• Reklama

Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Zakupy u Trendresources LTD

Postprzez Gustlik » środa, 24 sierpnia 2016, 12:47

Witajcie,
Planuję kupic Letv Le Max2. Myślałem nad Goldway, ale nie udostępniają dla niego przesyłki "bezvatowskiej". Znalazłem sklep Trendresources LTD - miał ktoś z was z nim do czynienia?
Link: https://pl.aliexpress.com/item/Original ... Title=true
Gustlik
 
Posty: 12
Dołączył(a): środa, 24 sierpnia 2016, 00:39

Reklama

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez swiecki45 » czwartek, 22 września 2016, 23:43

swiecki45 napisał(a):
swiecki45 napisał(a):Witam.Polecam kolejnego sprzedawcę.Lenovo k3 zamówiłem 30 czerwca.Dość długo trwało przygotowywanie do wysyłki bo ponad 10 dni.Tel dostałem 1 lipca,wszystko ok.http://www.aliexpress.com/item/Original ... .58.szORN2

Spolszczenie jest bardzo powierzchowne,chyba dla chcącego korzystać z większości funkcji potrzebne są zmiany w oprogramowaniu.

Tak pomyłka dostałem 1 sierpnia.Już nie polecam tego sprzedawcy.Zamówiłem następny i już prawie pótora miesiąca idzie.W międzyczasie sprzedawca podniósł ceny więc chyba to bujda ze wogóle wysłał.Numer zapewne z kapelusza bo figuruje jako niby wysłany o czym mnie zapewnił sprzedawca po ponaglającym mailu.
swiecki45
 
Posty: 69
Dołączył(a): niedziela, 17 maja 2015, 23:18

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez naphozord » sobota, 3 grudnia 2016, 13:05

https://www.aliexpress.com/item/Origina ... 1efe3a19dd


Panowie sklep oferuje wysyłkę z Niemiec za free. Ktoś kupował u nich coś ?
naphozord
 
Posty: 81
Dołączył(a): wtorek, 30 grudnia 2014, 02:29

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez fake4r » sobota, 3 grudnia 2016, 13:06

Tak można kupować.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5636
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Poprzednia strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama