• Reklama

Niestety aplikacja została zatrzymana

Niestety aplikacja została zatrzymana

Postprzez Wiewior » 8 paź 2016, o 17:47

Jak można się pozbyć takiego problemu jak na załączonym zdjęciu. Dzieje mi się tak z wieloma aplikacjami.
Spoiler:
Wiewior
 
Posty: 32
Dołączył(a): 3 wrz 2014, o 18:24
Pochwały: 1

Reklama

Re: Niestety aplikacja została zatrzymana

Postprzez existe » 8 paź 2016, o 21:18

z wieloma - czyli jest generalnie problem
mozliwe, ze uzywasz starego androida - nie dales zadnych danych na czym to sie dzieje
w ciemno - to zalecam
- aktualizacje androida do nowszej wersji
- optymalizacja zajetosci pamieci
lub byc moze
- wymiane sprzetu
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2109
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 50

Re: Niestety aplikacja została zatrzymana

Postprzez filozof71 » 9 paź 2016, o 01:31

Wiewior napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Czasami pomaga wejście w dana aplikacje ale nie uruchamiania tylko z poziomu ustawień i wyczyszczenie cache i danych o ile te dane nie są kluczowe. Pozdrawiam Filozof71

Wysłane z mojego Le X822 przy użyciu Tapatalka
ZTE Nubia Z7 Mini 2/16 > LeEco Le 2 Max X822 4/32 kupiony w HKTR Store AKA Trendresources
Avatar użytkownika
filozof71
AKTYWNY
 
Posty: 785
Dołączył(a): 6 paź 2013, o 06:45
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 19
Ostrzeżenia: 2

Re: Niestety aplikacja została zatrzymana

Postprzez Wiewior » 9 paź 2016, o 17:07

Ze zdjęcia, które zamieściłem to np. Mobilempk, gazeta, tvn24,aero. A system mam Lolipopa chyba w najnowszej wersji, bo od dłuższego czasu nie widziałem żadnej aktualizacji. Wydaje mi się, że nie dzieje mi się tak z aplikacjami od Google.
Wiewior
 
Posty: 32
Dołączył(a): 3 wrz 2014, o 18:24
Pochwały: 1

Re: Niestety aplikacja została zatrzymana

Postprzez bartazzz » 9 paź 2016, o 20:48

Może pomoc wipe. Zrób kopię wszystkiego a po wipe ja przywrocisz

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5195
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 89

Re: Niestety aplikacja została zatrzymana

Postprzez Wiewior » 10 paź 2016, o 21:53

Jak wchodzę w ustawienia to mam tylko automatyczne robienie kopii zapasowej, jak zrobić kopię zapasową do pliku? Mówiąc wipe chodzi Ci o przywrócenie ustawień fabrycznych czy wipe z tego ekranu, który można włączyć przy starcie systemu.
Wiewior
 
Posty: 32
Dołączył(a): 3 wrz 2014, o 18:24
Pochwały: 1

Re: Niestety aplikacja została zatrzymana

Postprzez bartazzz » 11 paź 2016, o 15:54

Wiewior napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ustawienia fabryczne. Kopie aplikacji można zrobić np titanium backup . Kopię smsów przez "SMS BACKUP AND RESTORE"
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5195
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 89

Re: Niestety aplikacja została zatrzymana

Postprzez Wiewior » 19 paź 2016, o 20:56

Niestety przywrócenie ustawień fabrycznych nic nie dało i dalej występuje ten problem.
Wiewior
 
Posty: 32
Dołączył(a): 3 wrz 2014, o 18:24
Pochwały: 1

Re: Niestety aplikacja została zatrzymana

Postprzez Wiewior » 24 paź 2016, o 21:03

Jakieś znaczenie ma to, ze dopiero po wyjściu z aplikacji występuje ten błąd?
Wiewior
 
Posty: 32
Dołączył(a): 3 wrz 2014, o 18:24
Pochwały: 1


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama