• Reklama

Nie działa aliexpres i strony z trackingiem

Rozmowy na wszystkie tematy

Postprzez bumbum » 23 kwi 2013, o 18:21

ja mam radiówke. Restartowałem router TP-LINK, wiec to nie tokomputer tez nie bo by na innej sieci nie działał tez. Jedynie dostawca, ale twierdzi ze nic nie zmieniał.
Czekam na Xiaomi Mi A1
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29
Telefon:: brak (czekam)

Reklama

Postprzez homar » 23 kwi 2013, o 18:31

Zobaczymy czy będzie jutro działać. Może samo się naprawi. :-P
homar
AKTYWNY
 
Posty: 258
Dołączył(a): 24 paź 2012, o 15:32
Lokalizacja: Poznań
Telefon:: Elephone P6000

Postprzez lukbassman » 23 kwi 2013, o 20:49

ja mam w tp.sa a na 3g z fona tez mi smiga,ale nie po to mam siec domowa zeby na 3g siedziec. masakra jakas z tymi stronami. nie dzialaja juz od drugiej w nocy. czyli w poniedzialek po polnocy sie cos spieprzylo. oby sie to szybko zmienilo.
lukbassman
 
Posty: 29
Dołączył(a): 10 kwi 2013, o 01:38
Lokalizacja: polska

Postprzez bumbum » 23 kwi 2013, o 21:04

nie działa tez [hide]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206421 www.dhgate.com http://www.jiayumobileshop.com/ http://zopomobileshop.com/ www.made-in-china.com[/hide] i wiele innych stron z reguły związanych z zakupami w chinach i sledzeniem przesyłek. czy cos to wam nie podpowiada?
Ostatnio edytowano 23 kwi 2013, o 23:05 przez bumbum, łącznie edytowano 2 razy
Czekam na Xiaomi Mi A1
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29
Telefon:: brak (czekam)

Postprzez lukkki » 23 kwi 2013, o 21:11

A wiesz skąd twoja radiówka bierze łącze? Nie od tpsy? Pewno blokują twoje IP jak masz stałe :lol:
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Postprzez adamfon » 23 kwi 2013, o 21:15

Kurde jakieś Acta czy co, mi też nie działa Aliexpress i te inne strony. I w ogóle tak mi Internet zamula strasznie, że nie wiem co mam zrobić, a wiem, że z moim komputerem wszystko jest dobrze. Bardzo ciekawe, ale jeszcze bardziej denerwujące to jest. :-)

Nawet na telchina.pl wczytuje mi pierwszego posta, a na resztę muszę dłużej czekać. :-)
adamfon
AKTYWNY
 
Posty: 224
Dołączył(a): 6 sie 2011, o 14:40
Lokalizacja: z Polski

Postprzez arti123 » 23 kwi 2013, o 21:39

No akurat telchina trochę przymula. Poza tym u mnie wszystko działa, neta mam z Dialogu.
arti123
 
Posty: 139
Dołączył(a): 23 sty 2013, o 22:23
Lokalizacja: internet

Postprzez adamfon » 23 kwi 2013, o 21:48

Ja nie mam pomysłu, akurat jak potrzebuję skontaktować się na chacie z Chińczykiem to Aliexpress nie działa. Przez bramkę proxy wszystko chodzi, ale zalogować się nie można.
adamfon
AKTYWNY
 
Posty: 224
Dołączył(a): 6 sie 2011, o 14:40
Lokalizacja: z Polski

Postprzez homar » 23 kwi 2013, o 23:10

Ciekawe co sie dzieje... Mi akurat strony z trackingiem działają(rano nie działały), aliexpress działa tylko przez mobilny, a telchina wyjątkowo muli. O co tu kur*a chodzi??
homar
AKTYWNY
 
Posty: 258
Dołączył(a): 24 paź 2012, o 15:32
Lokalizacja: Poznań
Telefon:: Elephone P6000

Postprzez lukkki » 23 kwi 2013, o 23:19

homar napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Może północna odpaliła w końcu tą bombę atomową na południową, japońców bądź właśnie na Chiny? :mrgreen:
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Postprzez bumbum » 24 kwi 2013, o 09:30

[hide]
http://www.bramka-proxy.pl/[/hide] doraźnie uzywajcie bramki proxy, pomaga. wina lezy po stronie tepsy. u mnie pół miasta nie otwiera wielu stron bo wszyscy maja radiówke na TPSA. Admin bedzie dzisiaj interweniował. na bank to wina tepsy.
[hide]
http://www.orange.pl/kid,4002278347,id, ... hread.html[/hide]
Czekam na Xiaomi Mi A1
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29
Telefon:: brak (czekam)

Postprzez homar » 24 kwi 2013, o 15:58

Ok. Mi już działa bez problemu.
homar
AKTYWNY
 
Posty: 258
Dołączył(a): 24 paź 2012, o 15:32
Lokalizacja: Poznań
Telefon:: Elephone P6000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HydePark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama