• Reklama

Nieznany model[?]

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Nieznany model[?]

Postprzez game » poniedziałek, 6 grudnia 2010, 11:31

Witam,
dostałem telefon od znajomego, który przywiózł go z Anglii. Telefon częściowo jest po angielsku a częściowo po Chińsku. Nie łudzę się, że wgram do niego polskie menu, bo pewnie się nie da[?], ale chociaż w całości angielskie.
Teraz przejdę do tego dlaczego piszę ten post. Telefon wygląda jak Iphone mini i powiem szczerze nie wiem jaki to model? Przekopałem trochę googli, ale sa podobne lecz nie takie same ;/. Zrobiłem parę fotek, może ktoś skojarzy i mi powie.

Z góry dziękuję za pomoc!:)
Łukasz

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

[ Dodano: 2010-12-06, 11:55 ]
Driver do procesora to MT 6225

[ Dodano: 2010-12-07, 10:17 ]
I co nikt nie wie? I przepraszam nie z Anglii tylko bezpośrednio z Chin przywiózł.
game
 
Posty: 2
Dołączył(a): poniedziałek, 6 grudnia 2010, 11:02
Lokalizacja: Wieluń

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez saper09 » czwartek, 9 grudnia 2010, 21:54

wydaje mi sie ze jest to cos ze sciphon mini, z wgraniem polskiego menu nie powinno byc problemu, jest kilka punktow w Polsce ktore sie tym zajmuja i powinienes znalesc je tutaj ¤ Serwisy w Polsce
saper09
 
Posty: 3
Dołączył(a): niedziela, 9 maja 2010, 20:42
Lokalizacja: wegrow

Postprzez Koron » czwartek, 9 grudnia 2010, 22:50

Ciężko powiedzieć co to za telefon, chińczycy robią bardzo dużo różnych podróbek telefonów oryginalnych a nawet podróbek swoich własnych produktów czyli już istniejących podróbek tzn. podróbki podróbek ;) Wydaje się śmieszne ale prawdziwe. Język polski chyba bez większych problemów bardzo ładnie zrobią Ci w olsztynie, no i serwis sprawdzony, poniżej link

http://telchina.pl/viewtopic.php?t=64
Ostatnio edytowano niedziela, 11 grudnia 2011, 20:33 przez Koron, łącznie edytowano 2 razy
Avatar użytkownika
Koron
 
Posty: 123
Dołączył(a): czwartek, 11 marca 2010, 20:14

Postprzez game » poniedziałek, 13 grudnia 2010, 21:44

Bardzo dziękuje za informacje :D Powiem szczerze, ze to musi byc podrobka podrobki. Bo na Sciphona mi to nie zalatuje. Nie ma tych bajerow co ma sciphone. Taki ubogi strasznie telefonik i na dodatek ekranik dotykowy czasem zawodzi i nie moge odblokowac..

Tak czy tak dziekuje i pozdrawiam.
game
 
Posty: 2
Dołączył(a): poniedziałek, 6 grudnia 2010, 11:02
Lokalizacja: Wieluń


Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama