• Reklama

ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Chińskie tablety, opinie, porady, zakup

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez znafca » 19 sie 2014, o 18:31

Najprawdopodobniej chodzi o wersję softu na screenach jest 1.0.2_v3 a najnowsza dostepna to 104beta. Nie moge wejść na forum ondy by to potwierdzić ale wczoraj coś takiego tam wyczytałem.
znafca
 
Posty: 175
Dołączył(a): 15 cze 2014, o 14:44
Pochwały: 7
Telefon:: Redmi Note Pro
ROM: MIUI

Reklama

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Robbo » 19 sie 2014, o 18:33

A7 chodzi do 1,6 A15 na 1,6 lub po podkręceniu na 1,8. 2,0 to ściema, kernel nie obsługuje takiej częstotliwości.

Ja i G2
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 12:25
Pochwały: 14
Telefon:: Samsung Galaxy Nexus
ROM: MIUI V5

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez fidev » 19 sie 2014, o 20:16

Ech, ten tablet, póki co, dla odważnych. Nie jestem zwolennikiem takiego postępowania: Wypuszczamy tablet ze sterownikami praktycznie w wersji alfa,antutu 50000+, Live bete zrobimy, jak sprzedamy 10 tyś. urządzeń, a potem będą obiecywać, że to, to i to zostanie naprawione w kolejnych firmware. Nie mówię, że tak będzie, mam nadzieje, że to kwestia miesiąca i Onda wypuści porządne oprogramowanie, gdzie wszystko będzie działać tak jak trzeba, ale ja się boję. Już się przejechałem w życiu na takim postępowaniu. Czekamy, oni obiecują, ale na końcu okazuje się, że jednak softem wszystkiego nie naprawimy :/

Życzę wam powodzenia, mam nadzieję, że wszystko się jednak uda, na chwilę obecną ja czekam niecierpliwie na nowe zbawienne oprogramowanie, które pozwoli temu tabletowi osiągnąć swój potencjał;)

Edit: słownictwo
fidev
 
Posty: 24
Dołączył(a): 29 lip 2014, o 22:25
Telefon:: apple

Re: Odp: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Robbo » 19 sie 2014, o 20:28

Moment i wypuścili nowy soft w wersji beta.
Nie 50 000 tylko 70 000 :-) Chyba osiągnąłem najwyższy wynik na świecie :-)
On już ma potencjał, nie ma tragedii. Działa całkiem OK.
Obrazek
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 12:25
Pochwały: 14
Telefon:: Samsung Galaxy Nexus
ROM: MIUI V5

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez znafca » 19 sie 2014, o 21:12

Ja puki co jestem dobrej myśli, zanim dotrze moja sztuka - najszybciej 2 tygodnie myśle że już będzie nowszy lepszy soft, a choroby wieku niemowlęcego już miną.
znafca
 
Posty: 175
Dołączył(a): 15 cze 2014, o 14:44
Pochwały: 7
Telefon:: Redmi Note Pro
ROM: MIUI

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez KingdomPL » 19 sie 2014, o 21:31

znafca napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Również jestem tego zdania ;p myślę że jak go dostaniemy to już będzie git soft i 100k w antutu :D
Też zamawiałeś u e top tablet cos tam ? Jak coś to pisz jak i co, ja też się bede dziełił infem o przesyłce.
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
Avatar użytkownika
KingdomPL
AKTYWNY
 
Posty: 612
Dołączył(a): 23 kwi 2013, o 14:29
Pochwały: 9
Telefon:: XIAOMI REDMI 1S
ROM: MIUI V5

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Robbo » 19 sie 2014, o 22:51

O 100k zapomnij.
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 12:25
Pochwały: 14
Telefon:: Samsung Galaxy Nexus
ROM: MIUI V5

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez KingdomPL » 19 sie 2014, o 23:30

To był oczywiście żart, 40k w zupełności byłoby wystarczające ;p
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
Avatar użytkownika
KingdomPL
AKTYWNY
 
Posty: 612
Dołączył(a): 23 kwi 2013, o 14:29
Pochwały: 9
Telefon:: XIAOMI REDMI 1S
ROM: MIUI V5

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Robbo » 19 sie 2014, o 23:35

Nie da rady mniej niż 60k :-)

Ja i G2
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 12:25
Pochwały: 14
Telefon:: Samsung Galaxy Nexus
ROM: MIUI V5

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez Aleyou » 20 sie 2014, o 01:42

Ja też dzisiaj zamówiłem tablecik :) Mam nadzieję ze dojdzie jak najszybciej i bez problemów :P Przykre by było jak dużo słabszy parametrami jiayu 3gc lepiej by obsługiwał gry
Aleyou
 
Posty: 24
Dołączył(a): 13 mar 2014, o 03:17
Pochwały: 1
Telefon:: nokia 3310

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez znafca » 20 sie 2014, o 08:57

Baaaaaardzo łamanym angielskim chińczyk napisał mi, że wyśle NL postem, że niby będzie szybciej. Zobaczymy 1 raz będzie coś leciało do mnie tą pocztą.
znafca
 
Posty: 175
Dołączył(a): 15 cze 2014, o 14:44
Pochwały: 7
Telefon:: Redmi Note Pro
ROM: MIUI

Re: ONDA V989- opinie,pytania,receznja,rozmowy ogólne

Postprzez olusek » 20 sie 2014, o 09:35

Z NL post szału nie ma... Dotyk do Asusa szedł mi 18 dni..
Avatar użytkownika
olusek
 
Posty: 79
Dołączył(a): 20 maja 2010, o 16:17
Pochwały: 5
Telefon:: ASUS Zenfone 5 T00F
ROM: stock 4.3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do TABLETY



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama