• Reklama

Nie działa aliexpres i strony z trackingiem

Rozmowy na wszystkie tematy

Postprzez bumbum » wtorek, 23 kwietnia 2013, 18:21

ja mam radiówke. Restartowałem router TP-LINK, wiec to nie tokomputer tez nie bo by na innej sieci nie działał tez. Jedynie dostawca, ale twierdzi ze nic nie zmieniał.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez homar » wtorek, 23 kwietnia 2013, 18:31

Zobaczymy czy będzie jutro działać. Może samo się naprawi. :-P
homar
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): środa, 24 października 2012, 15:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez lukbassman » wtorek, 23 kwietnia 2013, 20:49

ja mam w tp.sa a na 3g z fona tez mi smiga,ale nie po to mam siec domowa zeby na 3g siedziec. masakra jakas z tymi stronami. nie dzialaja juz od drugiej w nocy. czyli w poniedzialek po polnocy sie cos spieprzylo. oby sie to szybko zmienilo.
lukbassman
 
Posty: 29
Dołączył(a): środa, 10 kwietnia 2013, 01:38
Lokalizacja: polska

Postprzez bumbum » wtorek, 23 kwietnia 2013, 21:04

nie działa tez [hide]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206421 www.dhgate.com http://www.jiayumobileshop.com/ http://zopomobileshop.com/ www.made-in-china.com[/hide] i wiele innych stron z reguły związanych z zakupami w chinach i sledzeniem przesyłek. czy cos to wam nie podpowiada?
Ostatnio edytowano wtorek, 23 kwietnia 2013, 23:05 przez bumbum, łącznie edytowano 2 razy
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Postprzez lukkki » wtorek, 23 kwietnia 2013, 21:11

A wiesz skąd twoja radiówka bierze łącze? Nie od tpsy? Pewno blokują twoje IP jak masz stałe :lol:
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): piątek, 12 kwietnia 2013, 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Postprzez adamfon » wtorek, 23 kwietnia 2013, 21:15

Kurde jakieś Acta czy co, mi też nie działa Aliexpress i te inne strony. I w ogóle tak mi Internet zamula strasznie, że nie wiem co mam zrobić, a wiem, że z moim komputerem wszystko jest dobrze. Bardzo ciekawe, ale jeszcze bardziej denerwujące to jest. :-)

Nawet na telchina.pl wczytuje mi pierwszego posta, a na resztę muszę dłużej czekać. :-)
adamfon
AKTYWNY
 
Posty: 224
Dołączył(a): sobota, 6 sierpnia 2011, 14:40
Lokalizacja: z Polski

Postprzez arti123 » wtorek, 23 kwietnia 2013, 21:39

No akurat telchina trochę przymula. Poza tym u mnie wszystko działa, neta mam z Dialogu.
arti123
 
Posty: 139
Dołączył(a): środa, 23 stycznia 2013, 22:23
Lokalizacja: internet

Postprzez adamfon » wtorek, 23 kwietnia 2013, 21:48

Ja nie mam pomysłu, akurat jak potrzebuję skontaktować się na chacie z Chińczykiem to Aliexpress nie działa. Przez bramkę proxy wszystko chodzi, ale zalogować się nie można.
adamfon
AKTYWNY
 
Posty: 224
Dołączył(a): sobota, 6 sierpnia 2011, 14:40
Lokalizacja: z Polski

Postprzez homar » wtorek, 23 kwietnia 2013, 23:10

Ciekawe co sie dzieje... Mi akurat strony z trackingiem działają(rano nie działały), aliexpress działa tylko przez mobilny, a telchina wyjątkowo muli. O co tu kur*a chodzi??
homar
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): środa, 24 października 2012, 15:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez lukkki » wtorek, 23 kwietnia 2013, 23:19

homar napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Może północna odpaliła w końcu tą bombę atomową na południową, japońców bądź właśnie na Chiny? :mrgreen:
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): piątek, 12 kwietnia 2013, 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Postprzez bumbum » środa, 24 kwietnia 2013, 09:30

[hide]
http://www.bramka-proxy.pl/[/hide] doraźnie uzywajcie bramki proxy, pomaga. wina lezy po stronie tepsy. u mnie pół miasta nie otwiera wielu stron bo wszyscy maja radiówke na TPSA. Admin bedzie dzisiaj interweniował. na bank to wina tepsy.
[hide]
http://www.orange.pl/kid,4002278347,id, ... hread.html[/hide]
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1078
Dołączył(a): środa, 17 października 2012, 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29

Postprzez homar » środa, 24 kwietnia 2013, 15:58

Ok. Mi już działa bez problemu.
homar
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): środa, 24 października 2012, 15:32
Lokalizacja: Poznań

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HydePark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama