• Reklama

Opaska Fit Xiaomi MiBand 1S Pulse, Test, recenzja, opinie

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Opaska Fit Xiaomi MiBand 1S Pulse, Test, recenzja, opinie

Postprzez marx » 14 lut 2016, o 00:40

TEST Opaski Xiaomi MiBand 1S

W ostatnich dniach testowałem opaskę MiBand 1S, i smartwatch No.1 D5. Mi bardziej przypadł do gusty inteligentny zegarek, ładniej wygląda, dokładniej zlicza kroki, ma wiele innych funkcji, ale jest też dużo droższy. Jak ktoś dysponuje mniejszym budżetem i wystarczą mu funkcje zdrowotne i powiadomienia, to opaska może spełnić jego oczekiwania.
zapraszam do testu :
http://gadzet.telchina.pl/test-opaski-xiaomi-miband-1s/

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
marx
Administrator
 
Posty: 6839
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 216

Reklama

Re: Opaska Fit Xiaomi MiBand 1S Pulse, Test, recenzja, opini

Postprzez Esper » 17 lut 2016, o 15:55

A wiesz coś jak się odbywa ewentualna aktualizacja oprogramowania tej opaski? Jak rozumiem jedna sprawa to wersja apki na androida, a inna samego urzadzenia, apka zapewne się aktualizuje sama a co z urządzeniem?
Esper
 
Posty: 142
Dołączył(a): 25 lip 2015, o 00:23
Pochwały: 3

Re: Opaska Fit Xiaomi MiBand 1S Pulse, Test, recenzja, opini

Postprzez fake4r » 17 lut 2016, o 16:07

Apka mifit aktualizuje firmware w opasce, wyskakuje na telefonie monit że będzie aktualizacja i żeby przybliżyć opaskę do telefonu itd. Co jakiś czas nowy mifit ma w sobie update również dla opaski. Przeważnie wszystko na forum miui jest napisane gdy wychodzi nowy rom czy jest aktualka czy nie.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5899
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Opaska Fit Xiaomi MiBand 1S Pulse, Test, recenzja, opini

Postprzez zygzak » 5 kwi 2016, o 11:09

Czy do zbierania informacji o aktywności albo do budzenia konieczne jest nonstop sparowanie z telefonem? Czy można wyłączyć BT i przypuśćmy raz na dobę synchronizować?
zygzak
 
Posty: 38
Dołączył(a): 17 lut 2015, o 15:48
Pochwały: 2

Re: Opaska Fit Xiaomi MiBand 1S Pulse, Test, recenzja, opini

Postprzez fourzero » 5 kwi 2016, o 12:50

Można synchronizować co parę dni.
Łączność bt jest potrzebna oczywiście do powiadomień.
fourzero
 
Posty: 37
Dołączył(a): 11 mar 2015, o 14:28

Re: Opaska Fit Xiaomi MiBand 1S Pulse, Test, recenzja, opini

Postprzez Grech » 18 kwi 2016, o 19:51

Czy pojawiły się jakieś podróbki 1S? Przeglądam sieć i wszystkie "fake" dotyczą pierwszej wersji Mi Band. To by sugerowało że nie ma lewych 1S.
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 602
Dołączył(a): 22 wrz 2012, o 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10


Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama