• Reklama

ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Chińskie tablety, opinie, porady, zakup

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez karuzel » środa, 25 marca 2015, 19:55

Milicja Obywatelska - tez udało mi się zmienić rom i również jestem zadowolony jednak znalazłem jeden minus. Wydaje mi sie, że bateria szybciej schodzi. Dziwne to jest ponieważ jest o wiele mniej aplikacji. Tragedii nie ma jednak moim zdaniem % baterii szybciej znikają. Poza tym jest super.
karuzel
 
Posty: 82
Dołączył(a): wtorek, 1 lipca 2014, 14:04

Reklama

en.001phone.cn=

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Milicja Obywatelska » środa, 25 marca 2015, 21:36

Możliwe, szkoda, że przed zmianą nie zapisałem średniego czasu pracy w ciągu np. trzech dni na stockowym romie, miałbym z czym teraz porównać :)
Ja nie zaobserwowałem szybszego rozładowywania baterii ale też szczególnie nie kontrolowałem i nie kontroluję tego. :)
Milicja Obywatelska
 
Posty: 38
Dołączył(a): wtorek, 23 września 2014, 21:27

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez castorp » poniedziałek, 30 marca 2015, 17:59

Mam już ten ROM. Jest znakomity. Bateria faktycznie szybciej się rozładowanie.
castorp
 
Posty: 25
Dołączył(a): środa, 29 stycznia 2014, 10:41

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Milicja Obywatelska » poniedziałek, 30 marca 2015, 21:17

sprawdzałeś o ile szybciej?
Milicja Obywatelska
 
Posty: 38
Dołączył(a): wtorek, 23 września 2014, 21:27

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez karuzel » czwartek, 9 kwietnia 2015, 18:35

Moje odczucie to conajmniej 2x szybciej. Dziwne, bo przecież okrojone z tylu aplikacji.
karuzel
 
Posty: 82
Dołączył(a): wtorek, 1 lipca 2014, 14:04

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez karuzel » niedziela, 19 kwietnia 2015, 12:54

Mam jeszcze pytanie do użytkownikòw. Jak u was z otwarzaniem filmòw na youtube?
Dziwna sprawa ale u mnie nie da się tego oglądać. Jakość fatalna nawet z filmami oznaczonymi wysoką rozdzielczością.
Po zainstalowaniu aplikacji youtube o wiele lepiej. Fatalna jakość tylko przez przeglądarkę.
karuzel
 
Posty: 82
Dołączył(a): wtorek, 1 lipca 2014, 14:04

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez KingdomPL » niedziela, 19 kwietnia 2015, 22:52

karuzel napisał(a):Mam jeszcze pytanie do użytkownikòw. Jak u was z otwarzaniem filmòw na youtube?
Dziwna sprawa ale u mnie nie da się tego oglądać. Jakość fatalna nawet z filmami oznaczonymi wysoką rozdzielczością.
Po zainstalowaniu aplikacji youtube o wiele lepiej. Fatalna jakość tylko przez przeglądarkę.

Oglądasz na Chrome ?

Tapnięte z Jajka S3
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
Avatar użytkownika
KingdomPL
AKTYWNY
 
Posty: 612
Dołączył(a): wtorek, 23 kwietnia 2013, 14:29
Pochwały: 9

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez karuzel » poniedziałek, 20 kwietnia 2015, 19:00

Na operze. Czytałem trochę i z tego co wywnioskowałem na przeglądarkach moze to wyglądać nienajlepiej. Jak napisałem rozwiązaniem jest instalacja aplikacji youtube ze sklepu play. Zastanawiam się tylko nad ustawieniami odtwarzania. Nawet jak otwieram coś w wysokiej rozdzielczości i wchodzę w ustawienia odtwarzania do wyboru mam max 720p pomimo wyboru filmu 1080p
karuzel
 
Posty: 82
Dołączył(a): wtorek, 1 lipca 2014, 14:04

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Petmat2403 » poniedziałek, 20 kwietnia 2015, 20:18

karuzel napisał(a):Na operze. Czytałem trochę i z tego co wywnioskowałem na przeglądarkach moze to wyglądać nienajlepiej. Jak napisałem rozwiązaniem jest instalacja aplikacji youtube ze sklepu play. Zastanawiam się tylko nad ustawieniami odtwarzania. Nawet jak otwieram coś w wysokiej rozdzielczości i wchodzę w ustawienia odtwarzania do wyboru mam max 720p pomimo wyboru filmu 1080p


Youtube only 720p
Petmat2403
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 17:28

Poprzednia strona

Powrót do TABLETY



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama