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: [USŁUGA]Zamawianie na Twój adres.

Postprzez serafin3004 » poniedziałek, 30 listopada 2015, 22:49

Witam :) Chciałem podziękować "zielonemu 14" w pomocy przy zamówieniu paru rzeczy :) kontakt z Nim jest bardzo dobry, potrafi doradzić i poszukać dobrych sprzedawców :) polecam go i pozdrawiam :)
serafin3004
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 5 grudnia 2014, 22:12

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez michalo21 » wtorek, 1 grudnia 2015, 23:39

Witam!
Jak najbardziej polecam zakupy od forumowicza TLasky.
Bardzo szybki kontakt, błyskawiczna wysyłka, a co najważniejsze, kupowany sprzęt od Niego działa cudnie!
Polecam z całego serca raz jeszcze zakupy u TLasky :D
michalo21
 
Posty: 11
Dołączył(a): czwartek, 1 stycznia 2015, 21:17

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez loooonger » wtorek, 8 grudnia 2015, 21:12

Polecam kolegę zielony14. Pomógł w zamówieniu kilku drobiazgów z JD. Dobry a zarazem szybki kontakt. Zero problemów ;)
loooonger
 
Posty: 61
Dołączył(a): piątek, 2 maja 2014, 13:06
Pochwały: 4

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez simarik » wtorek, 8 grudnia 2015, 22:47

Polecam współpracę z kolegą bandit .
Rzeczowy gość, bardzo dobry kontakt, pomocny.
Dzięki kolego bandit za udaną współpracę.
simarik
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): poniedziałek, 2 września 2013, 13:42
Pochwały: 2

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez slavo22 » czwartek, 10 grudnia 2015, 07:43

Polecam interesy z userem Sephot. Bardzo miły kontakt, życzliwy na wymysły kupującego i szybki w przeprowadzeniu transakcji.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1511
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez RaVB » poniedziałek, 14 grudnia 2015, 19:58

Polecam współpracę z kol. @TLasky!!!
Zamówiłem u niego słuchawki Piston v3, zależało mi na czasie i wysyłce tego samego dnia. Przez pewne zawirowania nim potwierdziłem przelew, kurier już odjechał.
Przytomna "akcja" ww i kurier pofatygował się raz jeszcze wrócić po przesyłkę - efektem była paczka na drugi dzień rano u mnie!

Polecam!!! i czekam na nowe zabawki u tego użytkownika!
ps. mogę dosłać numer przesyłki krajowej, jak ktoś węszy "wałek" :)
RaVB
 
Posty: 36
Dołączył(a): poniedziałek, 16 lutego 2015, 01:27

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez cziko1977 » wtorek, 15 grudnia 2015, 10:37

Kupiłem telefon meizu m2 od kolegi Yar0. Bardzo szybko załatwiona sprawa. Miły kontakt, wszystko naświetlone profesjonalnie. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona a towar w 100% zgodny z opisem aukcji. Jestem zadowolony z przeprowadzonej transakcji.
Polecam.
cziko1977
 
Posty: 10
Dołączył(a): środa, 9 grudnia 2015, 10:37

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Maksu » wtorek, 15 grudnia 2015, 19:31

Skorzystałem z pomocy forumowicza Gap12 zamawiając u niego baterie z Chin (1 do Lenovo S650 oraz 2 do Ulefone BePro). Transakcja przebiegła pomyślnie i bez kłopotów.
Szczególnie cieszę się, że pomógł mi sprowadzić ogniwa do Ulka bo już stare kompletnie nie dawało mocy więc można powiedzieć, że dr FrankenGap12stein reanimował mi trupa ;-)
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 327
Dołączył(a): wtorek, 15 kwietnia 2014, 17:53
Pochwały: 2

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez fuburek » sobota, 19 grudnia 2015, 16:30

Polecam użytkownika Boomszakalaka - zakup telefonu w super cenie, z błyskawiczną przesyłką (w 20 godzin tel był u mnie). Bardzo dobry kontakt, wszystko rzetelnie opisane, jestem mega zadowolony.
Paczka (00) X 5900773 3 66506810 X (nr przesyłki ocenzurowany ze względu na dane osobowe, na życzenie mogę podać brakujące cyfry)
fuburek
 
Posty: 2
Dołączył(a): wtorek, 10 lutego 2015, 15:21

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez hrabiaQ » niedziela, 27 grudnia 2015, 23:30

TLasky mój wybawca - telefon dla żony zamówiony w piątek popołudniu (DPD to 0000008464509S) a już w poniedziałek był u mnie w trzebnicy. dobra cena super jakość telefon to Ulephone Paris. Godny sprzedawca polecam z czystym sumieniem :)
hrabiaQ
 
Posty: 2
Dołączył(a): piątek, 27 listopada 2015, 15:28

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez tentypborus » poniedziałek, 28 grudnia 2015, 14:34

Telefon Homtom HT6 kupiony od użytkownika "nomundo"

Bezproblemowy kontakt, udziela od ręki wszelkich informacji, natychmiastowa wysyłka, towar w pełni zgodny z opisem, żadnych wad. Wysłane inpost, następnego dnia po wysłaniu tel był u mnie. Zależało mi aby zdążyć z prezentem i udało się, odbiór w Wigilie do południa, dzięki

Numer paczki
606400357576200014501337
tentypborus
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 14 marca 2014, 16:09

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Daxol » wtorek, 29 grudnia 2015, 02:53

szymi - błyskawiczna wysyłka cena o wiele niższa niż inne ofety na allegro, telefon sprawuje się bez zarzutów - polecam tego sprzedawce :)
Daxol
 
Posty: 51
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2015, 02:47

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: allol i 2 gości

  • Reklama