• Reklama

Opinie o CUBE 9X U65GT

Chińskie tablety, opinie, porady, zakup

Re: Odp: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez grendel » czwartek, 23 października 2014, 18:34

Znaczy, że Qoltec 3.1A to jedna ze sprawdzonych wersji zasilania.
No nie mogę sobie darować, że ta ROXA taka lipna :x

Namalowałem w Tapatalk
grendel
AKTYWNY
 
Posty: 297
Dołączył(a): piątek, 11 października 2013, 17:09
Pochwały: 7

Reklama

Re: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez KungFuPanda » piątek, 24 października 2014, 16:03

Zawsze możesz zaryzykować i kupić, być może twój będzie się ładował :) ja mam wersję 4in1 być może roxa 2w1 będzie ok

Nastukane z tapatalk z Nokia 3310
KungFuPanda
 
Posty: 43
Dołączył(a): wtorek, 9 września 2014, 17:51

Re: Odp: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez grendel » piątek, 24 października 2014, 21:46

Raczej nie skorzystam z podpowiedzi :roll:. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem zbędnych gadżetów w domu. Sprawdziłeś ten wyrób i podzieliłeś się wiedzą. Ładowarka jest efektowna ale niestety nieefektywna. Z tego względu tylko pokrywałaby się kurzem. I musiałbym kupić następną. Dziękuję, postoję...

Namalowałem w Tapatalk
grendel
AKTYWNY
 
Posty: 297
Dołączył(a): piątek, 11 października 2013, 17:09
Pochwały: 7

Re: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez KungFuPanda » wtorek, 28 października 2014, 22:39

Jakość zdjęć jak na tablet szczególnie na zewnątrz przy dobrej pogodzie jest rewelacyjna, gorzej jest w pomieszczeniach. Filmy nagrywa lepsze niż robi zdjęcia. Wydaje mi się że zdjęcia są dużo lepsze niż np w HTC One czy Blackberry Z10

Nastukane z tapatalk z Nokia 3310
KungFuPanda
 
Posty: 43
Dołączył(a): wtorek, 9 września 2014, 17:51

Re: Odp: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez grendel » piątek, 31 października 2014, 22:59

Mój tablet dotarł. Nie wiem jak u Was ale ja dostałem biały przewód USB z czarną ładowarką na europejskim wtyku. Na ładowarce jest info, że prąd wyjściowy to 2A.
Spoiler:
Może będzie dobrze ładować...?
grendel
AKTYWNY
 
Posty: 297
Dołączył(a): piątek, 11 października 2013, 17:09
Pochwały: 7

Re: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez pbalinski » piątek, 31 października 2014, 23:59

Musisz próbować, może akurat Twoja okaże się dobra :)
pbalinski
 
Posty: 54
Dołączył(a): poniedziałek, 15 listopada 2010, 19:07
Lokalizacja: Kielce
Pochwały: 1

Re: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez grendel » sobota, 1 listopada 2014, 00:36

A Twoja też była taka? Bo na aukcjach jest biała z wtykiem azjatyckim + przejściówka europejska. Hmm, jeśli wszyscy opisując lipną ładowarkę, mieli na myśli właśnie taką, która trafiła do mnie, to znowu jestem wyleczony...
grendel
AKTYWNY
 
Posty: 297
Dołączył(a): piątek, 11 października 2013, 17:09
Pochwały: 7

Re: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez bebico » sobota, 1 listopada 2014, 16:36

Witam! Jestem tu bardzo nowy ;-) i chcialem tylko zpytac czy te tablety Cube 9X maja wymagane oznaczenie ce itp zeby przejsc ewentualna kontrole celna ?
bebico
 
Posty: 59
Dołączył(a): sobota, 1 listopada 2014, 16:33

Re: Odp: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez grendel » niedziela, 2 listopada 2014, 02:03

pbalinski napisał(a):Musisz próbować, może akurat Twoja okaże się dobra :)

Dziś po pierwszym ładowaniu. Tablet miał 15% i jak to bywa przy takim poziomie baterii - zableczał. Ale raptem kilka minut później padł. Tu trochę lipa z tym błyskawicznym spadkiem od 15% do 0.

Podłączyłem tą ładowarkę z kompletu. Pokazało, że ładuje od 3%. Po godzinie (na wyłączonym) było 20%. Czy do 100% nadal utrzymywane było tempo 20%/h tego po tym pierwszym ładowaniu nie mogę stwierdzić, bo przy gniazdku pojawiłem się dopiero po ponad 7 godzinach.
grendel
AKTYWNY
 
Posty: 297
Dołączył(a): piątek, 11 października 2013, 17:09
Pochwały: 7

Re: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez maciaas87 » poniedziałek, 17 listopada 2014, 14:23

ja niestety nie jestem zadowolony z tego tabletu. ma dziwny ekran - jak by lekko przybrudzona biel oraz inne jasne kolory. wyglada jakby na szybce od wewnatrz byla naklejona folia.
przejrzalem rozne fora i wiele ludzi twierdzi ze tez to ma. widzialem 3 tablety cube na zywo i kazdy mial tak samo. zarowno bialy jak i czarny. to niby jest ich wada tylko typ ekranu.
pozatym ekran w jeden stronie nie jest idealnie rowno wklejony. widac po czarnych paskach dookola ze idzie pod lekkim katem.
pozatym na minus rowniez glosnik... strasznie slabej jakosci
maciaas87
 
Posty: 53
Dołączył(a): poniedziałek, 5 maja 2014, 13:20

Re: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez KungFuPanda » poniedziałek, 17 listopada 2014, 15:27

A ja tam jestem zadowolony, mi akurat ekran nie przeszkadza, nie widzę innej wady po za ta ziarnistoscią widoczną z bliska, biel jest przybrudzona ale w trybie ustawienia wyświetlacza na auto. Spodziewałem się gorszego głośnika, filmy w samochodzie podczas jazdy bardzo dobrze słychać. Trzeba zwrócić uwagę ze tablet kosztuje tylko 700 zl po dzisiejszym kursie $. Myślę ze i w tablecie za 3tys znajdziesz jakieś wady.

Nastukane z tapatalk z Nokia 3310
KungFuPanda
 
Posty: 43
Dołączył(a): wtorek, 9 września 2014, 17:51

Re: Opinie o CUBE 9X U65GT

Postprzez maciaas87 » wtorek, 18 listopada 2014, 11:21

niestety biel jest przybrudzona nie tylko na auto...
również na maksymalnej jak i na minimalnej wartości podświetlenia. wygląda jak słabej jakości folia naklejona na ekran albo lekko opalcowana szybka.

bardzo dużo piszą o tym zjawisku na freaktab oraz 4pda. dla mnie to jest nie do zniesienia :) jak porównuje ten ekran z innymi to wygląda po prostu strasznie źle.

ps. mam wersje czarna, dalem 850 zł (czyli prawie 1000 zł). odlatuje na dniach z powrotem do chińczyka albo na ebay bo bo nie jestem zadowolony, gdyz ekran w tablecie jest dla mnie sprawa najistotniejsza. tezn mimo swietnych parametrow na papierze nie spelnil moich oczekiwan.
szale goryczy przelaly jeszcze info z freaktab i i 4pda, ze po jakims czasie (ok 3 miesiecy) wielu ludziom tablet po prostu przestał sie ladowac (nawet po zmiane ladowarek na lepsza). problemem regulator ladowania oraz slabej jakosci kabel w srodku laptopa. zeby to naprawic musieli podgrzac tablet do 300 stopni zeby wogole zdjac obudowe i dostac sie do srodka :) ciezka zabawa.
maciaas87
 
Posty: 53
Dołączył(a): poniedziałek, 5 maja 2014, 13:20

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do TABLETY



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama