• Reklama

OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez Dovydas » 16 kwi 2014, o 11:38

DOOGEE DG350 100$
JIAYU F1 65$
STAR W450 90$

szukam taniego telefonu ktory bedzie stabimny, z tego co wyczytalem star ma wiele zlych opini trzeba wgyrwac inne softy i sie bawic a jak z reszta?? ktos ktorys poleci? doogee bardzo mi sie podoba a jutro ma byc za 100$ niby nie ma aero.. no i troszke dotyk w dolnej czesci kiepksko działa

a może ktoś z ręką na sercu poleci co innego? chciałbym żeby ekran był ok 4,5.. brałbym Jiauo ale ten ekra 4 jak na pisanie sms dla mnie zamaly
Dovydas
 
Posty: 40
Dołączył(a): 13 kwi 2014, o 21:15
Telefon:: e66

Reklama

Re: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez Grzech76 » 16 kwi 2014, o 17:59

Używam dg350 od piątku. W prawym dolnym rogu ekran i obudowa lekko się ugina. Innych wad w obudowie nie zauważyłem. Dotyk miał minimalne problemy, i trzeba było czasami powtórzyć dotknięcie. Kolega ma sony xperie L i u niego dotyk nie działa wcale lepiej. Dziś zdjąłem folie ochronną i dotyk poprawił się wyraźnie. Mogę śmiało napisać, że mój egzemplarz nie ma żadnych problemów z dotykiem. Istnieją małe bugi w oprogramowaniu np. jak dwuklikiem powiększe neta to żeby dwuklikiem zmniejszyć trzeba czasem przesunąć stronę. Dla mnie to są mało znaczące pierdoły. Wifi bluetooth i gps śmigają. Orangr free śmiga w 3g, ekran jest czytelny a dotyk działa bez zastrzeżeń. Bateria trzyma 1.5 dnia intensywnego używania, do 2 dni normalnego użyeania. Za 100$ to jest świetny fon.
Napisane z dooge.
Grzech76
 
Posty: 178
Dołączył(a): 5 mar 2014, o 10:11
Pochwały: 3
Telefon:: nokia

Re: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez Dovydas » 16 kwi 2014, o 21:57

dzięki kolego za informację!!
Dovydas
 
Posty: 40
Dołączył(a): 13 kwi 2014, o 21:15
Telefon:: e66

Re: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez xm3 » 17 kwi 2014, o 08:07

F1 ma 4" i kosztuje 75$
Star W450 na stock nie sprawia mi zadnych problemow.
Avatar użytkownika
xm3
 
Posty: 185
Dołączył(a): 20 lis 2012, o 13:32
Lokalizacja: chinkong
Pochwały: 2
Telefon:: w450

Re: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez Dovydas » 17 kwi 2014, o 09:15

i chyba ma spore wspacie? jak bateria ? dotyk ? aparat ?
Dovydas
 
Posty: 40
Dołączył(a): 13 kwi 2014, o 21:15
Telefon:: e66

Re: Odp: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez ebola1972 » 17 kwi 2014, o 21:51

Grzech76 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Heh mam dokładnie tak samo. W moim Umi X1 Pro też w prawym dolnym rogu sie ugina a w zasadzie to tak może z 0,5 milimetra wystaje ponad ramkę. Dotyk na folii działa podobnie czyli "prawie dobrze". Dzisiaj na Umi wgrałem Rom od Dg350. Więc w zasadzie to identyczne telefony są. Jakość wykonania też widać podobna jest.

Wysłane z Xiaomi Redmi
ebola1972
VIP
 
Posty: 1723
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44
Telefon:: Xiaomi RR

Re: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez Grzech76 » 17 kwi 2014, o 22:28

Wygląda na to, że to bliźniacy z jednej fabryki i trzeba kupować tego, który jest w danym momencie tańszy.
Grzech76
 
Posty: 178
Dołączył(a): 5 mar 2014, o 10:11
Pochwały: 3
Telefon:: nokia

Re: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez Dovydas » 18 kwi 2014, o 02:53

tylko GD niby nie wspiera aero, a X1Pro owszem.. wiec tu sie zastanawiam czemu ten wspiera a drugi nie :P
Dovydas
 
Posty: 40
Dołączył(a): 13 kwi 2014, o 21:15
Telefon:: e66

Re: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez p@sik » 18 kwi 2014, o 11:05

Którego byście polecili, dooge (x1pro) czy stara :?: chcę żeby wspierało aero i nie było problemów z GPS.
Mam już jiayu g3T jestem zadowolony, teraz chcę jakiś taki budżetowy telefon
p@sik
 
Posty: 47
Dołączył(a): 11 gru 2013, o 00:03
Telefon:: Nomu S10

Re: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez Grzech76 » 19 kwi 2014, o 21:49

Wrzucam przykładową fotę z doogee dg350

Obrazek

Niestety ujęcia krajobrazu z dużej odległości takie fajne już nie są.

Obrazek

Obrazek
Grzech76
 
Posty: 178
Dołączył(a): 5 mar 2014, o 10:11
Pochwały: 3
Telefon:: nokia

Re: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez Dovydas » 22 kwi 2014, o 11:10

podobne jak z starego mojego sony erisona 3mpx
Dovydas
 
Posty: 40
Dołączył(a): 13 kwi 2014, o 21:15
Telefon:: e66

Re: OPINIE o DOOGEE DG350, JIAYU F1, STAR W450

Postprzez SeventyThree » 3 wrz 2014, o 10:46

tu też wrzucę info z wczorajszego buszowania w analizowaniu ustawień Doogee DG350
w Mobileuncle MTK Tools poza WCDMA-IMT-2000 wyświetla się jako aktywne WCDMA-GSM-900

niestety nie mam karty Aero2 wiec nie sprawdzę czy śmiga.
żeby był jakiś porządek i sens wszystkiego nieznanego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...
SeventyThree
AKTYWNY
 
Posty: 205
Dołączył(a): 30 lip 2014, o 16:28
Lokalizacja: GDA
Pochwały: 3
Telefon:: Lenovo A806
ROM: 16GB

Następna strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama