• Reklama

ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Chińskie tablety, opinie, porady, zakup

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez znafca » wtorek, 19 sierpnia 2014, 18:31

Najprawdopodobniej chodzi o wersję softu na screenach jest 1.0.2_v3 a najnowsza dostepna to 104beta. Nie moge wejść na forum ondy by to potwierdzić ale wczoraj coś takiego tam wyczytałem.
znafca
 
Posty: 163
Dołączył(a): niedziela, 15 czerwca 2014, 14:44
Pochwały: 7

Reklama

en.001phone.cn=

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Robbo » wtorek, 19 sierpnia 2014, 18:33

A7 chodzi do 1,6 A15 na 1,6 lub po podkręceniu na 1,8. 2,0 to ściema, kernel nie obsługuje takiej częstotliwości.

Ja i G2
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 12:25
Pochwały: 14

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez fidev » wtorek, 19 sierpnia 2014, 20:16

Ech, ten tablet, póki co, dla odważnych. Nie jestem zwolennikiem takiego postępowania: Wypuszczamy tablet ze sterownikami praktycznie w wersji alfa,antutu 50000+, Live bete zrobimy, jak sprzedamy 10 tyś. urządzeń, a potem będą obiecywać, że to, to i to zostanie naprawione w kolejnych firmware. Nie mówię, że tak będzie, mam nadzieje, że to kwestia miesiąca i Onda wypuści porządne oprogramowanie, gdzie wszystko będzie działać tak jak trzeba, ale ja się boję. Już się przejechałem w życiu na takim postępowaniu. Czekamy, oni obiecują, ale na końcu okazuje się, że jednak softem wszystkiego nie naprawimy :/

Życzę wam powodzenia, mam nadzieję, że wszystko się jednak uda, na chwilę obecną ja czekam niecierpliwie na nowe zbawienne oprogramowanie, które pozwoli temu tabletowi osiągnąć swój potencjał;)

Edit: słownictwo
fidev
 
Posty: 24
Dołączył(a): wtorek, 29 lipca 2014, 22:25

Re: Odp: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Robbo » wtorek, 19 sierpnia 2014, 20:28

Moment i wypuścili nowy soft w wersji beta.
Nie 50 000 tylko 70 000 :-) Chyba osiągnąłem najwyższy wynik na świecie :-)
On już ma potencjał, nie ma tragedii. Działa całkiem OK.
Obrazek
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 12:25
Pochwały: 14

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez znafca » wtorek, 19 sierpnia 2014, 21:12

Ja puki co jestem dobrej myśli, zanim dotrze moja sztuka - najszybciej 2 tygodnie myśle że już będzie nowszy lepszy soft, a choroby wieku niemowlęcego już miną.
znafca
 
Posty: 163
Dołączył(a): niedziela, 15 czerwca 2014, 14:44
Pochwały: 7

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez KingdomPL » wtorek, 19 sierpnia 2014, 21:31

znafca napisał(a):Ja puki co jestem dobrej myśli, zanim dotrze moja sztuka - najszybciej 2 tygodnie myśle że już będzie nowszy lepszy soft, a choroby wieku niemowlęcego już miną.


Również jestem tego zdania ;p myślę że jak go dostaniemy to już będzie git soft i 100k w antutu :D
Też zamawiałeś u e top tablet cos tam ? Jak coś to pisz jak i co, ja też się bede dziełił infem o przesyłce.
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
Avatar użytkownika
KingdomPL
AKTYWNY
 
Posty: 612
Dołączył(a): wtorek, 23 kwietnia 2013, 14:29
Pochwały: 9

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Robbo » wtorek, 19 sierpnia 2014, 22:51

O 100k zapomnij.
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 12:25
Pochwały: 14

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez KingdomPL » wtorek, 19 sierpnia 2014, 23:30

To był oczywiście żart, 40k w zupełności byłoby wystarczające ;p
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
Avatar użytkownika
KingdomPL
AKTYWNY
 
Posty: 612
Dołączył(a): wtorek, 23 kwietnia 2013, 14:29
Pochwały: 9

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Robbo » wtorek, 19 sierpnia 2014, 23:35

Nie da rady mniej niż 60k :-)

Ja i G2
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 12:25
Pochwały: 14

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Aleyou » środa, 20 sierpnia 2014, 01:42

Ja też dzisiaj zamówiłem tablecik :) Mam nadzieję ze dojdzie jak najszybciej i bez problemów :P Przykre by było jak dużo słabszy parametrami jiayu 3gc lepiej by obsługiwał gry
Aleyou
 
Posty: 24
Dołączył(a): czwartek, 13 marca 2014, 03:17
Pochwały: 1

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez znafca » środa, 20 sierpnia 2014, 08:57

Baaaaaardzo łamanym angielskim chińczyk napisał mi, że wyśle NL postem, że niby będzie szybciej. Zobaczymy 1 raz będzie coś leciało do mnie tą pocztą.
znafca
 
Posty: 163
Dołączył(a): niedziela, 15 czerwca 2014, 14:44
Pochwały: 7

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez olusek » środa, 20 sierpnia 2014, 09:35

Z NL post szału nie ma... Dotyk do Asusa szedł mi 18 dni..
Avatar użytkownika
olusek
 
Posty: 81
Dołączył(a): czwartek, 20 maja 2010, 16:17
Pochwały: 5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do TABLETY



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama