• Reklama

opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Opinie, pomoc, aktualizacje , porównania i recenzje
Xiaomi mi2, Xiaomi Red Rice, Xiaomi Redmi 1S. Xiaomi M3, Xiaomi MI4

opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Postprzez wiesio223344 » 22 lut 2015, o 23:54

Witam
poszukuje opinie o tym telefonie xiaomi redmi note 4g lte
moje pytania o ten telefon

1. jak się sprawuję na dłuższy czas
2. czy nie psuje się
3. czy dobrze spolszczony itd.

w odpowiedzi proszę o podanie przez ile dni go macie

WIELKIE DZIĘKUJE ZA POMOC i proszę nie usuwajcie mi tego bo naprawdę nie wiem jak się pisze nazwę tej firmy dla tego skopiowałem z allegro
wiesio223344
 
Posty: 1
Dołączył(a): 22 lut 2015, o 15:01
Telefon:: lg

Reklama

Re: opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Postprzez fredek7 » 23 lut 2015, o 07:54

Posiadam 3 miesiące i nie narzekam. ROM spolszczenie bardzo dobrze do tego co tydzień aktualizacje gdzie naprawiają błędy które wykryć ą użytkownicy. Xiaomi ma swoje polskie forum miuipolska.pl
fredek7
 
Posty: 39
Dołączył(a): 27 paź 2012, o 21:11
Lokalizacja: z dużej wiochy

Re: opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Postprzez Artuurro » 27 lut 2015, o 23:36

Mam go od ok 2 miesięcy, fajnie śmiga, bateria długo trzyma (ok 3-4 dni) dobrej jakości wyświetlacz, dobre kąty widzenia, wszystkie aplikacje i gry śmigają aż miło, wydajny jedyna wada (o ile można nazwać to wadą) to duży jest. Serio 5,5 cala trochę ciężko obsłużyć jedną ręką i średnio wygodny jest w "noszeniu". W moim egzemplarzu zaczyna "coś się dziać" z czujnikiem zbliżeniowym ale nie mam czasu się tym zając, nie wiem czy to oprogramowanie {nie robiłem żadnych aktualizacji :( } czy hardwearowy problem.

Autor postu otrzymał pochwałę
Artuurro
 
Posty: 8
Dołączył(a): 25 gru 2014, o 16:02
Pochwały: 1
Telefon:: Sony Xperia

Re: opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Postprzez TLasky » 28 lut 2015, o 01:20

Artuurro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A nie masz folii, albo szkła naklejonego. Podobno potrafią po jakimś czasie wariować od tego :-).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1809
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81
Telefon:: Zuk Z1
ROM: Fabryczny :-)

Re: opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Postprzez Artuurro » 2 mar 2015, o 21:03

a widzisz mam folię ochronną...no ale bez niej to słabo trochę, bym miał już cały ekran w rysach. Nie pomyślałem, że to od tego może być, może w nowej folii obciąć tą górną część nad ekranem żeby czujnika nie zasłaniała?
Artuurro
 
Posty: 8
Dołączył(a): 25 gru 2014, o 16:02
Pochwały: 1
Telefon:: Sony Xperia

Re: opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Postprzez TLasky » 2 mar 2015, o 21:46

Artuurro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ewentualnie szukać takiej z wycięciem, ja do Meizu MX4 znalazłem bez problemu :-). Może uderz do blue_voyager, ma całkiem niezłe folie za sensowne pieniądze (i drogą wysyłkę :-P więc warto wziąć od razu kilka ;-)).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1809
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81
Telefon:: Zuk Z1
ROM: Fabryczny :-)

Re: opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Postprzez kubaxiaomi » 3 mar 2015, o 20:16

Ja polecam odezwać się do firmy ELSIDI na allegro. Dla mnie specjalnie wycieli folię do mi3, newmana k1S i redmi 1s. Z racji tego że nie mieli folii do tych telefonów zrobili mi te folie za Free :) Moga zrobić matowe albo świecące. Te świecące są grube i na pewno ochronią wyświetlacz przed ostrymi przedmiotami. Jak są jakieś specjalne życzenia to spokojnie można to z nimi obgadać itd.
Ja kupuje od nich już kilka lat i jestem zadowolony.

Pozdrawiam
kubaxiaomi
 
Posty: 52
Dołączył(a): 8 wrz 2014, o 22:57
Telefon:: Xiaomi RN 2
ROM: CM 12.1

Re: opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Postprzez igoor1983 » 3 mar 2015, o 21:26

Kup se szkło ochronne na aliexpress zaczynają się ceny od 4$ a nawet najgorsze szkło miażdży najlepsza folie

Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka
igoor1983
 
Posty: 135
Dołączył(a): 15 mar 2014, o 09:06
Telefon:: niestety x7s

Re: opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Postprzez kubaxiaomi » 3 mar 2015, o 21:49

Miałem szkło na redmi 1S i pewnie prawda jest że chroni ekran aczkolwiek też jest podatne na pęknięcia. Wystarczy upadek na drobny kamyk i drobne wyłupanie które powstanie na brzegu zamieni się w długą krechę przez cały ekran :P Ja wolałem założyć folię :P
kubaxiaomi
 
Posty: 52
Dołączył(a): 8 wrz 2014, o 22:57
Telefon:: Xiaomi RN 2
ROM: CM 12.1

Re: opinie o SMARTFON XIAOMI REDMI NOTE 4G LTE

Postprzez blue_voyager » 3 mar 2015, o 22:24

Temat wątku - opinie o Xiaomi Note a dyskusja o szkłach i foliach.
Zamykam.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3


Powrót do Xiaomi



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Wywern i 0 gości

  • Reklama