• Reklama

Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Zakupy u Trendresources LTD

Postprzez Gustlik » 24 sie 2016, o 12:47

Witajcie,
Planuję kupic Letv Le Max2. Myślałem nad Goldway, ale nie udostępniają dla niego przesyłki "bezvatowskiej". Znalazłem sklep Trendresources LTD - miał ktoś z was z nim do czynienia?
Link: https://pl.aliexpress.com/item/Original ... Title=true
Gustlik
 
Posty: 0
Dołączył(a): 24 sie 2016, o 00:39

Reklama

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez swiecki45 » 22 wrz 2016, o 23:43

swiecki45 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Spolszczenie jest bardzo powierzchowne,chyba dla chcącego korzystać z większości funkcji potrzebne są zmiany w oprogramowaniu.

Tak pomyłka dostałem 1 sierpnia.Już nie polecam tego sprzedawcy.Zamówiłem następny i już prawie pótora miesiąca idzie.W międzyczasie sprzedawca podniósł ceny więc chyba to bujda ze wogóle wysłał.Numer zapewne z kapelusza bo figuruje jako niby wysłany o czym mnie zapewnił sprzedawca po ponaglającym mailu.
swiecki45
 
Posty: 51
Dołączył(a): 17 maja 2015, o 23:18

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez naphozord » 3 gru 2016, o 13:05

https://www.aliexpress.com/item/Origina ... 1efe3a19dd


Panowie sklep oferuje wysyłkę z Niemiec za free. Ktoś kupował u nich coś ?
naphozord
 
Posty: 82
Dołączył(a): 30 gru 2014, o 02:29

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez fake4r » 3 gru 2016, o 13:06

Tak można kupować.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5916
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez Frozen drugi » 31 sty 2017, o 16:41

Którego sprzedawcę lepiej wybrać:
1.
https://www.aliexpress.com/store/feedba ... 25387.html + kupon 1$

https://www.aliexpress.com/store/feedba ... 18246.html +kupon 2$

https://www.aliexpress.com/store/feedba ... 16391.html +kupon 3$

2.
https://www.aliexpress.com/store/feedba ... 86555.html +najtaniej

https://www.aliexpress.com/store/feedba ... 00031.html +drożej i płatna wysyłka

https://www.aliexpress.com/store/feedba ... 30640.html +najdrożej, ale otrzymuję kupon 2$

3.
https://www.aliexpress.com/store/feedba ... 59910.html

https://www.aliexpress.com/store/feedba ... 17254.html
Różnica ~2$ tylko żeby do mnie przedmiot dotarł. Innych sprzedających nie znalazłem, bo dużo ofert poznikało=jest info że przedmiot niedostępny i nie widzę żeby sprzedajęcy nadal go oferował.

Jeszcze gdzieś czytałem że kupowanie przez aplikację jest tańsze. Prawda to? Normalnie wchodzę i kupuję czy coś jeszcze trzeba zrobić? Ale wtedy nie mogę korzystać z Giving A. ,nie?
Frozen drugi
 
Posty: 47
Dołączył(a): 11 paź 2015, o 23:13
Pochwały: 3

Poprzednia strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość