• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Opinie o Banggood

Postprzez Naits » wtorek, 4 sierpnia 2015, 21:43

W tym temacie piszcie o swoich udanych zakupach w Banggood, będzie to dobry temat dla nowych zainteresowanych zakupami.
Sam zamawiałem już kilka razy, mają dobre ceny i świetną wysyłkę bo na drugi dzień po zakupie paczka jest już wysłana.
Dodatkowo zbiera się banggood points za każde zamówienie, recenzje zakupionego przedmiotu czy dodanie jego zdjęcia/filmu. Potem punkty te konwertuje się na kupony zniżkowe.
Ja z czystym sumieniem polecam. Świetny sklep i o wiele szybszy niż aliexpress.
Naits
AKTYWNY
 
Posty: 295
Dołączył(a): środa, 3 czerwca 2015, 19:33
Pochwały: 7

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Opinie o Banggood

Postprzez slavo22 » wtorek, 4 sierpnia 2015, 21:47

No to ja pierwszy. Dokonałem juz kilkunastu transakcji i jestem zadowolony. Wysyłka zawsze w następnym dniu, dobry kontakt z obsługą w przypadku gdy coś nie gra z towarem, szybki zwrot kasy przy uszkodzonym sprzęcie.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1514
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez KarlosW » wtorek, 4 sierpnia 2015, 21:58

Bardzo dobry kontakt i wysyłka. Mam nadzieje ze współpracą będzie z OBOPÓLNĄ korzyścią.
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1837
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Re: Opinie o Banggood

Postprzez gotenks » wtorek, 4 sierpnia 2015, 22:26

Dwa razy kupowałem i wszystko było w najlepszym porządku. Jak na razie - jestem bardzo zadowolony :)
gotenks
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 14:17
Lokalizacja: Polska

Re: Opinie o Banggood

Postprzez banggood » środa, 5 sierpnia 2015, 05:04

Thank you for your support and we will continue providing the best products and service. :oops: :oops: If you have any questions or comments, please give us a note in English, we will reply you as soon as possible. Thank you again for your kind words. :-> :-> :->
banggood
AKTYWNY
 
Posty: 672
Dołączył(a): wtorek, 28 lipca 2015, 12:08

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Robertos41 » czwartek, 6 sierpnia 2015, 21:06

Witam

Do chwili obecnej dostalem z Banggood juz 18 paczek.
Zdazyl mi sie wadliwy adapter OBD do auta - po wymianie
kilku email zwrot pieniedzy bez odsylki towaru , no i szwankujacy
telefon Eachine M1- tutaj po korespondencji i wyslaniu filmu tez zwrot
pieniedzy.
Szybkie wysylki towaru.

Polecam sklep,kupujcie bez obaw.
EACHINE M1 > DOOGEE DG 750 > XIAOMI HONGMI REDMI 2 + XIAOMI REDMI NOTE 2 > LeTV X600 + Samsung S6 Edge
Robertos41
 
Posty: 25
Dołączył(a): czwartek, 9 lipca 2015, 09:55

Re: Opinie o Banggood

Postprzez TLasky » czwartek, 6 sierpnia 2015, 21:31

Wg mnie to najlepszy z chińskich sklepów ze świetnym supportem i dobrymi cenami. Paczek dostałem już ok. 50 rożnych i o różnej wartości. Do tego szeroka oferta, dobre ceny i dotrzymane terminy. Jeśli utrzymają standardy to GearBest'owi będzie wkrótce przykro :-).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: Opinie o Banggood

Postprzez plkristof » piątek, 7 sierpnia 2015, 16:44

Witam,

Ja kupiłem tam pierwszy raz. Mi Band z warehouse z UK był 7 zł droższy od Chin to mówię szybciej będzie i pewny brak opłaty celnej, Sweden Post bez rejestru. 14 lipiec wyszło z magazynu(podobno) 2 razy pisałem i każą czekać few days....
No nic, niemiłe doświadczenie.
plkristof
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 7 sierpnia 2015, 16:36

Re: Opinie o Banggood

Postprzez slavo22 » piątek, 7 sierpnia 2015, 20:40

Sweden post jest najwolniejszą pocztą świata. Nierejestrowana przesyłka przyszła 4 dni szybciej od sweden post rejestrowanej. Status przesyłki zmieni się jak paczka wyląduje w Malmo.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1514
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Masiakox » sobota, 5 września 2015, 04:47

Witam, właśnie się zarejestrowałem na banggood.com z okazji nadchodzącej wyprzedaży 9/9 i mam kilka pytań :

1. Widzę na wejściu, że jest -10% off na 1wsze zamówienie. Czy to dotyczy tylko appki, czy normalnej wersji również?
1a. Przy rejestracji dostałem parę kuponów (m.in. 10$ off za 100$, 20$ za 200$) - to oczywiście nie jest ta promocja -10%off i są to osobne kupony, tak? :)
2. Czy kupony się na siebie "nakładają"? W związku z wyprzedażą 9/9 jest wiele różnych kuponów, jest -8% off na wszystko, + te kupony które dostałem (pkt 1) + ten bonus -10% off na 1 zamówienie - czy jest możliwe że mi się te promocje połączą?
3. Widzę na wstępie informację, że kupon $50 za zarejestrowanie się do newslettera - ściema, czy prawda? Jest jakiś limit cenowy do wykorzystania? I czy połączy mi się to z resztą kuponów jak pisałem wyżej :)
4. To raczej z doświadczenia - jak często zdarzają się wpadli na cle? Standardowo jak w innych sklepach, czy może używają jakichś sekretnych sposobów dostawy i VAT/cło idzie w zapomnienie ? :)

Chciałem pytać jeszcze o ogólne opinie, ale z tego co piszecie, to jest bardzo dobrze :) Na początek to chyba tyle.

PS. System refferingu - widzę, że jak ktoś mnie zaprosi, to dostaję $10 a on $3 jak wydam ponad 20 dolców. Ktoś chętny mnie zaprosić do banggood? Jeśli ktoś chce zaproszenie to też pisać, mam teraz jedno konto ale do 9/9 skończy się promocja 9% OFF przez pierwsze 48h, więc wolę aby ktoś mnie zaprosił a ja 7mego założe nowe konto :)


Pozdrawiam
Masiakox
 
Posty: 178
Dołączył(a): wtorek, 25 sierpnia 2015, 12:29
Pochwały: 8

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Masiakox » sobota, 5 września 2015, 13:06

Witajcie raz jeszcze, jeszcze nikt się nie pofatygował tutaj ale rozmawiałem z konsultantką na czacie banggood i jakby kogoś interesowało, to mam odpowiedzi na swoje pytania (nie mogę edytować niestety)

1. -10% tylko APP, można zostawić na później
1a. Te kupony które dostałem to jest pyt. nr 3 - łącznie w kuponach mam 50$
2. ŻADNE (smutek w ch#j) kupony się na siebie nie nakładają - nawet -10% przez APP na 1wsze zamówienie i jeden kupon... :/
3. Prawda, patrz pkt 1a
4. -----

To chyba tyle, widzę, że jednak ta promocja 9/9 nie jest taka fajna jak by mogła być po skomponowaniu wszystkich kuponów :P

PS. W czasie promocji 9/9 Zestaw Xiaomi Piston 3+ Xiaomi power bank 10000Ah + Xiaomi LED light wyjdzie nas +/- 103zł (tanio wg mnie), po użyciu kuponu -9% dla nowych (9ANNVNEW) 95zł lub 93zł z kuponem -10% na 1wsze zamówienie. Uważam że to najsensowniejszy zakup w czasie tej promocji :)

Proszę o nieusuwanie tego posta, może komuś się odpowiedzi przydadzą!

Pozdrawiam
Masiakox
 
Posty: 178
Dołączył(a): wtorek, 25 sierpnia 2015, 12:29
Pochwały: 8

Re: Opinie o Banggood

Postprzez kamil018 » sobota, 5 września 2015, 14:05

slavo22 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja dwa telefony zamawiałem i jeden doszedł w 5 dni roboczych a drugi w 6 z magazynu UK, wysyłka tego samego dnia co zapłata za zamówienie lub następnego i taka wysyłka fizyczna a nie tylko nadanie numeru trackingowego a paczka od sprzedawcy wychodzi po tygodniu albo dwóch.
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018
 
Posty: 117
Dołączył(a): sobota, 4 lipca 2015, 21:11
Pochwały: 5

Następna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama