• Reklama

ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Chińskie tablety, opinie, porady, zakup

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez karuzel » 25 mar 2015, o 19:55

Milicja Obywatelska - tez udało mi się zmienić rom i również jestem zadowolony jednak znalazłem jeden minus. Wydaje mi sie, że bateria szybciej schodzi. Dziwne to jest ponieważ jest o wiele mniej aplikacji. Tragedii nie ma jednak moim zdaniem % baterii szybciej znikają. Poza tym jest super.
karuzel
 
Posty: 82
Dołączył(a): 1 lip 2014, o 14:04

Reklama

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Milicja Obywatelska » 25 mar 2015, o 21:36

Możliwe, szkoda, że przed zmianą nie zapisałem średniego czasu pracy w ciągu np. trzech dni na stockowym romie, miałbym z czym teraz porównać :)
Ja nie zaobserwowałem szybszego rozładowywania baterii ale też szczególnie nie kontrolowałem i nie kontroluję tego. :)
Milicja Obywatelska
 
Posty: 38
Dołączył(a): 23 wrz 2014, o 21:27

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez castorp » 30 mar 2015, o 17:59

Mam już ten ROM. Jest znakomity. Bateria faktycznie szybciej się rozładowanie.
castorp
 
Posty: 25
Dołączył(a): 29 sty 2014, o 10:41

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Milicja Obywatelska » 30 mar 2015, o 21:17

sprawdzałeś o ile szybciej?
Milicja Obywatelska
 
Posty: 38
Dołączył(a): 23 wrz 2014, o 21:27

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez karuzel » 9 kwi 2015, o 18:35

Moje odczucie to conajmniej 2x szybciej. Dziwne, bo przecież okrojone z tylu aplikacji.
karuzel
 
Posty: 82
Dołączył(a): 1 lip 2014, o 14:04

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez karuzel » 19 kwi 2015, o 12:54

Mam jeszcze pytanie do użytkownikòw. Jak u was z otwarzaniem filmòw na youtube?
Dziwna sprawa ale u mnie nie da się tego oglądać. Jakość fatalna nawet z filmami oznaczonymi wysoką rozdzielczością.
Po zainstalowaniu aplikacji youtube o wiele lepiej. Fatalna jakość tylko przez przeglądarkę.
karuzel
 
Posty: 82
Dołączył(a): 1 lip 2014, o 14:04

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez KingdomPL » 19 kwi 2015, o 22:52

karuzel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Oglądasz na Chrome ?

Tapnięte z Jajka S3
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
Avatar użytkownika
KingdomPL
AKTYWNY
 
Posty: 612
Dołączył(a): 23 kwi 2013, o 14:29
Pochwały: 9

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez karuzel » 20 kwi 2015, o 19:00

Na operze. Czytałem trochę i z tego co wywnioskowałem na przeglądarkach moze to wyglądać nienajlepiej. Jak napisałem rozwiązaniem jest instalacja aplikacji youtube ze sklepu play. Zastanawiam się tylko nad ustawieniami odtwarzania. Nawet jak otwieram coś w wysokiej rozdzielczości i wchodzę w ustawienia odtwarzania do wyboru mam max 720p pomimo wyboru filmu 1080p
karuzel
 
Posty: 82
Dołączył(a): 1 lip 2014, o 14:04

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Petmat2403 » 20 kwi 2015, o 20:18

karuzel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Youtube only 720p
Petmat2403
 
Posty: 36
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 17:28

Poprzednia strona

Powrót do TABLETY



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama