• Reklama

Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

ViVo, OPPO, Amoi, Goclever, Haier itd

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez Joachim » 27 gru 2013, o 00:10

Ich forum rzadko sprawdzam, ale dodają posty na FB z samego rana (od 6:00) naszego czasu :) Ciekawa oferta iNew V3.
Joachim
 
Posty: 76
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 01:02

Reklama

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez agula » 27 gru 2013, o 13:35

Joachim napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Dziala wam jeszcze ten kod bo mi wyskakuje ze jest juz nie wazny :-(
agula
AKTYWNY
 
Posty: 292
Dołączył(a): 11 wrz 2013, o 14:56
Pochwały: 9

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez Wdhiz » 27 gru 2013, o 13:54

Wyprzedały się. Zajrzyj na ich stronę FB, tam piszą o promocjach.
Teraz jest -20USD na Cubota T9.
Wdhiz
AKTYWNY
 
Posty: 257
Dołączył(a): 28 cze 2013, o 02:29
Lokalizacja: stamtad

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez Adrian84 » 28 gru 2013, o 00:01

Doszedł do mnie haier w718, wygląd bardzo fajny ale wyświetlacz to pomyłka (moze tylko u mnie?) kolory beznadziejne, odchylenie o kilka stopni ekranu zmienia barwę, czarne rzeczy są bardzo niewyraźne - pomyślałem, że może zmiana romu cos pomoże. Niestety klops - flash tool się nie uruchamia (cały czas 0% postępu) tak jak by żłe sterowniki ale już wszystkie znalezione w necie wypróbowałem.

Załamka.
Adrian84
 
Posty: 45
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 18:19

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez Wdhiz » 31 gru 2013, o 00:27

No właśnie - warto go rootować? Trafiłem na taki post o rotowaniu Haierka programem ZhuoDaShi na jakimś dziwnym forum:
https://prawda2.info/viewtopic.php?t=22447
Podobno po wgraniu tego softu na nasz komputer i komórkę program ukradnie nam duszę ;)
Inny sposób rootowania?
Gdzieś mignęło mi też ostrzeżenie, żeby nie wykorzystywać romów od starego Haiera do nowego, bo można go uceglić. Ile w tym prawdy nie wiem, bo moja wiedza na temat rootowania jest zerowa (pierwszy smartfon).
Wdhiz
AKTYWNY
 
Posty: 257
Dołączył(a): 28 cze 2013, o 02:29
Lokalizacja: stamtad

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez irbis9 » 31 gru 2013, o 11:33

roota na nowym w718 robiłem framarootem bez komplikacji
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2130276
irbis9
 
Posty: 117
Dołączył(a): 23 wrz 2013, o 14:58
Pochwały: 8

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez spoq » 31 gru 2013, o 21:22

mój haier też ma kąty do d...... , i niestety brak wibracji. Po za tym tel naprawde przyzwoicie się sprawuje. Może zmiana romu by pomogła . Polecicie jakiś ? Kolego irbis9 dał byś proszę kilka wskazówek jak zrootować haiera(nowy model)
spoq
 
Posty: 22
Dołączył(a): 22 kwi 2013, o 21:37
Lokalizacja: otwock

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez spoq » 31 gru 2013, o 22:04

dobra zrootowałem ,wszystko ok ,faktycznie dziecinnie proste!
spoq
 
Posty: 22
Dołączył(a): 22 kwi 2013, o 21:37
Lokalizacja: otwock

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez Joachim » 1 sty 2014, o 04:28

Podaj jakąś instrukcję dla laika Androida :)
Joachim
 
Posty: 76
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 01:02

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez spoq » 1 sty 2014, o 10:05

odpalasz strone ,którą podał irbis9. W pierwszym poście są pliki(apk) -Framaroot-1.8.1.apk - [Click for QR Code] (1.03 MB, 16284 views).Instalujesz jak zwykłą aplikacje na androida. Tu masz pomoc na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=k-3BCvYJKBY
spoq
 
Posty: 22
Dołączył(a): 22 kwi 2013, o 21:37
Lokalizacja: otwock

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez Adrian84 » 2 sty 2014, o 01:49

Telefonik bardzo fajny, aczkolwiek ekran kiepski, a to najważniejsza cześć smartfona przecież, dlatego odradzam zakup, lepiej dołożyć 20$ i kupić coś z ekranem IPS.
Adrian84
 
Posty: 45
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 18:19

Re: Nowy haier w718 z nowym prockiem DUALCORE.

Postprzez Wdhiz » 9 sty 2014, o 19:40

Jaki program polecicie do obsługi Haiera na Win7 64bit? SnapPea nie potrafi go zabaczyc, tak samo MyPhoneExplorer. Debugowanie USB włączone, NIE zainstalowały się wszystkie sterowniki (ADB?). Skąd wziąć sterowniki do tego telefonu? Szukałem, ale nie znalazłem, takich, które wyglądają na sensowne.
Wdhiz
AKTYWNY
 
Posty: 257
Dołączył(a): 28 cze 2013, o 02:29
Lokalizacja: stamtad

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama