• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez mp3playerfan » piątek, 9 września 2016, 11:17

Cześć wszystkim

Ja miałem podobnie.
Kupiłem Ulefone Metal i po 3 dniach się zorientowałem (mój pierwszy zakup w tym sklepie ) że status Back Order - był taki zaraz po zakupie.
Napisałem do nich co jest grane a oni że jest out of stock.
No to ja do nich że jak to? Przecież dalej sprzedajecie ten telefon kilka dni po tym jak kliknąłem a poza tym wybrałem Priority direct mail i kiedy będzie ten smartfon.
Oni że nie wiadomo. No to ja że chce jak najszybszy zwrot kasy.
Nie odzywali się jeden dzień więc otworzyłem spór na Paypalu i w tym samym dniu skancelowali zamówienie i dzień później dostałem informację od nich i od Paypala że kasa jest na koncie Payal i wróci na kartę.
Kuźwa jak widzę jak że oni sprzedają towar na który potem trzeba masę czasu czekać to już mi się tam nie chce kupować.

W innych sklepach też tak jest że sprzedają towar który niewiadomo kiedy będą mieć?
Jurek
mp3playerfan
 
Posty: 7
Dołączył(a): sobota, 3 września 2016, 16:09

Reklama

Re: Opinie o Banggood

Postprzez KarlosW » piątek, 9 września 2016, 12:32

Niestety tak..
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1808
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 24

Re: Opinie o Banggood

Postprzez piotrom87 » piątek, 9 września 2016, 12:55

Witam,

Zamówiłem dzisiaj na Banggood telefon Xiaomi Redmi Note 3 Pro, ten: http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-650-Hexa-core-4G-Smartphone-p-1030944.html
Czy dostanę go z przejściówką do ładowarki China=>EU czy muszę ją załatwić sobie we własnym zakresie?

Pozdrawiam
piotrom87
 
Posty: 3
Dołączył(a): piątek, 19 sierpnia 2016, 09:38

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Flyagaric » piątek, 9 września 2016, 13:00

Najprościej będzie zapytać obsługę sklepu.
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2607
Dołączył(a): czwartek, 7 maja 2015, 22:38
Pochwały: 52

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Kamilek » sobota, 10 września 2016, 11:46

Jak jest na bangood z tym vatem? Nie można kupić żadnego insurance jak na ibuygou. Chcę właśnie kupić xiaomi redmi note 3 pro z tego linka http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-No ... 30944.html i zastanawiam się również czy jest to wersja z globalem i lte 800?
Avatar użytkownika
Kamilek
 
Posty: 16
Dołączył(a): niedziela, 3 stycznia 2016, 15:38

Re: Opinie o Banggood

Postprzez skazi » sobota, 10 września 2016, 12:06

Kamilek napisał(a):Jak jest na bangood z tym vatem? Nie można kupić żadnego insurance jak na ibuygou. Chcę właśnie kupić xiaomi redmi note 3 pro z tego linka http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-No ... 30944.html i zastanawiam się również czy jest to wersja z globalem i lte 800?

W banggood nie ma ubezpieczenia od vatu, druga kwestia czego nie rozumiesz w tej linijce:
Kod: Zaznacz cały
4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz(B3/B1/B7)
skazi
AKTYWNY
 
Posty: 759
Dołączył(a): wtorek, 26 maja 2015, 15:59
Pochwały: 46

Re: Opinie o Banggood

Postprzez xymox20003 » środa, 14 września 2016, 22:05

Witam
Moje pierwsze zakupy w tym sklepie, w moim statusie zamówienia pisze Back Order. Czy to oznacza brak towaru jeśli tak czy warto czekac czy od razu robić refund
Pozdrawiam
xymox20003
 
Posty: 23
Dołączył(a): poniedziałek, 28 października 2013, 00:12

Re: Opinie o Banggood

Postprzez moth » środa, 14 września 2016, 22:15

xymox20003 napisał(a):Witam
Moje pierwsze zakupy w tym sklepie, w moim statusie zamówienia pisze Back Order. Czy to oznacza brak towaru jeśli tak czy warto czekac czy od razu robić refund
Pozdrawiam

tak, to oznacza że mają wybranego przez ciebie produktu
najlepiej będzie jeśli spytasz się ich kiedy będzie dostępny albo np jesli bylo kilka kolorów to czy inny kolor jest dostepny
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 272
Dołączył(a): piątek, 22 lipca 2016, 21:39
Pochwały: 10
Ostrzeżenia: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Wiewior » czwartek, 15 września 2016, 20:58

9 września kupiłem ZTE Nubie z7 Max za 104$ i cały czas mam status ,,Payment Pending,,. Wysyłają do mnie mejle, że jeszcze nie zapłacone, a w bank potwierdził, że kasa do nich poszła. Pisałem do nich ale nic nie odpisują. Czekać jeszcze czy anulować zamówienie, bo nie wiem na co oni tam wyrabiają.
Wiewior
 
Posty: 32
Dołączył(a): środa, 3 września 2014, 18:24
Pochwały: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez mrergie » czwartek, 15 września 2016, 23:58

Czy zapłaciłeś PayPalem?
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1537
Dołączył(a): piątek, 13 grudnia 2013, 12:19
Pochwały: 66

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Wiewior » piątek, 16 września 2016, 12:14

Płaciłem kartą wirtualną ING. Przedtem kupowałem na aliexpress i nie było żadnych kłopotów. Tutaj kupiłem pierwszy i chyba ostatni raz.
Wiewior
 
Posty: 32
Dołączył(a): środa, 3 września 2014, 18:24
Pochwały: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez mrergie » piątek, 16 września 2016, 12:23

Na tę chwilę, w sprawie tej płatności niczego tobie nie poradzę. Natomiast ponaglam do założenia PayPala i wykorzystywania jego do płatności. PayPal jest w działaniu błyskawiczny, wygodniejszy i daje dodatkową ochronę klienta. Jeśli możesz gdzieś płacić PayPalem, to go używaj, a nie jakiejś płatności kartą z którymi niestety o wiele częściej są problemy.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1537
Dołączył(a): piątek, 13 grudnia 2013, 12:19
Pochwały: 66

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama