• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez mp3playerfan » 9 wrz 2016, o 11:17

Cześć wszystkim

Ja miałem podobnie.
Kupiłem Ulefone Metal i po 3 dniach się zorientowałem (mój pierwszy zakup w tym sklepie ) że status Back Order - był taki zaraz po zakupie.
Napisałem do nich co jest grane a oni że jest out of stock.
No to ja do nich że jak to? Przecież dalej sprzedajecie ten telefon kilka dni po tym jak kliknąłem a poza tym wybrałem Priority direct mail i kiedy będzie ten smartfon.
Oni że nie wiadomo. No to ja że chce jak najszybszy zwrot kasy.
Nie odzywali się jeden dzień więc otworzyłem spór na Paypalu i w tym samym dniu skancelowali zamówienie i dzień później dostałem informację od nich i od Paypala że kasa jest na koncie Payal i wróci na kartę.
Kuźwa jak widzę jak że oni sprzedają towar na który potem trzeba masę czasu czekać to już mi się tam nie chce kupować.

W innych sklepach też tak jest że sprzedają towar który niewiadomo kiedy będą mieć?
Jurek
mp3playerfan
 
Posty: 1
Dołączył(a): 3 wrz 2016, o 16:09
Telefon:: lg

Reklama

Re: Opinie o Banggood

Postprzez KarlosW » 9 wrz 2016, o 12:32

Niestety tak..
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 2057
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 33
Telefon:: thl w200

Re: Opinie o Banggood

Postprzez piotrom87 » 9 wrz 2016, o 12:55

Witam,

Zamówiłem dzisiaj na Banggood telefon Xiaomi Redmi Note 3 Pro, ten: http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-650-Hexa-core-4G-Smartphone-p-1030944.html
Czy dostanę go z przejściówką do ładowarki China=>EU czy muszę ją załatwić sobie we własnym zakresie?

Pozdrawiam
piotrom87
 
Posty: 2
Dołączył(a): 19 sie 2016, o 09:38
Telefon:: Xperia P

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Flyagaric » 9 wrz 2016, o 13:00

Najprościej będzie zapytać obsługę sklepu.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3467
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 112
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Kamilek » 10 wrz 2016, o 11:46

Jak jest na bangood z tym vatem? Nie można kupić żadnego insurance jak na ibuygou. Chcę właśnie kupić xiaomi redmi note 3 pro z tego linka http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-No ... 30944.html i zastanawiam się również czy jest to wersja z globalem i lte 800?
Avatar użytkownika
Kamilek
 
Posty: 1
Dołączył(a): 3 sty 2016, o 15:38
Telefon:: MEIZU m1 note
ROM: flyme 4.5.7I

Re: Opinie o Banggood

Postprzez skazi » 10 wrz 2016, o 12:06

Kamilek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W banggood nie ma ubezpieczenia od vatu, druga kwestia czego nie rozumiesz w tej linijce:
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
skazi
AKTYWNY
 
Posty: 648
Dołączył(a): 26 maja 2015, o 15:59
Pochwały: 67
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Re: Opinie o Banggood

Postprzez xymox20003 » 14 wrz 2016, o 22:05

Witam
Moje pierwsze zakupy w tym sklepie, w moim statusie zamówienia pisze Back Order. Czy to oznacza brak towaru jeśli tak czy warto czekac czy od razu robić refund
Pozdrawiam
xymox20003
 
Posty: 26
Dołączył(a): 28 paź 2013, o 00:12
Telefon:: samsung

Re: Opinie o Banggood

Postprzez moth » 14 wrz 2016, o 22:15

xymox20003 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

tak, to oznacza że mają wybranego przez ciebie produktu
najlepiej będzie jeśli spytasz się ich kiedy będzie dostępny albo np jesli bylo kilka kolorów to czy inny kolor jest dostepny
Obrazek
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 399
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 21:39
Pochwały: 32
Telefon:: xiaomi

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Wiewior » 15 wrz 2016, o 20:58

9 września kupiłem ZTE Nubie z7 Max za 104$ i cały czas mam status ,,Payment Pending,,. Wysyłają do mnie mejle, że jeszcze nie zapłacone, a w bank potwierdził, że kasa do nich poszła. Pisałem do nich ale nic nie odpisują. Czekać jeszcze czy anulować zamówienie, bo nie wiem na co oni tam wyrabiają.
Wiewior
 
Posty: 21
Dołączył(a): 3 wrz 2014, o 18:24
Pochwały: 1
Telefon:: lg

Re: Opinie o Banggood

Postprzez mrergie » 15 wrz 2016, o 23:58

Czy zapłaciłeś PayPalem?
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1459
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 69
Telefon:: 佳域 S3S

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Wiewior » 16 wrz 2016, o 12:14

Płaciłem kartą wirtualną ING. Przedtem kupowałem na aliexpress i nie było żadnych kłopotów. Tutaj kupiłem pierwszy i chyba ostatni raz.
Wiewior
 
Posty: 21
Dołączył(a): 3 wrz 2014, o 18:24
Pochwały: 1
Telefon:: lg

Re: Opinie o Banggood

Postprzez mrergie » 16 wrz 2016, o 12:23

Na tę chwilę, w sprawie tej płatności niczego tobie nie poradzę. Natomiast ponaglam do założenia PayPala i wykorzystywania jego do płatności. PayPal jest w działaniu błyskawiczny, wygodniejszy i daje dodatkową ochronę klienta. Jeśli możesz gdzieś płacić PayPalem, to go używaj, a nie jakiejś płatności kartą z którymi niestety o wiele częściej są problemy.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1459
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 69
Telefon:: 佳域 S3S

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama