• Reklama

Newman K1 Recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Postprzez halbu » wtorek, 16 lipca 2013, 16:30

jesli chodzi o aero to na 4.2.2 nei dziala, a probowal ktos z 4.2.1 ?
halbu
 
Posty: 8
Dołączył(a): środa, 8 maja 2013, 11:16
Lokalizacja: kraków

Reklama

Postprzez kolomi » wtorek, 23 lipca 2013, 19:17

Z tym ROMem od Chinatronic trzeb uważać. Zamroziłem co krzaczkowe i to był błąd bo zamrażając kingusera odciąłem się od roota. Znalazłem w sieci kingusera i już jest ok. Cinatronic załapał o co chodzi, jak prosiłem, przysłał zrootowany i ze sklepem. Niestety kinguser jest w krzaczkach.

[ Dodano: 2013-07-23, 18:21 ]
I dodam że Navime działa ładnie, endomondo nie testowałem. AllCallRecorder pięknie nagrywa rozmówcę, lepiej niż właściciela telefonu.
kolomi
 
Posty: 5
Dołączył(a): poniedziałek, 1 lipca 2013, 19:04
Lokalizacja: wawa

Re: Newman K1 Recenzja

Postprzez addone » piątek, 9 sierpnia 2013, 14:29

A znalazl ktos moze sposob na zwiekszenie precyzji dotyku ?
Avatar użytkownika
addone
 
Posty: 131
Dołączył(a): wtorek, 14 maja 2013, 20:51
Pochwały: 1

Re: Newman K1 Recenzja

Postprzez sebazizu » wtorek, 4 lutego 2014, 15:02

I jak telefon sprawuje się teraz po paru miesiącach używania? Polecacie ten model?
sebazizu
 
Posty: 13
Dołączył(a): piątek, 24 stycznia 2014, 17:28

Re: Newman K1 Recenzja

Postprzez marx » wtorek, 11 lutego 2014, 20:34

O romach, sposobach wgrywania , rootowania, polecanych ROMach, aplikacjach i problemach technicznych rozmawiać w nowych wątkach odpowiednio zatytułowanych( Nazwa telefonu i model, dziedzina lub problem) w odpowiednim podforum które każdy telefon posiada
działy dla poszczególnych marek mają nazwy:
Dyskusja ogólna
ROM'y i modyfikacje
Problemy techniczne

Nie pisać o wszystkim w jednym temacie bo robi sie długi, nieczytelny i trudno odnaleźć poszukiwane informacje w temacie który ma kilkadziesiąt stron.
Dzięki takiemu uporządkowaniu szybciej znajdziesz odpowiedz na nurtujący cię problem bez konieczności czytanie o sprawach które cię nie interesują!

Nie stosowanie się będzie nagradzane upomnieniami!
Jak ktoś czuje się na siłach aby uporządkować dział dla jakiejś marki telefonu, poprzenosić tematy w odpowiednie działy i podzielić już istniejące długie tematy , ma o tej marce trochę wiedzy to zapraszam do współpracy, pisać na PW
marx
Administrator
 
Posty: 5997
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama